02 / 10 / 2024

Konut fiyatları ne kadar arttı 2014

Konut fiyatları ne kadar arttı 2014

REIDIN ile GYODER'in 'Yeni Konut Fiyat Endeksi' raporuna göre, yeni konut fiyatları Eylül ayında bir önceki aya göre yüzde 0.27, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 7.02 arttı...

Avrupa'da konut fiyatları ne oldu? İstanbul mu daha ucuz, Roma mı?

İstanbul’da konut fiyatları yükselişini sürdürüyor. Uzun zamandır emlak piyasasında yaşanan yükselişle İstanbul Avrupa ülkelerini geride bıraktı. Bahçelievler'de daire fiyatına Roma'da 1+1 konut satın alınabiliyor. İşte detaylar...

Faizler düşünce konut fiyatları fırlamaz: 2021 Eylül'ün bile gerisine düşer!

Konut satışlarındaki düşüş trendi iki aydır kırıldı. Şimdi gündeme faizler düşerse fiyatlarda artış olup olmayacağı geldi. Peki Merkez Bankası faiz düşürürse konut fiyatları ne olur? İşte borsa ve eurobond yatırımcısının konu ile ilgili o açıklaması...

Konut fiyatları ne olacak? 

Yeni bir ev sahibi olmak isteyenlerin yakından takip ettiği konut fiyatları uçtu gitti. Peki bundan sonra ne olacak? Konut fiyatları artacak mı, azalacak mı? 

Faizler inerse konut fiyatları ne olur? Vatandaşlar yorumladı! 

Ev alacaklar ve kiraya çıkacaklar merakla fiyatların düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Peki vatandaşlar konut fiyatları ile ilgili neler söyledi? 

Konut fiyatları maliyetin altına düşerse ne olur? 

Yüksek konut fiyatlarından dolayı ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar fiyatları gerilemesini bekliyor. Peki konut almak için en doğru zaman ne zaman? Konut fiyatları maliyetin altına düşerse ne olur?

Konut fiyatları maliyetlere gelmiş durumda! Uzman isim uyarıyor! Evi olmayanlar alsın, bu fırsat tekrar gelmeyebilir!

Konut satışları temmuzda bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 16,0 arttı. TÜİK rakamlarına göre, vatandaşlar tekrar konuta yönelmeye başladı. Peki konut almak için doğru zaman mı? Konut fiyatları ne olur; düşer mi? 

Konut fiyatları dolar bazında ne oldu?

Konut satışları Temmuz ayı ile birlikte uzun süreden sonra ilk kez yükselişe geçti. Uzmanlar Eylül ayı ile birlikte satışların artmasını bekliyor. Kredili satışların az olması nedeniyle konut fiyatlarındaki artış hızı yavaşladı. Peki dolar bazında son durum ne? Uzmanı açıkladı...

Başkentte konut almak isteyen iki kez düşünüyor! İkinci el konut fiyatları ne kadar oldu? İlçe ilçe açıklandı...

Başkent Ankara'da konut sahibi olmak isteyenler detaylı şekilde konut fiyatlarını araştırıyor. Peki Ankara'da ikinci el konut fiyatları ne kadar oldu? İşte ilçe ilçe konut fiyatları...

Türkiye'de gerileyen konut fiyatları dünyada ne durumda? 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın açıkladığı Konut Fiyat Endeksine göre 2024 Nisan'da konut fiyatlarında nominal anlamda son iki yılın en yavaş artışı görülürken konut fiyatları reel anlamda düşüş gösterdi. Peki dünyada konut fiyatları ne durumda? 

Konut fiyatları ne olacak? Kimler evlerini satıyor, fiyatları kim yükseltiyor?

Pandemiden bu yana uçuşa geçen konut piyasasında durgunluk yaşanıyor. Konuta yatırım yapanların sayısı azalırken, krediye erişim en büyük engel olarak görülüyor. Peki konut fiyatları ne olacak? Kimler evlerini satıyor, fiyatları kim yükseltiyor? 

Konut fiyatları bu sene ne olur; yükselecek mi, düşecek mi?

Ülke genelinde konut ve kira bedelleri fahiş rakamlara yükselirken, vatandaşlar fiyatların ne olacğaını merak ediyor. Peki konut fiyatları 2024 yılı içinde ne olur, yükselecek mi, düşecek mi? 

Banu Evleri Bahçekent'te teslimler 7 ay sonra! Banu Evleri Bahçeket'te konut fiyatları ne kadar?

Hasanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Banu Evleri Bahçekent projesinde teslimler 7 ay sonra başlıyor. Banu Evleri Bahçekent konut fiyatları ne kadar? 12 Haziran 2024 Banu Evleri fiyat listesi.

Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir konut fiyatları! Meydan Başakşehir nerede? 

Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir konut fiyatları merak ediliyor. Emlak Konut GYO, yeni kampanyası kapsamında 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Peki Meydan Başakşehir nerede?Meydan Başakşehir konut fiyatları ne kadar? 

Konut fiyatları ne kadar arttı 2014 Haberi

Konut fiyatları ne kadar arttı 2014

REIDIN ile GYODER'in 'Yeni Konut Fiyat Endeksi' raporuna göre, yeni konut fiyatları Eylül ayında bir önceki aya göre yüzde 0.27, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 7.02 arttı. 


Mevcut konutlarda ise Eylül de bir önceki aya göre yüzde 1.61, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 17.01 oranında artış oldu. Geçen senenin aynı ayına göre; yıllık satılık fiyatlarındaki değişimlere bakıldığında, yüzde 22.19 oranıyla en yüksek artış  İstanbul  ilinde, yüzde 7.75 ile en düşük artış ise Kocaeli'nde kaydedildi. Antalya, metrekare başına yüzde 2.25 değer artışıyla Eylül'de konut satış fiyatlarının en fazla yükseldiği il...