27 / 04 / 2024

Kavuklar, İzmir'in en büyük gayrimenkul geliştirme şirketi olmayı hedefliyor!

Kavuklar, İzmir'in en büyük gayrimenkul geliştirme şirketi olmayı hedefliyor!

2010 yılına kadar Malatya ve İzmir'de 200 bin metrekarelik konut projesini sahiplerine teslim ettiklerini aktaran Metehan Kavuk, "2015'de İzmir'in en büyük gayrimenkul geliştirme şirketi olmayı hedefliyoruz" dedi.



Akarkayıt, otomotiv, inşaat, beton, .prefabrik, gayrimenkul geliştirme, tuning, matbaa mürekkep, sigortacılık, tarım ve hayvancılık olmak üzere birçok alandaki faaliyetleri ile dikkat çeken firmalardan biri olan Kavuklar, son yıllarda gayrimenkul geliştirme alanında gerçekleştirdiği önemli yatırımlarla dikkat çekiyor. 


2006 yılında inşaat sektöründeki çalışmalarım bir üst boyuta taşıyarak, "gayrimenkul geliştirme" firması olarak yollarına devam etme kararı aldıklarını söyleyen Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, İzmir'de gayrimenkul geliştirme alanındaki prestijli yatırımlarını, yeni projelerle arttıracaklarını söyledi. 


2010 yılma kadar Malatya ve İzmir'de 200 bin metrekarelik konut projesini sahiplerine teslim ettiklerini aktaran Kavuk, "2015'de İzmir'in en büyük gayrimenkul geliştirme şirketi olmayı hedefliyoruz. 


Bayraklı Tower'da da birçok ilke imza attık. Ofis ve yaşam konseptini bir arada sunan İzmir'in en akıllı binası Bayraklı Tower, bittikten 10 ay sonra yüzde 87 doluluk oranına ulaştı. Kulenin tepesini İstanbullu bir firma restoran olarak işletecek. Bornova'daki Ege Suits konut projesinin ise inşaat aşamasında yarısı satıldı" diye konuştu. 


Metehan Kavuk, 400 milyon dolar yatırım değeri taşıyan sosyal konut, ultra lüks rezidans ve AVM karma projeden oluşan 3 projeyi ise 2014 sonuna kadar tamamlayacaklarını, gayrimenkul geliştirme alanında İzmir'de 5 yılda 500 milyon doların üzerinde yatırım yapmayı hedeflediklerini belirterek, "Orta vadede bu hedefin yüzde 35 üzerine çıkacağız. Bugünden geleceğin ihtiyaçlarını karşılayacak gayrimenkul projelerini hayata geçirmeyi başarı kriteri olarak görüyoruz. Konutta bugün ihtiyaç duyulmayan, ancak kullanıma sunulduğunda buna ihtiyaç varmış dedirten yeniliklerle bu sektörde farkındalık yaratmak için çaba gösteriyoruz" dedi. 


Point Bornova dikkat çekiyor Konut, ofis, AVM karması projelerle geleceğin ihtiyaçlarını bugünden sağladıklarına inandığını vurgulayan Kavuk, "2013 Mayıs'ta startı verilen ve AVM-rezidans karması şeklinde planlanan Point Bornova, benzerleri arasında en büyük üstü açılıp kapanabilen proje olarak dikkat çekiyor. İzmir'in her yerine 5 dakikada ulaşılabilen bir noktada inşaatı başlayan bu projede, bir stadyum büyüklüğündeki alanın üstü yağmurlu havalarda kapanıp, uygun havalarda açık mekana dönüştürülebiliyor" şeklinde konuştu. 


Dünya 


Geri Dön