23 / 07 / 2024

konut kredisi yapan bankalar 2014

konut kredisi yapan bankalar 2014

Kredi borcunu ödeme konusunda güçlük çeken kimseler, farklı bankalara olan kredi kartı veya kredi borçlarınızı tek bir bankada yapılandırılabiliyor. Peki, söz konusu işlem olan kredi transferi nasıl yapılır?

Konut kredisi faizleri son 1 yılda ne oldu?

Salgının ilk günlerinde dip yapan kredi faizleri son 19 ayın en yüksek seviyesini gördü. Tüm kalemler arasında en yavaş artış konut kredilerinde yaşandı. Peki konut kredisi faizleri son 1 yılda ne oldu? Düşük faizli krediler geri gelecek mi? İşte merak edilenler...

TOKİ için konut kredisi nasıl çekilir? 

Türkiye genelinde dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ'nin uygun fiyatta konut satışları devam ediyor. Peki, TOKİ için konut kredisi çekilebilir mi? Hangi bankalar TOKİ için konut kredisi veriyor? İşte detaylar...

Faizsiz konut kredisi geliyor!

Dün gerçekleşen kabine toplantısının ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ev almak isteyen vatandaşlara faizsiz konut kredisi imkanı sunulacağını açıkladı.

2020 konut kredisi yapılandırma yapan bankalar!

Ev almak isteyen kişilerin en çok merak ettiği soruların başında ''En ucuz kredi imkânı sağlayan bankanın hangisi?'' geliyor. İşte konut kredisi yapılandırma yapan bankalar ve faiz oranları...

Konut kredisi faizleri tırmanışta!

Mayıs-haziran aylarında dip yapan mevduat ve kredi faizleri her geçen gün yükseliyor. Konut kredisi faiz oranları da her gün artıyor.

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç'tan konut kredisi kampanyasında fırsatçılığa tepki!

Kamu bankalarının uygun koşullu konut kredisi kampanyasını başlatması ile beraber konut fiyatları bir anda arttı. Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç "Fırsatçılık yapan, karaborsacılık yapan veya açgözlülük yapanların eninde sonunda hukuk yakasına yapışır" dedi.

Akbank konut kredisi faiz oranlarında indirime gitti!

Kasım ayında üç kez konut kredisi faiz indirimi yapan Akbank, Aralık ayı itibari ile de ilk konut kredisi faiz indirimi yapan bankalardan biri oldu. Akbank 120 ay vadeli konut kredisi faiz oranlarını yüzde 2.01'e kadar düşürdü...

Yapı Kredi Bankası konut kredisi hesaplama 2018!

Son iki hafta içerisinde konut kredisi faiz oranlarında indirim yapan bankalar arasına Yapı Kredi,Bankası da eklendi. Yapı Kredi Bankasının indirimden sonra güncel faiz oranlarını Kredi Pazarı araştırdı.

Refinasman konut kredisi nedir?

Refinansman konut kredisi, konut kredisinin daha düşük faizden yeniden yapılandırılması sistemidir. Kredi Pazarı refinansman sistemini ve refinansman yapan bankaları araştırdı.

Konut kredisi faiz oranları Mart 2018!

12 Mart 2018 tarihi itibariyle konut kredisi faiz oranlarında güncelleme yapan tek banka Yapı Kredi. İşte konut kredisi faiz oranları Mart 2018!

Hangi bankalar 20 yıl vadeli konut kredisi veriyor?

20 yıl vadeli konut kredisi ve 20 yıl vadeye kadar konut kredisi kullandırımı yapan bankalar, kira ödemek yerine ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından rağbet göremeye devam ediyor.

Konut kredisi faizinde indirim yapan bankalardan yeni hamle!

Konut kredisi faizlerini çeşitli vadelerde yüzde 1'in altına çeken bankalar, ihtiyaç kredilerinde de 15-35 baz puanlık indirime gitti.

Konut kredisi peşinat oranı değişti mi?

Konut satın almak için bankalara kredi başvurusu yapan kimselerin belli bir oranda peşinatlarının olması gerekiyor. Peki, konut kredisi peşinat oranı değişti mi? Konut kredisi peşinat oranı ne kadar?

konut kredisi yapan bankalar 2014 Haberi

konut kredisi yapan bankalar 2014

Kredi transferi nasıl yapılır?

Kredi, banka ve diğer kredi kuruluşları tarafından vatandaşlara kullanmaları için para olarak karşımıza çıkıyor. Kredilerin geri ödemeli uzun vadeli ve düşük faizli oluyor.


Ancak kredi borcunu ödeme konusunda güçlük çeken kimseler, kredi transferi yöntemine başvurabiliyor.


Kredi borcu transferi, farklı bankalara olan kredi kartı veya kredi borçlarınızı tek bir bankada yapılandırmanızı sağlayan işleme deniyor.


İhtiyaç kredisi olarak da nitelendirilebilen bu kredi transferi, kanunen verilmiş bir hak oluyor. 


Kredi transferi ile konut kredisi faizlerinin düştüğü dönemlerde, tüketici kalan kredi borcunu başka bir bankadan kullandığı kredi ile kapatabiliyor.


Böylece bir bankadan kullanılan bir kredi, bir başka bankaya transfer edilebiliyor. Ancak bu uygulama her bankada farklı şekil ve şartlarda uygulanıyor. Örneğin, başka bankadan kullanılan konut kredisi taksitlerini azaltmak için konut kredisi başka bankaya transfer edilebiliyor.


Tüketici...