07 / 05 / 2024

konut projelerinin daire planları

konut projelerinin daire planları

Ev alırken parayı erkekler ödese de alınacak evin kararını kadınlar verir…

Prof. Dr. Ali Hepşen: Konut projelerinin finansmanında yenilik yapılmalı!

Prof. Dr. Ali Hepşen, Dünya gazetesinde kaleme aldığı yazısında son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut projelerinin finansmanında yeniliklere ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

2022 TOKİ sosyal konut projelerinin başvuru tarihi belli oldu mu? İşte TOKİ sosyal konut proje şartları!

TOKİ sosyal konut projeleri gündemde yer almaya devam ediyor. Vatandaşlar 2022 TOKİ sosyal konut projelerinin başvuru tarihini araştırıyor. İşte merak edilenler!

Markalı konut projelerinin yüzde 5'i yabancılara satıldı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Mayıs 2019 sonuçları açıklandı. Verilere göre; satışların yüzde 56’sının bitmiş, yüzde 44’ünün bitmemiş konut projelerinden yapıldı. Markalı konut projelerinin yüzde 5'ini ise yabancılar satın aldı.

Markalı konut projelerinin yüzde 8'i yabancılara satıldı!

REIDIN Emlak Endeksi nisan ayı sonuçları açıklandı. Markalı konut projelerinin yüzde 8'i yabancılara satıldı. 

İstanbul'da 300 bin TL'nin altındaki konut projeleri!

İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası'nda her geçen gün yeni bir konut projesi satışa sunuluyor. Cazip fırsatların sunulduğu konut projelerinin yatırım ve oturum noktasındaki ilk belirleyici özelliği fiyatlar oluyor...

Konut projelerinin yeni adresi Mudanya!

Tarihi, kültürel ve doğal güzellikleriyle, Bursa’nın en güzel ilçelerinden biri olan Mudanya konut projelerinin yeni adresi haline geldi.

Gaziosmanpaşa'nın çehresi konut yatırımlarıyla değişiyor!

İstanbul'un yatırımlarla hızla gelişen ilçesi Gaziosmanpaşa'da markalı konut projelerinin sayısı da her geçen gün artıyor.

Esenyurt markalı konut projelerinin adresi oldu!

İstanbul’da konuta yatırım yapanların rağbet ettiği bölgelerin başında gelen Esenyurt’ta her keseye göre konut bulmak mümkün. Beylikdüzü sınırında değer artışı ortalamanın üzerinde.

Konut projelerinin artık olmazsa olmazı bahçe katı!

Nazenin Proje Pazarlama Müdürü Duygu Taj, şehir hayatında bahçeli ev özlemini gidermeye çalışan insanların konut projelerinde bahçe katlarına daha çok ilgi göstermeye başladıklarını ifade etti.

Kemerburgaz'da konut fiyatları 5 yılda yüzde 193 değer kazandı!

Kemerburgaz'daki konut projelerinin metrekare fiyatları 5 bin TL ila 19 bin TL arasında değişiyor. “2016 İstanbul Markalı Konut Sektör Raporu”na göre de, bölgedeki konut fiyatlarında son beş yıllık bileşik artışın yüzde 193 olduğu belirtiliyor.

İstanbul'da konut fiyatları düşecek!

Kentsel dönüşüm, yeni konut projeleri ve konut projelerinin ilk başta yüksek fiyatla satışa çıkması konutların birikmesine neden oldu. Elde kalan konutlar nedeniyle de fiyatlar düşüşe geçti.

Ankara konut pazarı büyüyor!

Ankara'da gayrimenkul pazarı, konut ve ticari yapılar için uygun özelliklere sahip arsaların imara açılmasıyla hızla büyüyor. Ankara'da markalı lüks konut projelerinin sayısı artıyor.

İstanbul'da markalı konut projeleri yüzde 14 arttı!

EVA Gayrimenkul Değerleme’nin gerçekleştirdiği "2016 İstanbul Markalı Konut Araştırması", geçen yıla kıyasla İstanbul'da markalı konut projelerinin proje adedi bazında %14 artış kaydettiğini ortaya koydu. Markalı konut sayısındaki artış ise %12 olarak belirlendi.

konut projelerinin daire planları Haberi

konut projelerinin daire planları
Yazının devamı için...