09 / 05 / 2024

Kavuklar hedefleri

Kavuklar hedefleri

2010 yılına kadar Malatya ve İzmir'de 200 bin metrekarelik konut projesini sahiplerine teslim ettiklerini aktaran Metehan Kavuk, "2015'de İzmir'in en büyük gayrimenkul geliştirme şirketi olmayı hedefliyoruz" dedi.

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri

Türkiye'nin ekonomide 2023 hedefleri Türkiye ihracatının üçte ikisinden fazlasını gerçekleştiren 10 sektörün temsilcileri tarafından değerlendirildi. Peki Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri...

Güçlü siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Türk insanının dinamizmi, iş dünyasının yatırım iştahı ve güçlü bir siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek." dedi. 

Kentsel dönüşümün temel hedefleri anlatıldı!

TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'a ziyarette bulundu. Konyalıoğlu, kentsel dönüşümdeki temel hedefleri anlattı.

Kavuklar'ın Altındağ Konutları Projesi'ne talip çıkmadı!

FETÖ/PDY yönelik soruşturma kapsamında kayyum atanan Kavuklar Grubu'nun Altındağ Konutları Projesi'nin yapım işi için düzenlenen açık artırmaya kimse katılmadı.

Kavuklar'ın konut projesi başka bir müteahhite devredilecek!

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF'nin kayyum tayin edildiği şirketlerden Kavuklar Grubu'nun konut projesi, kat karşılığı yapılacak.

Kavuklar Grubu Bornova'da arsa karşılığı inşaat yaptıracak!

Kavuklar Grubu, İzmir Bornova İlçesi'nde arsa karşılığı anahtar teslim inşaat işi yaptıracak. İhale 20 Nisan 2017 günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Kayyum atanan Kavuklar Grubu'nun gayrimenkulleri satışa çıktı!

Kayyum atanan Kavuklar Grubu’na ait çok sayıda gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gruba ait Bayraklı Tower’de bulunan lüks ofis katlarının da bulunduğu satış listesindeki gayrimenkullerin toplam değeri 92 milyon TL seviyesinde.

Kavuklar'ın 5 gayrimenkulü açık artırmayla satılıyor!

Kavuklar Grubu'nun İzmir'n Bornova, Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerindeki 5 gayrimenkulü satışa çıkarıldı. İhalesi 20 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 92 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

TMSF, Kavuklar'dan ev alanları mağdur etmeyecek!

İzmir'de yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında kayyum atanan Kavuklar Holding'den daire alanlara 'Kayyum Heyeti'nden müjde geldi.

Kavuklar ve Küçükbay Grup için flaş karar!

İZMİR’de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında sahipleri tutuklanan Kavuklar Grup ile Küçükbay Şirketler Grubu’na TMSF tarafından atanan kayyum heyetinde bulunan Avukat Gedikoğlu, şirketlerin duran ticaretini aktif hale getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Küçükbay ve Kavuklar Holding'e kayyum atandı!

İzmir Sulh Ceza Hakimliği, bünyesinde Orkide yağlarının da aralarında bulunduğu Küçükbay Şirketler Grubu ile Kavuklar Holding'e kayyum tayin edilmesine karar verdi.

Kavuklar Bornova güncel fiyat listesi!

Kavuklar Bornova güncel fiyat listesi 206 bin TL'den başlayarak değişiyor. Kavuklar Bornova'da teslimler Temmuz 2018'de yapılacak...

Kavuklar hedefleri Haberi

Kavuklar hedefleri

Akarkayıt, otomotiv, inşaat, beton, .prefabrik, gayrimenkul geliştirme, tuning, matbaa mürekkep, sigortacılık, tarım ve hayvancılık olmak üzere birçok alandaki faaliyetleri ile dikkat çeken firmalardan biri olan Kavuklar, son yıllarda gayrimenkul geliştirme alanında gerçekleştirdiği önemli yatırımlarla dikkat çekiyor. 


2006 yılında inşaat sektöründeki çalışmalarım bir üst boyuta taşıyarak, "gayrimenkul geliştirme" firması olarak yollarına devam etme kararı aldıklarını söyleyen Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, İzmir'de gayrimenkul geliştirme alanındaki prestijli yatırımlarını, yeni projelerle arttıracaklarını söyledi. 


2010 yılma kadar Malatya ve İzmir'de 200 bin metrekarelik konut projesini sahiplerine teslim ettiklerini aktaran Kavuk, "2015'de İzmir'in en büyük gayrimenkul geliştirme şirketi olmayı hedefliyoruz. 


Bayraklı Tower'da da birçok ilke imza attık. Ofis ve yaşam konseptini bir arada sunan İzmir'in en akıllı binası Bayraklı Tower, bittikten 10 ay sonra yüzde...