06 / 05 / 2024

konut fiyayt endeksleri 2021

konut fiyayt endeksleri 2021

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş’nin aylık olarak hazırladığı Konut satışları ve konut fiyat endeksini analiz ettiği, Odak yayınının yeni sayısında, konut satışları ve konut fiyatları değerlendirildi.

Kiralık ve satılık konut fiyatları ikiye katlandı! İşte kiralık ve satılık konut fiyatlarının en fazla yükseldiği iller!

Enflasyondaki yükseliş ile birlikte satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki tırmanış da devam ediyor. Gayrimenkul sektörüne yönelik detaylı emlak endeksleri üreten Reidin’in son raporu çarpıcı sonuçlar ile dolu. İşte, Türkiye genelinde kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son gelişmeler…

Amerika'da konut fiyat endeksleri yüzde 19.2 oranında arttı!

S&P CoreLogic Case-Shiller açıkladı, Amerika'da konut fiyat endeksleri yüzde 19.2 oranında arttı!

Konut stokların bitmesi ile fiyatlarda ciddi artışlar olacak!

TÜİK’in açıkladığı inşaat sektörü güven endeksi ve yeni yapı ruhsatı verileri ve inşaat maliyet endeksleri değerlendirildiğinde, konut fiyatlarında stokların bitmesi ile ciddi artışlarının yaşanacağı görülüyor…

Konut fiyatları Haziran'da yüzde 0.54 arttı!

REIDIN Konut Fiyat Endeksleri 2018 Haziran ayı sonuçları açıklandı. Türkiye genelini kapsayan sonuçlara göre konut satışları Haziran'da yüzde 0.54 arttı.

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Mayıs'ta yüzde 9,97 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2018 Mayıs Ayı Sonuçları açıklandı. Buna göre, Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 0.54 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 9.97 oranında arttı...

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Nisan'da yüzde 10,53 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2018 Nisan Ayı Sonuçları yayınlandı. Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi, Nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 0.64 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 10.53 oranında arttı. 

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi yüzde 11,15 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2018 Mart Ayı Sonuçları yayınlandı.Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi, Mart ayında bir önceki aya göre yüzde 0.83 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 11.15 oranında arttı.

Satılık konut fiyat endeksi Ocak'ta yüzde 0,85 arttı!

REIDIN Emlak Endeks: 2. el konutlar fiyat endeksleri 2018 Ocak ayı sonuçları yayınlandı.  Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ocak ayında bir önceki aya göre yüzde 0.85 oranında arttı.

REIDIN Türkiye Konut Fiyat Endeksleri 2017 Aralık ayı sonuçları!

Türkiye İş Bankası A.Ş.'nin desteğiyle gayrimenkul bilgi servisi REIDIN tarafından hazırlanan, REIDIN EMLAKENDEKS 2017 Aralık ayı sonuçları açıklandı. 

İzmir konut fiyat artışında 1. sırada!

Merkez Bankası’nın konut fiyat endeksleri incelendiğinde konut fiyat artışında Türkiye’nin 3 bölge olarak farklılaştığını ortaya çıkıyor. 

Ali Ağaoğlu: Konut fiyatları düşerken, maliyetler artıyor!

2013-2017 Ocak-Eylül dönemi “Türkiye İnşaat Malzemeleri Sanayi Endeksleri” verilerine inşaat malzemeleri sektörü değerlendirildi. Ağaoğlu Şirketlet Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, konut fiyatları düşerken, maliyetlerin arttığını açıkladı.

İkinci el konut fiyatları Haziran'da arttı!

REIDIN Emlak Endeks 2. el konutlar fiyat endeksleri 2017 Haziran ayı sonuçları açıklandı. Verilere göre 2. el konut fiyatları geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 10.13 oranında arttı.

Konut fiyatları en çok Bursa'da arttı!

REIDIN 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2017 Mayıs Ayı Sonuçları açıklandı. Rapora göre konut fiyatları en çok Bursa'da arttı.

konut fiyayt endeksleri 2021 Haberi

konut fiyayt endeksleri 2021

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş’nin aylık olarak hazırladığı Konut satışları ve konut fiyat endeksini analiz ettiği, Odak yayınının yeni sayısı yayımlandı.

Raporda sektörle ilgili şu bilgilere yer verildi:

Türkiye genelinde aralık ayında 105.981 adet konut satışı yapılmış olup yıllık bazda yüzde 47,55 oranında, aylık bazda ise yüzde 5,78 oranında azalma kaydedilmiştir. 2020 yılındaki toplam konut satış sayısı 1.499.316 olmuş ve veri setindeki yıllık bazda en yüksek konut satış sayısına ulaşılmıştır.

Bununla birlikte, Aralık 2020 verisi, veri setindeki en düşük aralık ayı verisi olmuştur. Aylık bazda, Türkiye genelinde ve İstanbul'da ilk satışlarda artış görülmüş ve ilk satışların toplam satışlara oranı yıl içerisindeki en yüksek seviyesine ulaşarak yüzde 34,82 olmuştur. İpotekli satışlar ise artan konut kredisi faiz oranlarının etkisiyle, yıl içindeki aylık bazda en düşük seviyesine...