28 / 04 / 2024

konut kampanyaları 2015

konut kampanyaları 2015

1 Kasım seçimlerinin ardından ertelenen talebin alıma dönmesiyle konut satışları Aralık’ta atağa kalktı. Firmaların stokları eritmek için düzenlediği kampanyalar satışları hareketlendirdi.

İn­şa­at fir­ma­la­rının bayram kampanyaları konut satışlarını artırdı!

İnşaat firmaları bayram tatilini satışa çevirmek için yeni pazarlama metotları geliştirdi. Bitmiş evlerde ödemeler 1 yıl sonraya ötelendi. Kampanyalar satışları artırdı. Ağustos’ta 112 bin 463 konut satıldı.

Ramazan Bayramı konut kampanyaları 2015!

Firmalarında Ramazan ayına özel ödeme kampanyaları bayramda da devam ediyor. Ramazan Bayramı kampanyalarında peşinatsız, yüzde 1 peşinat, peşinat erteleme ile ev sahibi olmak mümkün...

Konutta Babalar Günü kampanyaları 2015!

Her sene Haziran'ın 3. Pazar günü kutlanan Babalar Günü'ne sayılı günler kala, inşaat firmaları konut projelerinde babalara özel kampanyalar hazırladı. İşte Konutta Babalar Günü kampanyaları 2015...

Konut alıcısını harekete geçirecek kampanya dönemi başladı!

Konut alıcısının talebi sürüyor, yılın ilk 4 ayında 416 binden fazla ev sahibini buldu. Geçen yıl 1 milyon 165 konut satan gayrimenkul şirketleri bu yıl 1 milyon 300'den fazla satış bekliyor.

Konut projelerinde kampanya sezonu başladı!

Konutta bahar kampanyaları başladı. Mayısın gelişi ile birlikte konut projelerinde başlayan kampanya kapsamında indirimler, ödeme planları ve kişiye özel seçenekler konut sahibi olmak isteyenleri sevindiriyor..

Ömer Baki Yazıcı: Ankara'da konut kampanyaları fiyatları düşürdü!

Ankara İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ömer Baki Yazıcı, seçim sürecinde piyasaların bekleme pozisyonu almasından dolayı, kısa vadeli bir satış durgunluğu yaşandığını belirtti.

2015'te konut sektöründe durgunluk kampanyalarla aşılacak!

Konut satışlarında 2014 yılında büyük rekorlar beklenmesine rağmen seçim ve Ramazan ayının etkisiyle beklenen alınamadı. 2015 yılında ise seçim ile Ramazan ayı durgunluğu bu kez destek paketi ve kampanyalarla aşılacak

Sevgililer Günü konut kampanyaları 2015!

14 Şubat yaklaşırken sevgilinize, eşinize ne alacağım diye düşündüğünüz şu zamanlarda sizi düşünen inşaat firmaları konut projelerinde çok özel kampanyalara imza attı. Kampanyalarda sadece İstanbul projeleri değil Ankara projeleri de yer alıyor...

İnşaat firmaları 2015'e peşinatsız alternatiflerle giriyor!

Gayrimenkul firmaları, yeni yıla yılbaşı kampanyalarıyla giriyor. Bazıları 2014 'ü uygun seçeneklerle uğurlamaya hazırlanırken, bazıları da liste fiyatları üzerinden indirim yapıyor ve peşinatsız alternatifler sunuyor.

Konut stoklarında kampanya umudu!

2014'ün ilk yarısında önemli düşüş gösteren konut satışlarının fiyat indirimleri üçüncü çeyrekte moral bulduğu ve 9 aylık satış düşüşünün yüzde 3,6'ya indiği görüldü. 2014 Temmuz-Eylül satışları 2013'ün aynı dönemine göre yüzde 4,5 arttı.

Süleyman Çetinsaya: Konut kampanyaları sektör temsilcilerini mutlu etti!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, ''Konut piyasası açısından hareketliliğin azaldığı bir dönemde bankaların konut kredisi vade oranlarını aşağıya çekmesi konut alımını kolaylaştıracağı gibi biz sektör temsilcilerini de mutlu etti'' diye konuştu.

Konut fiyatları bir haftada yüzde 10 arttı!

İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Nizamettin Aşa, konut kampanyalarının açıklanmasıyla birlikte ikinci el konut fiyatlarının son bir haftada yüzde 10 arttığını belirtti...

Konut kampanyaları tüketiciyi de sektörü de hareketlendirecek!

Emeklilere tatil imkanı, evleneceklere çeyiz desteği, konut ve otomobilde yapılacak kampanyalar ile sadece tüketici değil, sektörlerde hareketlenecek.

Faiz indirimine ek konut kampanyaları!

Konut satışlarında 2019'a daralmayla girilmişti. Yaz aylarında başlayan faiz indirimleriyle biraz hareketlenme olsa da ilk 10 ay itibariyle satışlar hala düşüşte. Faiz indirimlerini satışa dönüştürmeye çalışan şirketler ise tüketiciye yeni kampanyalar sunuyor...

Sevgililer günü konut kampanyaları 2019!

İnşaat firmaları Sevgililer günü kapsamında birbirinden avantajlı kampanyalar düzenliyor. İşte Sevgililer günü konut kampanyaları 2019...

Konut kampanyaları enflasyonu frenledi!

Hükümetin seçim öncesi vatandaşı rahatlatmak için açtığı müjde paketi enflasyondaki yükselişi durdudu. Enflasyona asıl freni ise konut harcamaları yaptırdı. 

Güncel konut teşvikleri neler?

Hem konut sektörünü hem de konut almak isteyen vatandaşa kolaylıklar sağlanması için bir dizi uygulama güncel olarak yürürlükte. Konut kredisi faiz indiriminden tapu indirimlerine kadar 2019’da uygulanan güncel konut kampanyalarını Kredi Pazarı araştırdı.

Konut kampanyaları ve indirimler meyvesini verdi!

Konut sektörünü canlandırmak için düzenlenen kampanyalar ve KDV indirimi meyvesini verdi. Buna göre, Ekim ayında tüm zamanların en yüksek aylık satışı gerçekleşti.

Konut kampanyaları satışları artırdı!

ERA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Baygan, MİNT Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu ve Tüfekçioğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Tüfekçioğlu konut satış verilerini değerlendirdi. Sektör temsilcileri, kampanyaların satışlara olumlu yansıdığını söyledi.

Konut kampanyalarından en karlı çıkan Esenyurt oldu!

Gayrimenkul sektöründe, faizi yüzde 0.98’e indiren yüzde 20 indirimli kampanya konut satışlarında patlama yaşandı. Konut kampanyalarından en karlı çıkan ilçe ise Esenyurt oldu. 

Konut kampanyaları meyvesini verdi!

Konut sektörü için düzenlenen kampanyalar etkisini gösterdi. 15 Mayıs-30 Haziran arasında düzenlenen kampanyalarla konut satışları 2018 Haziran ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 22.4 arttı.

Ramazan ayı konut kampanyaları 2018!

Gayrimenkul sektöründe markalı konutlarda Ramazan kampanyaları başladı. İstanbul'da Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası'na kadar pek çok projede kampanya düzenlendi. 

Anneler Günü konut kampanyaları 2018!

İnşaat firmaları projelerinde Anneler Günü'ne özel kampanyalar düzenledi. Projelerden ev alanlara pırlanta yüzükten mobilya çekine kadar birçok fırsat sunuluyor. İşte Konutta Anneler Günü kampanyaları 2018...

konut kampanyaları 2015 Haberi

konut kampanyaları 2015


1 Kasım seçimlerinin sonuçlanmasının ardından konut sektörü, tüm yıl boyunca beklediği patlamayı yılın son 2 ayında yaptı. Kasım ayını yeni proje lansmanları ile geçiren konut sektörü, Aralık’ta elindeki stokları eritmek için uygun ödeme imkanları sunan kampanyalara yüklendi. Piyasadaki yüksek kredi faizlerinin karşısına uygun faiz oranlarının bulunduğu kendi ödeme planlarını koyan firmalar bunun yanı sıra peşinatsız satışlara ağırlık veriyor. Sektörde peşinatı, yüzde 1 seviyesine kadar indiren firmalar da bulunuyor. Elinde nakti olanlara da yüzde 20’yi aşan indirimler yapılıyor. Bu ortamda yılın son ayı konutta fırsat dönemi olarak geçecek. Aralık ayında düzenlenen kampanyalar ve sunulan fırsatlar konut satışlarında rekor kırılmasında büyük pay sahibi olacak.

Yeni yılda zam gelecek

Konut sektörü, bu yılın genelinde süren belirsizlik ve piyasalardaki dalgalanma nedeniyle fiyatlara zam yapmayıp beklemeyi...