27 / 04 / 2024

konut Elektrik aboneliği

konut Elektrik aboneliği

Elektrik Tarifeleri Yönetmeliği kapsamında yer alan esaslara göre, elektrik sözleşmelerinin kullanıcı adına yapılması gerekiyor. Peki elektrik aboneliği başvurusu nasıl yapılır? Elektrik aboneliği için gerekenler nelerdir?

İskan olmadan elektrik aboneliği alınır mı?

İskan, bir binanın tamamı için verilen ve bu binanın kullanıma uygun olduğunu belirten bir belgedir. Peki “İskan olmadan elektrik aboneliği alınır mı?” İşte detaylar!

Doğal gaz aboneliği nasıl yapılır? Doğal gaz aboneliği 2022 ücreti ne kadar?

Yeni konut alacak olanlar ya da kiraya çıkacak olan vatandaşların oturacakları konutta doğal gaz aboneliğini yaptırmaları gerekiyor. Peki, Doğal gaz aboneliği nasıl yapılır? Doğal gaz aboneliği 2022 ücreti ne kadar? İşte tüm detaylar..

Elektrik aboneliği nasıl yapılır? Elektrik aboneliği 2022 ücreti ne kadar?

Yeni bir eve taşınırken, iş yeri açarken veya inşaatı yeni bitmiş bir yapı için sıfırdan elektrik abonelik başvurusu yapılması gerekiyor. Peki, elektrik aboneliği nasıl yapılır? Elektrik aboneliği 2022 ücreti ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Su aboneliği başvurusu nasıl yapılır? Su aboneliği ücreti 2022 ne kadar?

Yeni bir ev satın alanların, kiraya çıkacakların ya da iş yeri açacakların öncelikli olarak elektrik, su ve doğalgaz aboneliklerini açtırmaları gerekiyor. Peki, Su aboneliği başvurusu nasıl yapılır? Su aboneliği ücreti 2022 ne kadar? İşte tüm detaylar...

Kiracı elektrik aboneliği ücreti 2022 ne kadar?

Elektrik aboneliği ücreti ve abonelik için gerekli evraklar, kiracıların araştırdığı konular arasında yer alıyor. Peki, kiracı elektrik aboneliği ücreti 2022 ne kadar? Gerekli belgeler nelerdir?

TOKİ Kayaşehir'deki 108 konut ve 10 iş yerini bugün satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayaşehir'de hayata geçirdiği 108 konut ve 10 iş yerini bugün açık artırmayla satışa çıkarıyor.

TOKİ, Kayaşehir'de 108 konut ve 10 iş yerini satışa çıkarıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), İstanbul Kayaşehir'deki mahalle konseptli projesi içerisinde yer alan 108 konut ile 10 iş yerini "açık artırma yöntemi" ile satışa sunacak.

Konut alanında işyeri yapılabilir mi?

Konut alanı, İmar planlarında konut kullanımına yönelik olarak planlanan ve ayrıca Yeni İmar Yönetmeliği'nde belirtilen fonksiyonların da yer alabildiği alanlar oluyor. Peki, konut alanında işyeri yapılabilir mi?

İznik TOKİ 165 konut kura çekilişi ne zaman?

İznik TOKİ 165 konut kura çekilişi ne zaman sorusuna 11 Eylül 2017 olarak yanıt verebiliriz.

TOKİ Kayaşehir konut başvuru işlemleri nasıl olacak?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) İstanbul Kayaşehir'de orta gelir grubu için inşa edilen 1892 konut kura yöntemiyle satışa çıkarılıyor. TOKİ Kayaşehir konut başvuru işlemleri nasıl olacak?

Bursa TOKİ 165 konut kura çekilişi ne zaman?

Bursa TOKİ 165 konut kura çekilişi 11 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. Projede yer alan konutların fiyatları 145 bin 262 TL ile 248 bin 297 TL arasında değişiyor.

Barış Mahallesi TOKİ 1103 konut kura çekilişi!

Barış Mahallesi TOKİ 1103 konut kura çekilişi 24 Ağustos'ta gerçekleştirilecek. Projede 2oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Niğde Efendibey 94 konut kura çekilişi bugün!

TOKİ Niğde Efendibey 94 konut kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Fiyatların 156.109 TL ile 215,703 TL arasında değişiklik gösterdiği projede hak sahipleri bugün belirlenecek.

konut Elektrik aboneliği Haberi

konut Elektrik aboneliği

Elektrik aboneliği için gerekenler!

Elektrik Tarifeleri Yönetmeliği kapsamında yer alan esaslara göre, elektrik sözleşmelerinin kullanıcı adına yapılması gereliyor. Bu nedenle isim değişikliği (devir) sözleşmeleri ile ilk kez elektrik bağlatacaklardan başvuru sırasında istenen belgeler şu şekilde sıralanıyor:


İsim değişikliği (devir) sözleşmeleri

A) Mesken sözleşmeleri için 

•  Mal sahibi veya vekili (Noterce vekalet verilen) ise tapu fotokopisi veya mal sahibi olduğunu belirleyen belge

•  Kiracı ise kira kontratının aslı ve birlikte fotokopisi 

•  Nüfus cüzdanı fotokopisi 

Kira kontratı yok ise kira kontratından dolayı mal sahibi ile aralarında çıkabilecek her türlü sorumluluğun kendisine ait olduğuna dair yazılı beyan ile birlikte ikametgah senedi Güvence bedeli ve damga vergisi tahsil edilir. Enerji kesik ise açma bedeli tahsil edilir. 


B) Merpen otomatiği, asansör, hidrafor gibi ortak kullanım yerleri apartman yöneticiliği adına yapılacak ise;


•...