29 / 04 / 2024

konut kredisinde bağlı kredi nedir

konut kredisinde bağlı kredi nedir

Posta yazarı Tamer Heper, 'Bir daire aldım ve bunun için kredi kullandım. Ancak dairede problemler çıktı. Bu mesele ile ilgili müteahhidin sorumluluğunun olduğunu biliyorum ama bir de bağlı kredi söz konusu mu diye sorular soruluyor. Bağlı kredi nedir? Önemi nedir?' sorusunu yanıtladı.

İlk evim konut kredisi için başvurular başladı mı? Düşük faizli konut kredisinde son durum!

İlk defa konut sahibi olacaklara düşük faizli konut kredisinde detaylar pek çok kişi tarafından araştırılıyor. 1.20 düşük faizli konut kredisinden hiç konut olmayan kişiler yararlanabilecek. Peki, ilk evim konut kredisi için başvurular başladı mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan kimleri kapsayacağını açıkladı! 12 ilde yeni özel sosyal konut projesi başlıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 12 ilde yeni özel sosyal konut projesinin başlayacağını açıkladı. Erdoğan, projenin kimleri kapsayacağını da duyurdu. İşte merak edilen o sorunun yanıtı…

TOKİ başvuruları başlıyor! 24 ilde ucuz konut fırsatı!

TOKİ’den beklenen gün geldi çattı. TOKİ’nin 24 il için yaptığı ucuz konut satışı başlıyor. İşte detaylar!

Konut kredisinde hayat sigortası her yıl zorunlu mu?

Konut kredisi kullanırken başvuru sahiplerine hayat sigortası da kullandırılıyor. Peki, konut kredisinde hayat sigortası her yıl zorunlu mu?

Konut kredisinde 'bağlı kredi' nedir?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Bir daire aldım ve bunun için kredi kullandım. Ancak dairede problemler çıktı. Bu mesele ile ilgili müteahhidin sorumluluğunun olduğunu biliyorum ama bir de bağlı kredi söz konusu mu diye sorular soruluyor. Bağlı kredi nedir? Önemi nedir?' sorusunu yanıtladı.

TOKİ Balıkesir Balya'da konut teslimleri başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Balya projesinde konut teslimleri başlıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Yüzde 0,98 faizli konut kredisinde ödemeler nasıl oluyor?

Ziraat Bankası öncülüğünü başlattığı konut sektörüyle işbirliği kampanyası kapsamında VakıfBank ve HalkBank %0.98 faiz oranları ile konut kredisi kullandırıyor. Kamu Bankalarının yüzde 0.98 faizli konut kredisinde aylık ödemeler ve toplam geri ödeme miktarları ne oluyor?

Konut kredisinde tarihi rekor kırıldı!

Kamu bankalarının öncülüğünde başlatılan "10 yıl vade, 0.98 faiz" kampanyası ile  konut kredisinde rekor kırıldı. Konut kredisi hacmi tarihinde ilk kez 200 milyar lirayı geçti..

TOKİ Kocaeli Kandıra'da konut teslimleri başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Kocaeli Kandıra projesinde teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil'de konut teslimleri başlıyor!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil projesi kapsamında yer alan 466 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Sinpaş Altınoran’a ‘En Başarılı Temalı Konut Projesi’ ödülü!

Türkiye’nin eğlence ve rekreasyon sektörünün ilk yarışması Shining Star Awards’de Sinpaş Altınoran’a ‘En Başarılı Temalı Konut Projesi’ ödülü verildi.

Batum’da konut fiyatları 12 bin dolardan başlıyor!

Batum konut yatırımları için oldukça ilgi çekici bir konuma geldi. Emlakbatum.com kurucusu Ali Aydın Argun, Batum’da satılık daireler 12 bin dolardan başlıyor.

TOKİ Trabzon Yomra konut projesi başlıyor!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından, Yomra Toplu Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi projesi yapılıyor. Proje için çalışmalar başlıyor..

konut kredisinde bağlı kredi nedir Haberi

konut kredisinde bağlı kredi nedir

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun 'Bir daire aldım ve bunun için kredi kullandım. Ancak dairede problemler çıktı. Bu mesele ile ilgili müteahhidin sorumluluğunun olduğunu biliyorum ama bir de bağlı kredi söz konusu mu diye sorular soruluyor. Bağlı kredi nedir? Anlattığım olayda önemi nedir?' sorusuna cevap verdi. İşte Tamer Heper'in yazısı...

Bir daire aldım ve bunun için kredi kullandım. Ancak dairede problemler çıktı. Bu mesele ile ilgili müteahhidin sorumluluğunun olduğunu biliyorum ama bir de bağlı kredi söz konusu mu diye sorular soruluyor. Bağlı kredi nedir? Anlattığım olayda önemi nedir? ● H.L.

★ ★ ★ ★ ★

Okuyucumun sorusu o kadar özel bir duruma işaret ediyor ki anlatılır gibi değil ama ben anlatmaya çalışacağım. Evet bir daire sahibi olmak...