28 / 04 / 2024

Konut fiyatları yüzde 20 arttı

Konut fiyatları yüzde 20 arttı

Sürekli artan konut fiyatları tasarruflarına güvenli liman arayanların dikkatini çekiyor. Konut fiyatlarındaki yıllık artışının yüzde 20’leri bulması vatandaşların yastık altındaki altınları satıp konuta yatırmasında neden oluyor

Altın, dolar değil 10 senenin rekoru konutta! Konut fiyatları yüzde 167.8 yükseldi!

2022 yılına ait konut fiyat verileri geçtiğimiz hafta resmen belli oldu. Altın, dolar değil 10 senenin rekoru konutta! Konut fiyatları yüzde 167.8 yükseldi!

İngiltere'de konut fiyatları yüzde 8,7 arttı!

Resmi olarak açıklanan verilere göre, İngiltere'de konut fiyatları yüzde 8,7 arttı. Rightmove verilerine göre bu ay ortalama konut fiyatı 367 bin 760 GBP oldu.

İstanbul'un hangi ilçesinde konut fiyatları yüzde 133 arttı?

Konut yatırımcılarının gözdesi olan İstanbul'un Pendik ilçesinde konut fiyatları yüzde 133 artış gösterdi.

İngiltere'de konut fiyatları yüzde 9,8 arttı!

İngiltere'de ev fiyatları son zamanların en yüksek seviyelerine ulaştı. Konut fiyatları yüzde 9,8 oranında arttı.

İzmir'de konut fiyatları yüzde 25 arttı!

İzmir'de 2020 senesinde meydana gelen deprem ve pandemi koşulları kentte konut piyasasını etkiledi.  Bölgede satılık ve kiralık konut fiyatları yüzde 25 yükseldi. 

İstanbul'da konut fiyatları yüzde 26 arttı! 

MINTLAB tarafından hazırlanan İstanbul Konut Piyasası Raporu'nda sektörle ilgili önemli bilgiler yer aldı. Buna göre İstanbul'da konut fiyatları yüzde 26 arttı. 

Konut fiyatları yüzde 20 arttı!

İnşaat malzemelerinde meydana gelen artış nedeniyle yeni konut fiyatlarında artış devam ediyor. Ülke genelinde fiyatlar yüzde 20 arttı. 

Muğla’da konut fiyatları yüzde 52, kira bedelleri yüzde 63 arttı!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa tarafından yayınlanan resmi verilere göre, Muğla’da konut fiyatları yüzde 52, kira bedelleri yüzde 63 arttı...

İngiltere'de konut fiyatları yüzde 10 yükseldi!

2021 yılı Eylül ayında İngiltere'de ev fiyatları yüzde 10 artış kaydetti.

Türkiye'de konut fiyatları yüzde 30 yükseldi!

Endeksa tarafından açıklanan verilere göre Türkiye'de konut fiyatları yükselişe geçti. Ortalama konut fiyatının 443 bin 300 TL olduğu konut fiyatlarında geri dönüş süresi ise 20 yıl.

İngiltere'de konut fiyatları yüzde 7,1 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere'de konut fiyatları yüzde 7,1 oranında artış gösterdi.

Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı!

Osman Gazi Köprüsü sonrası İstanbul’a ulaşımı kolaylaşan Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı...

İngiltere'de konut fiyatları Temmuz ayında yüzde 0,5 geriledi!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere’de Temmuz'da konut fiyatları yüzde 0,5 geriledi.

Konut fiyatları yüzde 20 arttı Haberi

Konut fiyatları yüzde 20 arttı

Aralık 2014 Emlak Endeksi sonuçlarına göre Türkiye genelinde yıllık fiyat artışı yüzde 20’yi bulurken, satılık konutların metrekare satış fiyatı ortalama 2 bin 459 lira olarak yansıdı. Kiralık konutların ortalama metrekare fiyatının 16 lira ortalamasında olduğu Türkiye’de amortisman (geri dönüş) süresi ise 13 yıl oldu. İstanbul’da konut fiyatlarında artış sürüyor. Emlak Endeksi’ne göre İstanbul’da, satılık konutlarda metrekare ortalaması 3 bin 191 liraya kadar çıktı. Kiralık evlerin metrekare ortalaması ise 20 lirayı buldu. Amortisman süresinin 13 yıl ortalamasında olduğu İstanbul’da son bir ayda fiyatı en çok artan ilçe Arnavutköy. İlçede metrekare fiyatları yüzde 7.1 artarken, ikinci sırayı yüzde 5 artışla Başakşehir aldı. Üçüncü sırada ise yüzde 4.2 artışla Küçükçekmece var. Ankara’da satılık konutların metrekare ortalama fiyatı bir yılda yüzde 15 oranında...