26 / 05 / 2024

Konut projeleri yıl sonu kampanyaları

Konut projeleri yıl sonu kampanyaları

Yeni yıla 'merhaba' demeye 3 hafta kala, özellikle İstanbul'da gayrimenkul üreten firmalar avantajlı kampanyalar başlattı..

Konut fiyatları yılın ikinci yarısında yüzde 35 artacak! Kredi faizleri ne olacak? Satışlar artacak mı?

2024 yılının ikinci yarısına odaklanan gayrimenkul sektörü, konut fiyatlarında yüzde 35 yükseliş olmasını öngörüyor. Gündemde ise kredi faiz oranlarındaki düşüş ile sektörün canlanması ve alternatif modeller bulunuyor. İşte ayrıntılar ve sektör temsilcilerinin beklentileri...

Urfa’da yer alan toplam konut stokunun yüzde 5’ini yarım kalan konutlar oluşturmakta...

Yüzyılın felaketi deprem afetinden sonra iki bini aşkın binanın ağır hasar aldığı Şanlıurfa’da yarım kalan konut projeleri yükseliyor. Şehirdeki toplam konut stokunun ise yüzde 5’ini yarım kalan konut projeleri yer alırken, kişiler yüksek maliyetler nedeni ile kaçak yapılaşmaya yöneldiği kaydedildi.

Son 3 yılın rekoru: Yeni konut projeleri satılmıyor mu?

Rusya'nın federal bölgelerinde müşteri bulamayan yeni konut oranları 3 yılın rekorunu kırdı. Ülkede satılamayan konut hacmi 2020 Ocak ayından bu yana ilk kez 71 milyon metrekareyi aştı.

Tablo Adalar'da peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler yıl sonunda!

Tablo Adalar projesinde konut teslimleri yıl sonunda başlıyor. Projede peşin ödemelere yüzde 20 indirim imkanı sunulurken, yüzde 35'ini peşin kalanını 18 ay vade ile ödeme seçeneği de bulunuyor. Peki Tablo Adalar'da konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

TOKİ'den müjdeli haber: İstanbul ve Ankara dahil 42 ilde ucuz konut projeleri başlıyor!

TOKİ, 2023 yılında İstanbul ve Ankara gibi şehirler dahil olmak üzere birçok ilde ucuz konut projelerini duyurdu. Bu projeler kapsamında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar satışa sunulacak.

Referans Beylikdüzü'nde teslimler yıl sonunda! 

Kiler GYO tarafından hayata geçirilen Referans Beylikdüzü projesinde konut teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. Peki Kiler GYO Referans Beylikdüzü projesi nerede? İşte merak edilenler...

Emlak Konut GYO'dan yılın ilk çeyreğinde 15 milyar 265 milyon TL'lik satış! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2023 yılı ilk çeyreğine ilişkin satış rakamları peş peşe açıklandı. Peki Emlak Konut GYO yılın ilk çeyreğinde kaç adet adet bağımsız bölüm satışı gerçekleştirdi? 

Yeni konut projeleri belli oldu! Tahincioğlu 2023 yılı inşaat projelerini duyurdu!

Tahincioğlu Gayrimenkul 2023 yılında yeni konut projesine başlayacağı lokasyonları açıkladı Şirket, 2023 yılında yapılması planlanan projelere dair kamuoyunu bilgilendirdi. Buna göre şirket tarafından farklı lokasyonlarda yeni konut projeleri yapılacak. İşte detaylar…

Dekar Kemerburgaz projesiyle 65 yeni konut geliyor! Yıl sonunda satışta! 

15. yılını 4 yeni projeyle taçlandıran Dekar Yapı, merakla beklenen Kemerburgaz projesini yıl sonunda satışa çıkaracak. Projede 65 adet konut yer alacak.

Emlak Konut GYO yılın son çeyreğine hazır!

Emlak Konut GYO, yılın son çeyreğine hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Firma İstanbul'da hayata geçireceği 12 projede 15 bin konut satışı yapılacağını dile getirdi. 

Eylül 2021'de satışa çıkacak konut projeleri!

2021 yılının Eylül ayında satışa sunulacak olan projeler lansman dönemine özel fiyat ve kampanyalarla alıcılarını bekliyor. İşte Eylül 2021'de satışa çıkacak konut projeleri...

Konut fiyatları yılın 2. çeyreğinde fırladı!

TÜGEM ve Endeksa işbirliği ile hazırlanan “İkinci El Konut Piyasası” raporuna göre, 2021 yılı 2. çeyrek sonu itibarı ile Türkiye'de ev fiyatlarında senelik yüzde 30 yükseliş kaydedildi ve ortalama konut metrekare satış fiyatı 3 bin 239 TL'ye kadar yükseldi.

TOKİ Mersin'deki Romanlar için konut projeleri hayata geçirecek! 

8 Nisan Dünya Romanlılar Günü dolayısıyla Roman milletvekili ve vatandaşlarla bir araya gelen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, TOKİ'nin Roman vatandaşlar için konut projeleri yürüttüğünü dile getirdi. 

Konut projeleri yıl sonu kampanyaları Haberi

Konut projeleri yıl sonu kampanyaları

Yeni yıla 'merhaba' demeye 3 hafta kala, özellikle İstanbul'da gayrimenkul üreten firmalar avantajlı kampanyalar başlattı. Konut sahibi olmak isteyenlere fırsatlar sunan bazı firmalar fiyatları indirdi, bazıları peşinatı kaldırdı, bazıları da faizi...