02 / 10 / 2024

konut fiyatlarının en çok yükseldiği il antalya

konut fiyatlarının en çok yükseldiği il antalya

Garanti’nin desteğiyle REIDIN.com ve GYODER işbirliğiyle hazırlanan Eylül 2014 emlak endeksleri raporu açıklandı. Buna göre Antalya, Eylül 2014’te konut fiyatlarının en çok yükseldiği il oldu...

Dış göç konut fiyatlarını köpürtüyor: Gençler alım gücü sebebiyle konut piyasası dışına itiliyor! 

Yeni ev alacak binlerce kişi konut fiyatlarının ne zaman düşeceğini merakla araştırırken, dış göçün konut fiyatlarını köpürttüğü gündeme geldi. İşte o paylaşım...

'Kredilerdeki düşüş konut fiyatlarını uçuracak' diyenlere uzmanından tokat gibi cevap: Matematik bilginiz yok

Konut kredisi faizlerindeki düşüş gayrimenkul sektörde adeta bomba etkisi yarattı. Faizlerin  düşmesi ile konut fiyatlarının yükselişe geçeceği beklentisi vatandaşları harekete geçirdi. Peki  konut fiyatları gerçekten yükselecek mi? Uzman isimden net açıklama geldi...

Konut fiyatlarının en pahalı olduğu iller açıklandı!

Reel düşüşün devam ettiği konut fiyatlarında Ağustos ayı verilerine göre satılık konutun metrekare fiyatına göre en pahalı olduğu 20 şehirler de açıklandı. İşte konut fiyatlarının en pahalı olduğu 20 il…

Konut fiyatı en çok hangi illerde arttı! İşte konut fiyatlarının birden yükselişe geçtiği o iller!

Türkiye geneli konut fiyat endeksi, 2024 Ağustos ayında önceki yıl aynı aya göre yüzde 34,3 arttı. Peki en çok konut artışı hangi illerde oldu? İşte konut fiyatlarının en çok yükseldiği o illerin listesi.

Kira artış oranları konut fiyatlarını nasıl etkiler?

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Ceyda Ufuk resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kira artış oranlarının konut fiyatlarını nasıl etkilediğini yazdı.

Türkiye, konut fiyatlarının en çok düştüğü üç ülkeden biri oldu!

Uluslararası Ödemeler Bankası (BIS) tarafından açıklanan ve sektör tarafından da merakla beklenen konut fiyatı istatistiklerine göre, Türkiye ilk çeyrekte konut fiyatlarının en çok düştüğü üç ülkeden bir tanesi  oldu.

Şu an ev fiyatları yerinde sayıyor ama kiralar katlanıyor: Kiralardaki artış konut fiyatlarını da tırmandırır!

Yeni ev alacaklar ve konuta yatırım yapacaklar, konut fiyatlarını yakından takip ederken; fahiş artışlar sık sık gündem oluyor. Peki konut fiyatları yükselecek mi? Konut piyasasını neler bekliyor? İşte ayrıntılar...

Konut fiyatları evini alacaklar için ucuzladı, kirada oturacağınıza evinizi alın! Yükseliş sürecek…

Merkez Bankası verilerine göre, konut fiyatları geçen mayıs ayında reel olarak yüzde 14,9 geriledi. Arz olmadığı için konut fiyatlarının yükseleceğini söyleyen, analist ve stratejist Cafer İşbilen, kirada oturup ev satın almak isteyenler için şu an fiyatların ucuz olduğunu söyledi.

Gayrimenkul Yatırım Fonu konut fiyatlarını düşürebilir!

Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Harun Tanrıvermiş yaptığı açıklamada gayrimenkul yatırım fonunun konut fiyatlarını düşürebileceğini söyledi.

Ekonomist, dolar ve TL bazında konut fiyatlarını karşılaştırarak olası senaryoyu açıkladı!

Konut fiyatları yükselmeye devam ediyor. Konut satışları düşüşe geçse de fiyatlardaki artış hızla yükseliyor. Ekonomist, sosyal medya hesabından dolar ve TL bazında konut fiyatlarının karşılaştırdı ve olası senaryoyu açıkladı.

Türkiye'nin İsrail'e ihracat kısıtlaması kararı konut fiyatlarını ve kira bedellerini yükseltebilir! 

Türkiye'nin ihracatı kısıtlama kararının ardından, İsrail'in emlak piyasasının etkilenmesi ve konut fiyatlarını ile kira bedellerini yükseltmesi bekleniyor. 

Konut fiyatlarının artış ivmesi normalleşme eğilimi gösteriyor!

Habertürk yazarı Abdurrahman Yıldırım bugünkü yazısında Ocak'ta yüzde 2.3 ve son bir senede yüzde 68 artan konut fiyatlarının artış ivmesi normalleşme eğilimi gösterdiğini belirtti. İşte Abdurrahman Yıldırım'ın o yazısı...

Tebernüş Kireçci sordu: Konut fiyatlarının düşeceği beklentisi var ama satışlar artıyor! Neden?

TÜİK tarafından açıklanan verilere göre Şubat'ta konut satışları arttı. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, X sosyal medya hesabından piyasada konut fiyatlarının düşeceği beklentisi olduğuna dikkat çekti ve bir soru yöneltti. İşte Kireçci'nin o paylaşımı ve gelen yorumlar

konut fiyatlarının en çok yükseldiği il antalya Haberi

konut fiyatlarının en çok yükseldiği il antalya

Garanti’nin desteğiyle REIDIN.com ve GYODER işbirliğiyle hazırlanan Eylül 2014 emlak endeksleri raporu açıklandı. Buna göre Antalya, Eylül 2014’te konut fiyatlarının en çok yükseldiği il oldu.

Reidin ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) "Yeni Konut Fiyat Endeksi" raporuna göre, yeni konut fiyatları eylül ayında bir önceki aya göre yüzde 0,27, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 7,02 arttı.

Ekonomik 2+1 daire arayanlara 

Garanti açıklamasına göre, Reidin.com ve GYODER iş birliğiyle hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Eylül ayı raporu yayımlandı.

İkinci el ile yeni konutlara yönelik çalışma, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli’nde gerçekleştirildi. Rapora göre, yeni konut fiyatları eylül ayında bir önceki aya göre yüzde 0,27,  yıllık bazda ise yüzde 7,02 yükseldi.

 “Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi”nde ise eylülde, bir...