19 / 05 / 2024

konut konferansı erden timur

konut konferansı erden timur

Gayrimenkul sektörü temsilcilerini bir araya getiren 2. İnşaat ve Konut Konferansı’ nda Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, konu ile ilgili sürdürülebilir kentlerin nasıl planlanması gerektiğini anlattı.

Konut satışları 1,2 milyon seviyesinde yılı kapatır!

NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur konut piyasasını değerlendirdi. Timur, arazi ve inşaat malzemelerindeki artışlara dikkat çekerek "Bir yandan da ihtiyaç bitmedi bir barınma krizi yaşanıyor, kiralık ev bulunamıyor." dedi.

Kira sorununa ‘kiralık sosyal konut’ önerisi!

İnşaat maliyet enflasyonunun akılalmaz bir seviyeye geldiğini ve konut fiyatlarında düşüş beklemediğini ifade eden Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, kira probleminin çözümü için kiralık sosyal konut tavsiyesinde bulundu.

Konut satışlarında Türkiye Avrupa birincisi oldu! Bu yıl emlakta rekor kırıldı!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur ve Mastertürk Grubu Başkanı Gökhan Taş, açıklanan konut satış rakamları ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. İşte sektör temsilcilerinin o açıklamaları...

İnşaat ve konut sektörünü 2022'de neler bekliyor?

İnşaat ve Konut Konferansı'nın dokuzuncusu gerçekleştirildi. Sektörün önde gelen isimleri inşaat ve konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ayıplı Konut Davaları konferansı yarın!

Ayıplı Konut Davaları konferansı yarın saat 19:30-21:00 saatleri arasında yapılacak.

Konut sektörü 2021'nin ikinci yarısında iyileşecek!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, sektöre ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Timur, "2021 yılının özellikle ikinci yarıdan itibaren iyi geçeceği kanaatindeyim. Biz konut üreticileri de taahhüt şirketleri ve ihracatçı şirketlerimiz gibi hikaye yazmak zorundayız" dedi.

TOKİ 133 konut ve 107 iş yerini bugün satıyor!

TOKİ 31 ilde 133 konut ve 21 ilde 107 iş yerini bugün satışa çıkarıyor. Müzayede, TOKİ İstanbul Hizmet Binası ile İstanbul Bilkent Otel ve Konferans Merkezi'nde yapılacak...

TOKİ 31 ilde 11 konut ve 21 ilde 107 iş yerini satıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 31 ilde bulunan 11 konutu ve 21 ilde yer alan 107 iş yerini satışa çıkarıyor. Müzayede, 17 Aralık 2020 tarihinde TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu'nda düzenlenecek.

Emmanuel Macron: Lübnanlıların konut ihtiyacı var!

Lübnan halkına sağlık hizmetleri, gıda, eğitim ve konut konularında ihtiyaçları bulunduğunu belirten Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, bu konferansın amacının Beyrut halkının ihtiyaçlarına çok somut bir şekilde cevap vermek olduğunu belirtti.

Tekerlekli mobil evlerle, konut sahipleri evlerini yanında taşıyacak!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, “İki yıldır üzerinde çalıştığımız tekerlekli mobil evleri yakında satışa sunacağız. Konut sahipleri evlerini yanlarında taşıyabilecek. İsterlerse kiralayacak” dedi...

Diyanet İşleri'nden TOKİ sosyal konut projeleri açıklaması!

Diyanet  İşleri Başkanı Erbaş katıldığı "Medeniyetimizde ve Kültürümüzde Aile" konferansında TOKİ sosyal konut projeleri hakkında sorulara cevap verdi...

İnşaat ve Konut Konferansı Türk inşaat sektörünü bir araya getirdi!

Mimar ve Mühendisler Grubu Denetleme Kurulu Başkanı Kadem Ekşi, mekansal tasarımın ve düzenlemelerin toplumu ayrıştırdığını belirterek, "İnsanı merkeze alan bir yapılaşma, imar ve şehirciliğin önünü açmalı" dedi...

8. İnşaat ve Konut Konferansı 14 Ocak'ta!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşları, 8. inşaat ve konut konferansında sektördeki değişimleri değerlendirmek için buluşuyor. 8. İnşaat ve Konut Konferansı 14 Ocak'ta yapılacak...

konut konferansı erden timur Haberi

konut konferansı erden timur

Bu sene ikincisi düzenlenen İnşaat ve Konut Konferansı’nda Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, “Sürdürülebilir Kentler, Mega Şehircilik Projeleri ve Kentsel Dönüşüm” konulu oturumda, tüm katılımcıların ilgiyle izlediği bir sunum gerçekleştirdi. Erden Timur, şehir planlamacılığı üzerine değerlendirmeler yaptığı konuşmasında, sürdürülebilir ve futüristik kentler tasarlamak için gerçekleştirdikleri çalışmalar üzerinde durdu.

NEF Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, kamu, özel ve sivil sektörlerin işbirliği ile kentlerin geleceğini kurgulamak amacıyla; Kentsel Strateji Şirketi Kurucu Ortağı A. Faruk Göksu ile beraber hayata geçirilen Kentsel Vizyon Platformu ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteği ile yürütülen 81 Kent 81 Vizyon projesi kapsamında Türkiye’nin tüm illeri için kent vizyon planları hazırladıklarını belirtti. 

Kentlerin ne istediği önemli

81 Kent 81 Vizyon Platformu’nun çalışmaları kapsamında kentler ile ilgili yapılan çalışmaları Edirne ve...