02 / 05 / 2024

konut kredisi kimlere çıkar

konut kredisi kimlere çıkar

Bir kişiye kredi çıkıp çıkmaması birçok faktöre bağlı olmakla birlikte temel olarak iki ana unsura bağlıdır. Bu unsurlar, bankalar ile çalışmanızın düzenli olması ve SGK kaydınızın mevcut olmasıdır.

Konut kredisi kimlere verilir?

Mesken sahibi olmak isteyen ancak yeterli nakit parası olmayan kimseler bankaların uzun vadeli ve düşük faiz oranlı konut kredilerine başvurabiliyor. Peki, konut kredisi kimlere verilir?

Konut kredisi başvurusu yaptınız, peki size kredi çıkacak mı?

Bankalar, kredi başvurusunda bulunan kişilere " kredi notu " olarak puan verirler. Bu puan düşük çıkarsa krediniz reddedilir, yüksek çıkarsa ihtiyacınız olan krediyi elde edebilirsiniz...

0.69 konut kredisi şartları neler? Kentsel dönüşüm kredisi 2024 kimlere verilecek? Emekliye ekstra indirim müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm için 180 ay vade, yüzde 0.69 oranında faiz oranıyla verilecek kredinin detaylarını açıkladı. Peki 0.69 konut kredisi şartları neler? Kentsel dönüşüm kredisi 2024 kimlere verilecek?

Düşük faizli konut kredisinde son durum ne? 1.20 faizli konut kredisi  kimlere verilecek?

Düşük faizli konut kredisindeki son durum ev sahibi olmak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki 1.20 faizli konut kredisi kimlere verilecek?

0,69 faizli konut kredisi kimlere verilecek? Şartlar peş peşe duyuruldu! Ev alacaklar hemen bakın!

0,69 konut kredisi şartları ev almak isteyen milyonlarca vatandaşın gündeminde yer alıyor. 0,69 faizli konut kredisi kimlere verilecek? Şartlar peş peşe duyuruldu! Ev alacaklar hemen bakın!

TOKİ faizsiz konut kredisi kimlere veriliyor?

TOKİ projelerinden ev almak isteyen vatandaşlar konut kredisinde kimlere faizsiz kredi verildiğini ve kimlerin bu fırsatlardan yararlandığını merak ediyor. Peki başvuruda bulunacak vatandaşlar için şartlar nelerdir ve nasıl başvurulur?

TOKİ kimlere faizsiz konut kredisi veriyor?

TOKİ tarafından her yıl yazılı kriterleri taşıyan vatandaşlar için belli bir miktar para, faizsiz konut kredisi veriliyor. Peki, TOKİ kimlere faizsiz konut kredisi veriyor, başvurular nasıl yapılıyor?

Konut kredisi kimlere çıkmaz?

Konut kredisi; Banka ve finans kuruluşlarının, gayrimenkul ipoteği karşılığında konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu kredi türü oluyor. Peki, konut kredisi kimlere çıkmaz? Kimlere çıkar?

Konut kredisi kimlere verilir?

Mesken sahibi olmak isteyen ancak yeterli nakit parası olmayan kimseler bankaların uzun vadeli ve düşük faiz oranlı konut kredilerine başvurabiliyor. Peki, konut kredisi kimlere verilir?

Konut kredisini kimlere verilmez?

Konut kredisi ile uzun vadede düşük faizli bir şekilde konut sahibi olunabiliyor. Kredi alma koşulları bankadan bankaya göre değişiklik gösterebiliyor. Peki, Konut kredisini kimlere verilmez?

Üç banka konut kredisi faiz oranını yükseltti!

Bu hafta üç bankanın konut kredisi faiz oranı yükseldi. Diğer bankaların faiz oranlarında ise değişiklik olmadı

Garanti Bankası en çok konut kredisi veren banka!

Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen: 'Türkiye"nin en çok konut kredisi veren bankasıyız. Bölgesel büyüme  planlarımız doğrultusunda Romanya"da ilk 10 banka içinde yer alma hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz' dedi  

Konut kredisi faiz oranlarında yükseliş sürüyor!

Bu hafta üç banka konut kredisi faiz oranlarını yükseltirken iki banka da faiz oranlarında indirim yaptı...

Konut kredisi faizleri bu hafta ne durumda

Konut kredisi faizlerinde bu hafta üç bankada yükseliş görülürken iki banka da indirim yaptı...

Halkbank 36 ay vadede yüzde 0.74 faizle konut kredisi veriyor!

Halkbank Uğurlu Tüketici ve Konut Kredisi başlattı. Kampanya kapsamında konut kredisi yüzde 0.74, tüketici kredisi yüzde 0.70'ten başlayan faiz oranıyla kullandırılıyor  

konut kredisi kimlere çıkar Haberi

konut kredisi kimlere çıkar

Bu iki temel unsurdan birine sahip olmayan bir kişinin bankalarda kredi işlemi yapması çok zor ve istisna bir durumdur.


Hesapkurdu'nun haberine göre; bu iki temel unsura sahip olan kişinin ne kadar kredi çekebileceği ise beyan edebildiği gelirine göre değişlik göstermektedir. Bu iki temel unsuru taşıyan kişilerin hangi şartlar altında ne kadar kredi kullanabileceğine bir bakalım:


1- SGK kaydının mevcut olması


Bankalarda kredi işlemi yapabilmeniz için birkaç istisna durum hariç SGK kaydınızın olması gereklidir. Bankaların SGK kaydı istemesi nedeni, düzenli ve güvenilir bir gelire sahip olup olmadığınızı görmek istemelerinden kaynaklanmaktadır. Öte yandan sahip olduğunuz ancak resmi olarak kanıtlayamadığınız gelirler, günümüzde hiçbir resmi kurum tarafından kabul edilmiyor. Hatta kanıtlanamayan gelir, vergilendirilemediği içinde yasal olarak cezai yaptırımları mevcut olan bir durum ortaya çıkmış oluyor.


Bankaların gelir...