06 / 05 / 2024

konut ihtisas bankası

konut ihtisas bankası

Ahmet Akbalık, Türkiye gayrimenkul sektörünün ve özellikle konut pazarının son 10-15 yılda çok önemli bir büyüme kaydettiğini, bunda Emlak Konut GYO ve TOKİ gibi kurumların da lokomotif görevi üstlendiğini söyledi.

Emlakta tüm sorunlar çözülecek!

Emlak Katılım Bankası Genel müdür Deniz Aksu,“Biz ihtisas bankasıyız, sektörün her türlü sorununu çözmeye talibiz” diye konuştu.

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranları 2019!

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranları ne kadar? Yapı Kredi Bankası’nın konut kredisine ek olarak uyguladığı masraflar neler?

Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları ne durumda?

Ziraat Bankası taşıt ve konut kredisi faiz oranları ne kadar? Ziraat Bankası’ndan kredi hesaplama ne kadar oluyor?

Ziraat Bankası kentsel dönüşüm konut kredisi 2019!

Ziraat Bankası Kentsel Dönüşüm kapsamından yararlanan vatandaşlara özel düşük faiz oranlarıyla Kentsel Dönüşüm Konut Kredisi ürünü kullandırıyor.

Ziraat bankası konut kredisi faiz oranları ne kadar?

Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları ve konut kredisi hesaplama ne kadar? Ziraat Bankası konut kredisine ne kadar masraf uyguluyor?

Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları ne kadar?

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi içinde konut kredisi için de en uygun faiz oranlarını sunuyor. Ziraat Bankası kredi hesaplama ne kadar?

Ziraat Bankası firma katkı paylı 0.98 konut kredisi kampanyası!

Ziraat Bankası konut sektörü ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında anlaşmalı konutlarda yüzde 0.98 konut kredisi faiz oranı kullandırmaya devam ediyor. Projede ne kadar konut var? Firma katkı paylı konut kredisi özellikleri nedir?

Ziraat Bankası konut kredisi masrafları!

Ziraat Bankasının konut kredisine ek olarak uyguladığı masraflar nelerdir? Hangi sigortalar konut kredisi kullanımında zorunlu tutuluyor. Ziraat Bankası konut kredisine ne kadar masraf uyguluyor?

Emlak Katılım Bankası ucuz konut için kolları sıvadı!

Emlak Katılım Bankası, ucuz konut için start verdi. Arsa maliyetini yarı yarıya düşürmek için Milli Emlak’la birlikte çalışılacak. Tedarik Zinciri Finansman Sistemi kurulacak ve önce talep, sonra arz formülüyle pazarlama gideri azalacak

Ziraat Bankası konut tamamlama kredisi!

Ziraat Bankası inşaat halindeki konutunu tamamlamak için krediye ihtiyaç duyan müşterilerine 10 yıl vadeye dek düşük faiz oranları ile inşaat tamamlama konut kredisi kullandırıyor...

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranları ne kadar?

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranları ne kadar? Yapı Kredi Bankası konut kredisi şartları neler?

Ziraat Bankası banka gayrimenkulü konut kredisi fırsatı!

Ziraat Bankası bankanın kendi mülkü konutlar için Banka Gayrimenkulü Konut Kredisi ürünü kapsamında avantajlı konut kredisi fırsatları sunuyor...

Ziraat Bankası ihtiyaç ve konut kredisi hesaplama!

Ziraat Bankası ihtiyaç ve konut kredisi faiz oranları ne oldu? Ziraat Bankası’ndan kredi hesaplama ne kadar yapıyor?

konut ihtisas bankası Haberi

konut ihtisas bankası

ÖZAK GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, Türkiye gayrimenkul sektörünün ve özellikle konut pazarının son 10-15 yılda çok önemli bir büyüme kaydettiğini, bunda Emlak Konut GYO ve TOKİ gibi kurumların da lokomotif görevi üstlendiğini söyledi.


Bankaların bu ivmeye ayak uyduramadığını belirten Akbalık, “Önceliği kârlılık olan bankalar, uzun vadeli, uygun faizli konut finansmanı konusunda, gayrimenkul sektörünü destekleyecek zemini oluşturamadı. Mevcut koşulları ve pazardaki gelişmeleri odağına alan, tüketicilerin ihtiyaç ve beklentilerine yanıt veren bir konut finansmanı sistemi, hem nitelikli konut arzının artmasını sağlar hem de sektöre ülke ekonomisine önemli ivme kazandırır. Ülkemizde; devlet, finansal kuruluşlar, konut üreticileri ve hane halkı arasında dengeli bir modelin kurulması gerekiyor. Bu modelin de ancak devletin destekleyeceği, uzmanlaşmış, konut ihtisas bankasının kurulmasıyla gelişebileceğine inanıyoruz” dedi.


Bu modelin ABD...