06 / 05 / 2024

konut kule satışa çıktı mı

konut kule satışa çıktı mı

Özçelik-İmaj-Tan ortaklığı ile kurulan İTO Yatırım, eski milletvekili lojmanları arazisinde kalan son parselde residence ve alışveriş merkezi inşaatına başladı

O ilde konut arsası satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Nevşehir ili, Avanos ilçesinde bulunan bir konut arsası satışa çıkarıldı. Açık teklif usulüyle satılacak arsanın ihale tarihinin 8 Kasım olduğu öğrenildi.

Meva yeni konut projesi satışta! Lansmana özel fiyatlar!

BTG İnşaat tarafından Bursa Nilüfer'de inşa edilen Meva konut projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 14 adet daire yapılacak.

Deniz manzaralı Yıldırım Panorama konut projesi satışta! Peşin ödemelerde yüzde 8 indirim fırsatı!

Yıldırım Mimari tarafından inşa edilen Yıldırım Panorama konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Hill Garden Hasköy konut projesi satışta! Yeni proje

Köksallar İnşaat tarafından Samsun'da inşa edilen Hill Garden Hasköy konut projesi satışa çıktı. Proje 5 blok 104 daireden oluşuyor. 

Başbar Nüans konut projesi satışta! Yeni proje!

Başbar İnşaat tarafımdan inşa edilen Başbar Nüans konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Beyaz İnşaat Etiler konut projesi satışta! Yeni Proje!

Beyaz İnşaat tarafından Etiler'de inşa edilen "Etiler" konut projesi satışa çıktı. Projede 4 adet konut bulunuyor. İşte projeye ilişkin detaylar...

Tuzla Hava Kent konut projesi satışta! 105 adet daireli yeni proje!

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen Tuzla Hava Kent konut projesi satışa çıktı. Proje'de 105 adet konut yer alıyor.

Konut ihtiyacı satışa dönmüyor!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, konutta ihtiyacın yüksek olmasına rağmen satışların artmaması ile ilgili bir yazı kaleme aldı. İşte Soner Keleş'in "Konut İhtiyacı Satışa Dönmüyor!" başıklı o yazısı... 

Yatırımcılar gayrimenkulden ayrılıyor! Döviz ve altındaki artış beklentisi ev sahiplerini satışa yönlendirdi!

Yatırımcı son 2 senedir park ettiği gayrimenkul pazarından çıkmaya başladı. KKM’de faiz sınırının kalkması, döviz ve altının yükseleceği beklentisi de konut sahiplerini satışa yönlendiriyor. Peki fiyatlar düşer mi?

Çorum Belediyesi 16 konut parselini satışa çıkardı!

Mülkiyeti Çorum Belediyesi’ne ait olan toplam 16 konut parselli arsa ile yine mülkiyeti Çorum Belediyesi’ne ait 4 adet ticaret ve 1 benzinlik arsası açık teklif artırma usulü ile satışa sunuldu. 

TOKİ Kayaşehir'deki 108 konut ve 10 iş yerini bugün satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayaşehir'de hayata geçirdiği 108 konut ve 10 iş yerini bugün açık artırmayla satışa çıkarıyor.

TOKİ, Kayaşehir'de 108 konut ve 10 iş yerini satışa çıkarıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), İstanbul Kayaşehir'deki mahalle konseptli projesi içerisinde yer alan 108 konut ile 10 iş yerini "açık artırma yöntemi" ile satışa sunacak.

TOKİ Şanlıurfa'da 652 adet konut satışa sundu!

Şanlıurfa Maşuk 5.Bölge 1.Etap Projesi kapsamında, TOKİ Urfa'da 1+1 nitelikli 24 adet konut ve 2+1 nitelikli 628 adet konutu Uygun Taksitlerle satışa sunuyor.

konut kule satışa çıktı mı Haberi

konut kule satışa çıktı mı


Ankara’nın en yüksek rakımlı bölgelerinden birinde yapılacak 48 katlı kulenin penthouse dairelerinde oturanlar, Başkenti en üst noktadan izleme şansına sahip olacak. Yeşil bina kriterlerine uygun yapılacak residence ve alışveriş merkezinde oturacaklar, 360 derecelik sanal tur atar gibi bir yanda Eymir ve çevresindeki orman manzarasını, bir yanda Elmadağ'ı, diğer yanda ise Atakule’yi bile tepeden seyredecek.


Konut kulesi ve alışveriş merkezinin mimari tasarımını, aralarında Kanyon ve Sapphire’in de bulunduğu  birçok ödüllü projenin sahibi Tabanlıoğlu Mimarlık yaptı. Ankara’nın en önemli prestij projelerine imza atan Özçelik-İmaj-Tan ortaklığı ile kurulan İTO Yatırım, Başkentlilerin hayallerini gerçeğe dönüştürecek bir projenin daha inşaatına başladı.


 İTO yatırım, eski milletvekili lojmanları arazisinde kalan son parselde 184 metre yüksekliğinde 48 katlı konut kulesi ile yaklaşık 30 bin metrekare kiralanabilir alana sahip 5...