29 / 04 / 2024

Kavuklar Gayrimenkul projeleri

Kavuklar Gayrimenkul projeleri

Şehre yakışan ve sembol olacak binalar inşa etme sorumluluğuyla yola çıkan Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme, İzmir’e değer katacak 3 farklı proje ile toplam 1,5 milyar TL’lik yatırım yapıyor

Metehan Kavuk: Seçim yaklaştı ama inşaat yavaşlamadı!

Kavuklar'ın Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, inşaat sektörünün bundan önceki seçim dönemlerindeki gibi durgunluk içinde olmadığını dile getirdi.

Kavuklar Gayrimenkul 2015'te Altındağ'da yeni projeye başlayacak!

Kavuklar Gayrimenkul. 2015'te 'İzmir'in en büyük gayrimenkul geliştirme şirketi' olmayı hedefliyor. Firmanın uzun vadedeki hedefi ise uluslararası düzeyde işler yapmak. Firma, 2016 itibarıyla yeni sekiz yıllık hedef koyacak..

Metehan Kavuk: Kavuklar Gayrimenkul üç bin kişilik istihdam ordusuna sahip!

Üç bin kişiye istihdam sağladıklarını kaydeden Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grubu Başkanı Metehan Kavuk, şirketin devam eden ve yapılması planlanan projelerini anlattı, konut almayı planlayanlara önerilerde bulundu.

İzmir'e 5 yılda 600 milyon dolarlık yatırım!

EGE Bölgesi'nin büyüme ve gelişme sürecinde İzmir'in sembolü olacak projeleri hayata geçiren Kavuklar, Ege Suits, Bayraklı Tower, Point Bornova gibi konforlu yaşama odaklı projeleriyle gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı getirdi.

Kavuklar Gayrimenkul İzmir'e beş yılda 600 milyon dolarlık yatırım yaptı!

İzmir'in sembolü olacak projeleri hayata geçiren Kavuklar, gayrimenkulün ötesinde İzmirlilere yeni bir yaşam tarzı sunarken Ege Suits, Bayraklı Tower, Point Bornova gibi konforlu yaşama odaklı projeleriyle gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış getirdi

Kavuklar, İzmir'in en büyük gayrimenkul geliştirme şirketi olmayı hedefliyor!

2010 yılına kadar Malatya ve İzmir'de 200 bin metrekarelik konut projesini sahiplerine teslim ettiklerini aktaran Metehan Kavuk, "2015'de İzmir'in en büyük gayrimenkul geliştirme şirketi olmayı hedefliyoruz" dedi.

Kavuklar Gayrimenkul yılbaşında kimsesiz çocukları sevindirdi!

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, herkesin ailesi ve sevdikleriyle beraber yeni yılı karşıladığı yılbaşı gecesinde, kimsesiz çocukların mutluluğuna bir nebze de olsa katkı sağlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi...

Kavuklar projesi Point Bornova 2015'te tamamlanacak!

Kavuklar Gayrimenkul, Türkiye'nin ilk üstü açılıp kapanabilen alışveriş merkezi ünvanlı Point Bornova ile rezidans ve eğlence merkezini bir araya getirdi. Projenin, 2015' te tamamlanması hedefleniyor...

Güney Kore'de gayrimenkul projeleri daha sıkı denetlenecek!

Güney Kore Maliye Bakanlığı Cuma günü yaptığı açıklamada, finansal istikrarı arttırmak için gayrimenkul projelerinin daha sık izleneceğini açıkladı. 

Ertuğrul Doğan: Trabzonspor'un gayrimenkul projelerinde önemli bir yol kat edildi! 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün gayrimenkul projeleri ve Türk futbolu ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki kulübün gayrimenkul projelerinde son durum ne? İşte Doğan'ın o açıklamaları...

Çin'de emlak krizi büyüyor! Nitelikli gayrimenkul projeleri için kredi geliyor mu?

Çin'de mortgage boykotu devam ederken, düzenleyici kurumlar tarafından dikkat çeken bir adım atıldı. Düzenleyici kurumlar bankaları nitelikli gayrimenkul projelerine kredi sağlamak amacıyla teşvik edecek. 

Lüks gayrimenkul projelerinde artış!

Yaz sezonunun yaşandığı bu günlerde özellikle tatil bölgelerinden gayrimenkul projeleri artıyor. Bu bölgedeki gayrimenkul projeleri yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekti. 

Kripto piyasalarında gayrimenkul projeleri hazırlanacak!

Kripto para platformu olan Bitci, Blockchain'de gayrimenkul projelerini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Hayata geçirilecek proje ile Bitci 10 ülkeye açılacak. 

Invest Grup'tan 2.2 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

Son 10 yılda gayrimenkul projeleri ile dikkat çeken Invest Grup, yeni yılda 2,2 milyar TL yatırım yapmayı planlıyor.

Türkiye’nin yıldız gayrimenkul projeleri seçildi!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünü uluslararası normlara taşımak ve sektörü en iyiye teşvik etmek için gerçekleşen Sign of the City Awards (SotCA) ödül töreni önceki akşam gerçekleşti. Jüri üyeleri şehirlerin yıldız projelerini belirledi.

Kalyon Holding'den yeni gayrimenkul projeleri!

Gayrimenkul sektörüne Nevbahar Üsküdar projesi ile giriş yapan Kalyon Holding, gayrimenkulde hedef büyütme yoluna gitti. Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu, “Projede 2019’u yüzde 40 satışla tamamlayacağız” diye konuştu.  Kalyoncu, gayrimenkule 3 yılda 300 milyon avroluk yatırım yapa

İstanbul’un markalı konut projeleri Irak'a çıkarma yapacak!

İstanbul'un önemli gayrimenkul projeleri, Kuzey Irak'ın güvenlik açısından en emniyetli bölgesi olarak kabul edilen Erbil'de düzenlenecek Paradise İstanbul Emlak Zirvesi'nde tanıtılacak…

ABD'li gayrimenkul şirketleri Türk ortaklar arıyor!

Amerikan gayrimenkul şirketleri, ofis, otel ve ya konut yatırımlarını hayata geçirmek için Türk ortaklar arıyor. ‘Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’ sistemiyle, ABD’nin gelecek vadeden bölgelerinde gayrimenkul projeleri inşa edilecek.

Gayrimenkul sektörü hiçbir zaman cazibesini yitirmez!

Gayrimenkul projeleri Pazarlama ve Satış Yönetimi hizmeti sunan ve Türkiye’nin ön de gelen markalı konut projelerinin satış hedeflerine ulaşmasında rol alan SATIŞ ÇÖZÜMLERİ kurucusu Soner Keleş “gayrimenkul sektöründeki gelişmeleri” değerlendirdi;

Karma gayrimenkul projelerine talep arttı!

Tüm Türkiye'de başlatılan kentsel dönüşüm projeleri hızla devam ediyor. Kentsel dönüşümde konutlar karma gayrimenkul projeleri olarak yükselmeye başladı. 

Fenerbahçe'nin gayrimenkul projeleri durduruldu!

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım döneminde yapılması planlanan 3 proje askıya alındı.  Fenerbahçe Üniversitesi, Fenerbahçe Tatil Evleri ve 1 milyon üye projeleri Başkan Ali Koç’un talimatıyla durduruldu.

Kavuklar Gayrimenkul projeleri Haberi

Kavuklar Gayrimenkul projeleri

Otomotiv, akaryakıt, mürekkep, hazırbeton ve prefabrik gibi farklı sektörlerde yatırıma devam eden Kavuklar Grubu’nun en genç şirketi Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme, 3 büyük proje ile İzmir’in çehresini değiştirecek.


Ofisten, konuta, alışveriş merkezinden rezidansa kadar pek çok ihtiyaca yönelik fark yaratan projeler geliştiren Kavuklar Gayrimenkul, yıl sonuna kadar İzmir’e toplam 1,5 milyar TL’lik yatırım yapmış olacak.


40’a yakın marka ilk kez Kavuklar ile İzmir’e geliyor

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme, İzmir’i yabancı yatırımcılar için çekim alanı yapacak projelere imza atıyor. Mimaride fark yaratan tasarımları ve kullanıcıların ihtiyaç duyacağı her türlü çözümü sunan yaşam alanları, akıllı ofis binaları, alışveriş merkezi bulunan karma projeleri hayata geçiren Kavukar, Bayraklı Tower ile uluslararası iş dünyasının güçlü markalarına ev sahipliğini yapıyor.


Kavuklar, son olarak inşaatı devam eden Point Bornova projesinde yer alan...