07 / 05 / 2024

Konut kredisinde yük hafifleyecek mi

Konut kredisinde yük hafifleyecek mi

AK Parti, 1 Kasım seçimleri öncesinde bugün açıklayacağı seçim bildirgesinde 78 milyonun gelecek kaygısını ortadan kaldıracak 25 dev adım atıyor.

Konut kredisi hesaplama! 900 bin TL konut kredisi veren bankalar hangileri? 900 bin TL konut kredisi aylık taksit tutarı

Ev sahibi olmak isteyenler için bankalar konut kredisi ve aylık ödeme taksit tutarlarını açıkladı. 900 bin TL konut kredisi veren bankalar hangileri? 900 bin konut kredisinde aylık taksit kaç TL?

Gazze'de 37 günde 41 bin 30 konut tamamen yıkıldı!

Gazze Şeridi'ndeki hükümetin  bölgedeki duruma ilişkin yazılı açıklamaya göre İsrail'in 37 gündür devam eden saldırılarında 41 bin 30 konut tamamen, 222 bin 120 konut ise kısmen yıkıldığı açıklandı. 

Düzce'de ağır hasarlı binalar yıkılmaya başlandı!

İçişleri Bakanı Soylu, Düzce'deki depremden sonra yapılan hasar tespit çalışmalarına ilişkin, "369 konut acil yıkık ve ağır hasarlı. Orta hasarlı yok. Ağır hasarlı ve acil yıkık binalar bugünden itibaren yıkılmaya başlanıldı" açıklamasını yaptı.

TOKİ ile 500 bin aileye ucuz konut! Büyük fırsat bir tık ötenizde! 20 yıl vade ile ev sahibi olun

Cumhuriyet tarihin en büyük sosyal konut projesi olduğu söylenen projede rekor geliyor. Eylül ayında detayları ile birlikte projeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklayacak. TOKİ ile 20 yıl vadeli uygun fiyata ev alabilirsiniz. İşte detaylar…

İsrail güçleri Batı Şeria'da bazı evlere yıkım tebligatı gönderdi!

Yaşanan son gelişmelere göre, İsrail güçleri, işgal altında olan Batı Şeria'daki bazı konut sahiplerine yıkım tebligatı gönderdi...

Akbank konut kredisinde faizi yüzde 0,95'e indirdi!

Akbank konut kredisinde faizi yüzde 0,95'e indirdi. Akbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz konuyla ilgili olarak, "Ekonomimize doğrudan katkı sağlayan konut kredilerinde müşterilerimize en iyi koşulları sunmaktan mutluluk duyuyoruz"

Bodrum'daki konut projelerine yıkım denetimi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, hafta sonu Bodrum’a kaçak yapı denetimine gidecek. Kurum, firmaların projelerinde yer alan kaçak yapıları yıkıp yıkmadığını denetleyecek.

Konut kredisi bileşik faiz 1 yılın en düşük seviyesinde! 

Konut kredisinde aylık ve yıllık ortalama bileşik faiz 1 yılın en düşük seviyesine geriledi.Faiz düşüşü, konut kredisini haftalık bazda 4 ay sonra ilk kez artırdı.

Ay Konut'ta yıkım kararı ertelendi!

Aydın Efeler'de Ay-Konut Yapı Kooperatifi'ne ait alanda yer alan Yavuzlar İnşaat'a ait satış ofisi ve örnek dairelerle ilgili alınan yıkım kararı ertelendi.

Gazze'de 130 konut yıkıldı, 700'ü hasar gördü!

İsrail'in Gazze Şeridi'ne hafta sonu düzenlediği saldırılarda 130 konut tamamen yıkıldı, 700'ü hasar gördü.

Emlak Konut Büyükçekmece'deki gayrimenkulünün 2018 değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından  İstanbul Büyükçekmece Mimarsinan 4009 nolu parselin 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Yüzde 0,98 faizli konut kredisinde ödemeler nasıl oluyor?

Ziraat Bankası öncülüğünü başlattığı konut sektörüyle işbirliği kampanyası kapsamında VakıfBank ve HalkBank %0.98 faiz oranları ile konut kredisi kullandırıyor. Kamu Bankalarının yüzde 0.98 faizli konut kredisinde aylık ödemeler ve toplam geri ödeme miktarları ne oluyor?

Konut kredisinde rekor kırıldı!

Kamu bankalarının, mayıs ortasında başlatıp geçen ay sonlandırdığı kampanya ile birlikte konut kredisinde 200 milyar TL aşılarak tarihi rekor kırıldı. Bankaların toplam kredi hacmi de 2.4 trilyon lirayı geçti

Konut kredisinde yük hafifleyecek mi Haberi

Konut kredisinde yük hafifleyecek mi

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kamuoyuna duyuracağı bildirgede başta emekliler olmak ev kadınından işadamına, öğrenciden öğretmene olmak üzere sosyal destekler öne çıkıyor.


AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, 1 Kasım’da gerçekleştirilecek genel seçimlere yönelik seçim bildirgesiyle toplumun tüm kesimlerini müjdeye boğuyor.


78 milyonun gelecek kaygısını ortadan kaldıracak 25 maddelik bildirgede emekliden işçi ve memura, öğrenciden öğretmene, ev kadınından işadamına ve işsizlere kadar toplumun her kesimini yakından ilgilendiren konularda halka önemli mesajlar verilecek.


3 MİLYON AİLEYE YARDIM


Her ailede en az bir sigortalı çalışan olacak, emeklilerin gelir kaybı önlenecek, doğum izninde iyileşmeler yapılacak, 3 milyon aileye sosyal yardım, 100 bin kadına evde istihdam desteği, işini kuracak gençlere hibe yardımı, üniversiteyi bitirene iş buluncaya kadar harçlık verilecek. 100 bin genç yurtdışına eğitime gönderilecek.


İhtiyaç sahibi asker...