02 / 05 / 2024

Konut Envanteri Çalışması Sonucu Üretilen Örnek Konut Projeleri

Konut Envanteri Çalışması Sonucu Üretilen Örnek Konut Projeleri

Bakan Binali Yıldırım, büyükşehir sayısının artırılmasının TBMM'nin gündeminde olduğunu ve sayının 29'a çıkacağını söyledi

Elazığ'da 19 bin 300 bağımsız bölümden oluşan konut çalışmasını başlattık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Elazığ'da yaklaşık 19 bin 300 bağımsız bölümden oluşan konut çalışmasını başlattık ve bu çalışma gerçekten yeni Elazığ için Türkiye'ye ve dünyaya örnek gösterilebilecek." dedi.

Elazığ'da köklü bir dönüşüm çalışması başlatacağız!

Çevrecilik ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum TOKİ'nin 400 konut yapımı için projelendirme çalışmasına başladığını belirterek; "Bir de elimizde 400 rezerv konut var. Bunları da bilhassa binaları yıkılan vatandaşlarımızla görüşmek suretiyle değerlendireceğiz" dedi...

Konut sektöründe envanter çalışması yapılıyor!

Türkiye'deki tamamlanmış bağımsız bölümlerin tespitine ilişkin sektör temsilcileri KONUTDER, GYODER, İNDER ve Emlak Konut GYO tarafından envanter çalışması yapılıyor...

Site aidatlarında şablon çalışması!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " site aidatlarında şablon çalışması " konusunu değerlendirdi. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Seyfi İyiyürek, ucuz konut çalışmasını anlattı!

Türkiye’de ilk kez emeklileri konut sahibi yapan TÜED’in Adana Şube Başkanı İyiyürek, Adana’da “Ucuz konut” çalışması hakkında gelinen noktayı anlattı.

MATAŞ Maltepe'deki ilk inşaat çalışmasına başladı!

Maltepe Belediyesi bünyesinde kentsel dönüşüm çalışmalarını gerçekleştirmek amacıyla kurulan Maltepe Sağlık Turizm Eğitim Otopark Temizlik İnşaat San. Tic. A.Ş. (MATAŞ), ilçedeki ilk inşaat çalışmasına başladı.

Kağıthaneli kadınlardan afet odaklı risk haritalama çalışması!

Kağıthaneli kadınlar ilçenin 19 mahallesinde afet odaklı risk haritalama çalışması yaptı. Afetlere hazırlık ve afet sonrası planlama dolayısıyla ilçede çalışmalar yapan kadınlar, Kağıthane Belediyesi Meclis Salonu’nda bir toplantı düzenlendi.

Bursa Ataveler Mahallesi'nde kentsel yenileme çalışması başlayacak!

Bursa- Nilüfer Belediyesi tarafından Ataevler Mahallesi'nin kentsel yenileme çalışması ile ilgili tanıtım toplantısı yapıldı.Projede 337 binanın yüksek gerilim hatlarından uzaklaştırılıp depreme dayanıklı hale getirilmesi planlanıyor.

Başiskele Toklu deresinde ıslah çalışması başladı!

İSU Genel Müdürlüğü Başiskele Yakacık Mahallesi’nde yer alan Toklu deresinde ıslah çalışması başlattı. Çalışma 1 milyon liraya mal olacak.

Taksim Meydan Düzenleme Projesi'nin zemin yenileme çalışması başladı!

Büyükşehir Belediyesi’nin projelendirip hayata geçirdiği Taksim Meydan Düzenleme Projesi’nin en önemli ayaklarından olan zemin yenileme çalışması başladı. Çalışma kapsamında uzun süredir beton kaplı olan zemine parke taşı döşeniyor.

TEM otoyolu Gebze kesiminde yenileme çalışması!

TEM otoyolunun Gebze-Orhangazi kesiminde başlanan üst yapı çalışması kapsamında, Gebze köprülü kavşağı Ankara yönü TEM katılım yolu 13-29 Mayıs'ta ulaşıma kapatılacak. Valilikten yapılan açıklama şöyle...

Kulp'ta 100 km'lik yol çalışması yapılacak!

Kulp İçme Suyu İsale Hattı'nın hizmete açılış töreninde konuşan Diyabakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak, bu yıl Kulp'ta 100 km'lik yol çalışması planladıklarını açıkladı.

Trabzon'da 67 milyon TL’lik yol çalışması yapılacak!

Trabzon’un Yomra ilçesi İkisu grup yolu ile Araklı ilçesi Yeşilyurt grup yolunda incelemelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 2015 yılı içerisinde 67 milyon TL’lik yol çalışması gerçekleştireceklerini kaydetti.

Konut Envanteri Çalışması Sonucu Üretilen Örnek Konut Projeleri Haberi

Konut Envanteri Çalışması Sonucu Üretilen Örnek Konut Projeleri

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Balçova Termal Otel'de düzenlenen İzmir Kırsal Alan ve Konut Envanteri Çalışması Sonucu Üretilen Örnek Konut Projeleri'nin tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, ülkenin en önemli konularından birinin hem şehirlerde hem de köylerde imarsız, sağlıksız yapılaşma olduğunu söyledi.


Kamunun hizmetlerinin aksamadan yürütülmesi, hizmette kalitenin artırılması, hizmetin bütün kesimlere yaygınlaştırılmasının esas olduğunu dile getiren Bakan Yıldırım, şöyle konuştu:


''Zaman içinde bu hizmetlerin kimin tarafından verileceği tartışma konusu oldu. Hizmetin kimin tarafından verileceğinden ziyade, hizmetin layıkıyla verilip verilmediği sorgulanması gerekir. Bir süreden beri bazı büyükşehirlerde bütün şehir uygulaması, bazılarında 50 kilometre pergel uygulaması devam ediyor. Bundan elde ettiğimiz bazı tecrübeler var. Bunların ışığı altında, büyükşehirlerin sayısının artırılması şu anda meclisimizin gündeminde. Buna göre 29'a çıkacak sayı. Bunda ölçü, nüfusunun...