14 / 05 / 2024

Konut geliştirme kredisi hesaplama

Konut geliştirme kredisi hesaplama

Konut geliştirme kredisi nedir? Konut geliştirme kredisi, konutta yapılacak tadilat ve yenilikler için bankadan çekilen kredi olarak ifade ediliyor. Peki hangi bankalar konut geliştirme kredisi veriyor?

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Yenigün ve Uğur Berke Kayıkçı ortaklığında kuruldu.

Asma Konut Geliştirme Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asma Konut Geliştirme Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Altıntaş ve Kerim Altıntaş ortaklığında kuruldu.

DAP Gayrimenkul Geliştirme Halka Arz Toplantısı 14 Şubat'ta!

Türkiye’nin en büyük markalı konut üreticileri arasında yer alan DAP Gayrimenkul Geliştirme Halka Arz Toplantısı 14 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya Kndu Villas'a en başarılı konut geliştirme projesi ödülü!

Londra'da "En Başarılı Konut Geliştirme Projesi" dalında birinciliğe layık görülen, Türkiye'de sayılı projeler için alınan "Breeam Very Good" yeşil bina sertifikasına uygun olarak yapılan KNDU VILLAS, AHK Development imzası taşıyor.

Erka Konut Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Erka Konut Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Limited Şirketi, Erol Karagöz, Birol Karagöz ve Ziya Karagöz tarafından 200 bin TL sermaye ile, 8 Eylül'de İstanbul Beşiktaş'ta kuruldu.

Tekfen Emlak Geliştirme kentsel dönüşüme yöneliyor!

Hep İstanbul projesiyle orta ve orta üstü gelir grubuna konut üretmeye başlayan Tekfen'in odağında, kentsel dönüşüm projeleri de bulunuyor. Tekfen Emlak Geliştirme orta gelirliler için konut üretmeye devam edecek.

Tadilat kredisi nasıl alınır?

Bankaların, "Konut geliştirme kredisi", "konut tadilat kredisi" ve "konut yenileme kredisi" olarak nitelendirdiği tadilat kredisi nasıl alınır? Tadilat kredisi için başvuru nasıl yapılır? İşte tadilat kredileri..

Ev geliştirme kredisi faiz oranları!

Ev sahipleri, ev ve bahçesinde yapacağı tadilat, yenileme ve dekorasyon ihtiyaçları masraflarını karşılamak için bankaların ev geliştirme kredileri kullanılabiliyor. Peki, ev geliştirme kredisi faiz oranları ne kadar?

Ev geliştirme kredisi nedir?

"Konut geliştirme kredisi", "konut tadilat kredisi" ve "konut yenileme kredisi" gibi isimler ile de nitelendirilen ev geliştirme kredisi nedir? Ev geliştirme kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Kavuklar, İzmir'in en büyük gayrimenkul geliştirme şirketi olmayı hedefliyor!

2010 yılına kadar Malatya ve İzmir'de 200 bin metrekarelik konut projesini sahiplerine teslim ettiklerini aktaran Metehan Kavuk, "2015'de İzmir'in en büyük gayrimenkul geliştirme şirketi olmayı hedefliyoruz" dedi.

Kemal Arif Tavros’un İş geliştirme ve Yatırımlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı oldu!

Tavros’un İş geliştirme ve Yatırımlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığına tecrübeli bir isim olan Kemal Arif atandı. Arif doğal kaynak yatırım ve ticareti, gayrimenkul geliştirme ve spor yatırım gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösterdi...

TN Gayrimenkul Yatırım ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

TN Gayrimenkul Yatırım ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi, Mahmut Yalçın, İhsan Eren, Kenan Özyurt tarafından 5 milyon 301 bin 608 TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu.

Tisa Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tisa Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Limited Şirketi, Ömer Ayberk Cengiz, Şeref Soner Cömert, Yavuz Fettahoğlu, Nurdan Temel, Fatma Ekiz tarafından 450 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Konut geliştirme kredisi hesaplama Haberi

Konut geliştirme kredisi hesaplama

Konut geliştirme kredisi nedir?

Konut geliştirme kredisi, konutta yapılacak tadilat ve yenilikler için bankadan çekilen kredi olarak karşımıza çıkıyor. 


Bugün hemen hemen tüm bankalar bu krediyi "Konut geliştirme kredisi", "konut tadilat kredisi", "konut yenileme kredisi" gibi isimler altında veriyor.


Evinizde ya da bahçenizde planladığınız tüm değişiklikler için mimarlar ile görüşülüyor. Planlanan mimari değişiklikler karşılığında ödenmesi gereken tutar, anlaşılan banka tarafından ödeniyor.


Konut geliştirme kredisi örnekleri:


Finansbank Konut Geliştirme ve Yenileme Kredisi ile;

Konutunuzun ekspertiz değerinin %30'una kadar kredi kullanabilirsiniz. 


10.000 TL'nin üzerinde olan kredi tutarı talepleriniz konuta ipotek konularak karşılanır.


Akbank ev geliştirme kredisi

18 yaşından büyük, risk ve istihbaratında herhangi bir olumsuzluğu bulunmayan ve gelirini belgeleyen herkes bu krediden yararlanabilir.


Kredinin taksiti, hane halkı aylık ortalama gelirinin (kişinin ve eşinin toplam geliri) %50’sini geçmemelidir.


Kredi hayat sigortası...