15 / 05 / 2024

konut sağlıklaştırma projesi

konut sağlıklaştırma projesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Seferihisar Sığacık Kaleiçi’nde yer alan 284 ev için “sağlıklaştırma” projesine başladı...

Konut, sağlık, kasko poliçelerine büyük zam yolda! Sigortalarda fiyatlar değişiyor!

Yeni yılla beraber, pek çok kalemde olacağı gibi sigortalara da zam gelecek. Ancak deprem nedeniyle oluşan maliyet artışı sebebiyle bu yıl konut, sağlık, kasko poliçelerine büyük zam yapılması planlanıyor. İşte detaylar...

Konya Karapınar'a 180 dükkan ve 80 konutluk yeni proje!

Konya'da hayata geçirilmesi planlanan sokak sağlıklaştırma projesinin detayları belli oldu. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay proje hakkında önemli bilgiler verdi.

Malatya'da restore edilen evler turizme kazandırıldı!

Malatya Yeşilyurt'ta Sokak Sağlıklaştırma Projesi restore edilen evler turizm amaçlı kullandırılmaya başlandı.

Murat Kurum'dan Konya yatırımları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın geleceğini inşa ettiklerini belirtti. Kurum, "Kentsel dönüşümden sosyal konutlara, millet bahçelerinden çevre yatırımlarımıza, sokak sağlıklaştırma projelerinden tarihi meydanlarımızı yenilemeye, yeni projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Kocaeli'de 1500 konut için kamulaştırma kararı alındı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Tavşancıl’da inşa edilecek 1500 konut için kamulaştırma çalışmalarının başladığını açıkladı. 

Ankara İçkale'de 234 konut restore edilecek! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan "İçkale 1. Etap Sokak Sağlıklaştırma Projesi”nde çalışmalar tamamlanmak üzere. 2.etap için ihale yapılacak projede 234 konut restore edilecek. 

Sağlık çalışanları için satışa sunulan KİPTAŞ Silivri 3. Etap proje detayları!

KİPTAŞ Silivri 3. Etap Projesi'nde kalan 37 stok konut sağlık çalışanları için yarın satışa sunuluyor. 261  bin 789 TL'den başlayan fiyatlarla satılan konutlardan sadece sağlık çalışanları yararlanabilecek.  İşte KİPTAŞ Silivri 3 Etap proje detayları...

Adil Karaismailoğlu: 2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti. 2021 yılı da bu yatırımların vatandaşımıza hizmet noktasında artarak devam edeceği bir yıl olacaktır inşallah." diye konuştu.

Konya'da tarihi evler kentsel dönüşüm ile yaşatılıyor!

Tarihi Konya evleri, restorasyon ve sokak sağlıklaştırma çalışmalarıyla turizme kazandırılıyor.

Çankırı Çerkeş'teki tarihi yapılar restore edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çankırı Çerkeş'te yeni çarşı, konut ve iş yeri projesi, yeni hayvan pazarı projesi, 4. Murat hamamı ve koruma alanındaki eski iş yerlerini sağlıklaştırma projelerine ilişkin çalışmaları yerinde inceledi.

Kızılcahamam Millet Bahçesi'nin inşaatı başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kızılcahamam'da sokak sağlıklaştırma, kentsel dönüşüm ve sıfır atık projesinin çalışmalarına ilişkin incelemeler yaptı. Kurum, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kızılcahamam Millet Bahçesi'nin inşaatının bu ay başladığını söyledi...

Niğde Pınarcık Köyü'nün tapulaştırma projesi mecliste!

Niğde'nin Merkez ilçesinde bulunan Pınarcık köyünün tapulaştırma projesi ile otoyol istimlak bedelinin ne zaman ödeneceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Finike'de tarihi yapılar turizme kazandırılacak!

Antalya Valiliği ve Finike Belediyesi işbirliği ile Finike’nin çehresini güzelleştirilecek projesi kapsamında tarihi binalar ve belirlenen caddeler yenilenerek, sağlıklaştırma çalışmaları ile ilçe merkezinin çehresi güzelleştirilip turizme kazandırılması planlanıyor... 

konut sağlıklaştırma projesi Haberi

konut sağlıklaştırma projesi

Uygulama protokolüne Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ile birlikte imza koyan Başkan Aziz Kocaoğlu, turizmi geliştirmek için kentin tarihi sokak ve binalarına ayrı bir fonksiyon yüklemeyi hedeflediklerini söyledi.


İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Seferihisar Belediyesi’nin ortaklaşa gerçekleştireceği ‘Sığacık Kaleiçi Sokakları’nın Sağlıklaştırma Projesi’ uygulama ortak hizmet protokolü törenle imzalandı. Protokole İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer imza koydu. 

Törende konuşan Başkan Aziz Kocaoğlu, kentin planlanmasına ilişkin çeşitli çalışmalar yaptıklarını hatırlatarak “Kent Merkezi, İnciraltı, Yarımada planlaması gibi projeleri yaparsanız İzmir’e yatırımcı gelecek, yapmazsanız gelmeyecek. İzmir, turizm ve hizmet sektörlerinde büyüyecek” diye konuştu. 


İzmir’e turizm amaçlı gelenlerin tarım arazisi, OSB ya da liman gezmediğini ifade eden Başkan Kocaoğlu, “5 ve daha fazlı yıldızlı oteller onlarda da var. Modern yapılara da...