03 / 10 / 2024

konut kredilerinin ne kadarı konut

konut kredilerinin ne kadarı konut

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yayımlanan haftalık bültene göre, tüketici kredilerinin  276 milyar 233 milyon lirası konut kredilerinden oluştu...

Konut fiyatları ne olacak? 

Yeni bir ev sahibi olmak isteyenlerin yakından takip ettiği konut fiyatları uçtu gitti. Peki bundan sonra ne olacak? Konut fiyatları artacak mı, azalacak mı? 

Başkentte konut almak isteyen iki kez düşünüyor! İkinci el konut fiyatları ne kadar oldu? İlçe ilçe açıklandı...

Başkent Ankara'da konut sahibi olmak isteyenler detaylı şekilde konut fiyatlarını araştırıyor. Peki Ankara'da ikinci el konut fiyatları ne kadar oldu? İşte ilçe ilçe konut fiyatları...

Konut kredisi faiz oranları düşüyor mu? Ev sahibi olmak isteyenler dikkat!

Bankaların konut kredilerinin faizlerinin yüksek olmasından dolayı konut satışlarının ciddi oranda düştüğüne değinen Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam,, son süreçte bankaların bir miktar faizlerini düşürdüğünü vurguladı.

Türkiye'de gerileyen konut fiyatları dünyada ne durumda? 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın açıkladığı Konut Fiyat Endeksine göre 2024 Nisan'da konut fiyatlarında nominal anlamda son iki yılın en yavaş artışı görülürken konut fiyatları reel anlamda düşüş gösterdi. Peki dünyada konut fiyatları ne durumda? 

Konut fiyatları ne olacak? Kimler evlerini satıyor, fiyatları kim yükseltiyor?

Pandemiden bu yana uçuşa geçen konut piyasasında durgunluk yaşanıyor. Konuta yatırım yapanların sayısı azalırken, krediye erişim en büyük engel olarak görülüyor. Peki konut fiyatları ne olacak? Kimler evlerini satıyor, fiyatları kim yükseltiyor? 

Banu Evleri Bahçekent'te teslimler 7 ay sonra! Banu Evleri Bahçeket'te konut fiyatları ne kadar?

Hasanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Banu Evleri Bahçekent projesinde teslimler 7 ay sonra başlıyor. Banu Evleri Bahçekent konut fiyatları ne kadar? 12 Haziran 2024 Banu Evleri fiyat listesi.

Ebruli Kayaşehir fiyat listesi! Emlak Konut kampanya: Ebruli Kayaşehir konut fiyatları ne kadar? 

Emlak Konut GYO, 16 projesinde yeni kredi kampanyasını duyurdu. Ebruli Kayaşehir'de bu kampanya kapsamında yer alıyor. Peki Ebruli Kayaşehir konut fiyatları ne kadar? İşte Ebruli Kayaşehir fiyat listesi!

Konut piyasası ne durumda?

Konut fiyatları, kira bedelleri, yüksek kredili faizler, inşaat maliyetlerindeki artış gibi konular gündemde yerini koruyor. Peki konut piyasası ne durumda?  Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, konut piyasasını sekiz maddede değerlendirdi.

Konut fiyatlarındaki düşüşün nedeni ne? 

Ülkemizde son 10 senedir konut satışları gerilemeye başladı. Söz konusu bu gerilemenin en büyük sebebi konut kredilerinin yüksek olması ve yabancıların konut alımından uzaklaşması şeklinde belirtilirken, konut fiyatlarında yaşanan düşüşün nedeni de merak ediliyor. Peki konut fiyatlarındaki düşüşün n

1 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? Garanti, Akbank ve Yapı Kredi hesaplama tablosu!

Hayalindeki eve kavuşmak isteyenler bankaların konut kredilerinin aylık taksitleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 1 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte son dakika hesaplama tablosu...

Ev alma hayali kuranlar dikkat: 1.20 faiz ve 15 yıl vadeli düşük konut kredisi ne zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Orta Vadeli Program (OVP) çerçevesinde ilk konutunu alacakların destekleneceğini dile getirmişti. Peki 1.20 faiz ve 15 yıl vadeli düşük konut kredisi ne zaman başlayacak?

Konut kredileri ne zaman açılacak? Ev almak için doğru zaman mı?

Konut fiyatlarındaki yükseliş yavaşlarken, önümüzdeki günlerde emlak piyasasında neler olacağı, kredilerin ne zaman açılacağı merak ediliyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman, kredilerin açılacağı tarihi belirterek, önümüzdeki birkaç yıl evi nakit paraya çevirmenin zor olduğunu söyledi.

İki dev kurum açıkladı! Tüketici kredilerinin ne kadarı konut? 

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası merakla beklenen tüketici kredisi kullanım rakamlarını açıkladı. Peki tüketici kredilerinin ne kadarı konut? 

konut kredilerinin ne kadarı konut Haberi

konut kredilerinin ne kadarı konut

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yayımlanan haftalık bültene göre, sektörün kredi hacmi 11 Eylül 2020 tarihi ile biten haftada 15 milyar 185 milyon lira artış gösterdi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, söz konusu dönemde toplam kredi hacmi 3 trilyon 488 milyar 569 milyon TL'den 3 trilyon 503 milyar 754 milyon TL'ye yükseldi.

- Tüketici kredileri arttı

Verilere göre, tüketici kredileri tutarı, 11 Eylül 2020 tarihi ile biten haftada 2 milyar 373 milyon TL yükselerek 661 milyar 323 milyon liraya çıktı. Söz konusu kredilerin 276 milyar 233 milyon TL'si konut, 10 milyar 312 milyon TL'si taşıt ve 374 milyar 778 milyon lirası ihtiyaç kredilerinden oluştu.

Eylül ayı ortasında konut kredisi faiz oranları ne...