08 / 05 / 2024

konut kredilerinin ne kadarı konut

konut kredilerinin ne kadarı konut

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yayımlanan haftalık bültene göre, tüketici kredilerinin  276 milyar 233 milyon lirası konut kredilerinden oluştu...

1 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? Garanti, Akbank ve Yapı Kredi hesaplama tablosu!

Hayalindeki eve kavuşmak isteyenler bankaların konut kredilerinin aylık taksitleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 1 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte son dakika hesaplama tablosu...

Ev alma hayali kuranlar dikkat: 1.20 faiz ve 15 yıl vadeli düşük konut kredisi ne zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Orta Vadeli Program (OVP) çerçevesinde ilk konutunu alacakların destekleneceğini dile getirmişti. Peki 1.20 faiz ve 15 yıl vadeli düşük konut kredisi ne zaman başlayacak?

Konut kredileri ne zaman açılacak? Ev almak için doğru zaman mı?

Konut fiyatlarındaki yükseliş yavaşlarken, önümüzdeki günlerde emlak piyasasında neler olacağı, kredilerin ne zaman açılacağı merak ediliyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman, kredilerin açılacağı tarihi belirterek, önümüzdeki birkaç yıl evi nakit paraya çevirmenin zor olduğunu söyledi.

İki dev kurum açıkladı! Tüketici kredilerinin ne kadarı konut? 

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası merakla beklenen tüketici kredisi kullanım rakamlarını açıkladı. Peki tüketici kredilerinin ne kadarı konut? 

Düşük faizli konut kredisi ne zaman çıkacak, kimler alabilecek? 1.20 faizli ilk evim kredisi şartları netleşti mi?

İlk defa konut alacaklar için yüzde 1.20 faiz oranıyla sunulması beklenen düşük faizli konut kredisi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki yüzde 1.20 faizli ilk evim kredisi ne zaman çıkacak, kimler alabilecek?

İlk kez ev alacaklara düşük faizli konut kredisi ne zaman çıkacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması bekleniyor!

İlk kez konut alacak vatandaşlar, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini ve düşük faizli konut kredisinin ne zaman hayata geçirileceğini merakla araştırıyor. Söz konusu kredi ile ilgili açıklamayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapması bekleniyor. İşte düşük faizli konut kredisi ile ilgili bilinenler...

Konut kredilerinin aylık taksitleri tek tek hesaplandı! 500 bin TL'lik kredinin aylık ödemesi ne kadar?

Şubat ayının ortalarına yaklaştığımız şu günlerde bankaların konut kredisi faiz oranları da ev sahibi olmak isteyenlerin gündeminden düşmüyor. Peki 500 bin TL konut kredisi çeken biri aylık ne kadar taksit ödüyor?

Seçim öncesi konut fiyatları ne olacak? Uzmanı açıkladı!

Merakla beklenen seçimler öncesinde pek çok kişi konut fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Gayrimenkul Danışmanı Yasin Bilgin merak edilen bu sorunun yanıtını verdi. İşte o yanıt...

Konut fiyatları ne olur?

Konut krizi her geçen gün çıkılmaz bir hal alıyor. Vatandaşlar konut sahibi olma hayallerini gerçekleştirebilmek için fiyatların ne zaman düşeceğini merak ediyor. Peki konut fiyatları ne olur?

Avrupa'da artan işsizlik ve yüksek enflasyon konut kredilerinin geri ödenmesini zorlaştırabilir!

Avrupa Merkez Bankasına bağlı Avrupa Sistemik Risk Kurulu (ESRB) tarafından hazırlanan rapora göre Avrupa'nın pek çok ülkesinde konut sektörüne ilişkin risklerin sürdüğü kaydedilirken, artan işsizlik ve yüksek enflasyonun konut kredilerinin geri ödenmesini zorlaştırabileceği belirtildi.

Konut fiyatlarındaki gidişat ne olacak? İstanbul’da daire mi, İskoçya’da şato mu, Manhattan’da gökdelen mi?

Sosyal medyada İskoçya’da bir şato ilanı ile İstanbul’daki bir daire ilanı oldukça fazla paylaşıldı. Peki konut fiyatları ne olacak? Ev alacaklar beklemeli mi? Yatırımcılar ne yapmalı? İşte detaylar...

Grand Sapphire Resort and Residences'ta hemen teslim fırsatı! 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar?

Grand Sapphire Resort and Residences, Kuzey Kıbrıs'ta hayata geçiriliyor. Hemen teslim fırsatıyla satışların sürdüğü projede, sayılı daire kaldı. Peki Grand Sapphire Resort and Residences'ta 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

1,20 faizli konut kredisi ne zaman başlayacak? Düşük faizli konut kredisinde son durum ne? 

İlk kez ev sahibi olacaklar için düşük faizli konut kredisi kampanyasını bekleyenler kampanya ayrıntılarını araştırıyor. Peki 1,20 faizli konut kredisi ne zaman başlayacak?

konut kredilerinin ne kadarı konut Haberi

konut kredilerinin ne kadarı konut

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yayımlanan haftalık bültene göre, sektörün kredi hacmi 11 Eylül 2020 tarihi ile biten haftada 15 milyar 185 milyon lira artış gösterdi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, söz konusu dönemde toplam kredi hacmi 3 trilyon 488 milyar 569 milyon TL'den 3 trilyon 503 milyar 754 milyon TL'ye yükseldi.

- Tüketici kredileri arttı

Verilere göre, tüketici kredileri tutarı, 11 Eylül 2020 tarihi ile biten haftada 2 milyar 373 milyon TL yükselerek 661 milyar 323 milyon liraya çıktı. Söz konusu kredilerin 276 milyar 233 milyon TL'si konut, 10 milyar 312 milyon TL'si taşıt ve 374 milyar 778 milyon lirası ihtiyaç kredilerinden oluştu.

Eylül ayı ortasında konut kredisi faiz oranları ne...