06 / 05 / 2024

konut seçimlerini kim yapıyor

konut seçimlerini kim yapıyor

Oturacağımız evin kararını biz veriyoruz. Hem de erkekler gibi bir proje duyup, satış ofisine gidip önce ödeme planına bakmıyoruz. Biz zaten yıllardır o planı yapmış, o evi biliyor oluyoruz....

563 bin 500 TL'ye depreme dayanıklı sıfır çelik ev! Uygun fiyata ev arayanlar hemen göz atsın...

Türkiye 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden sonra deprem ülkesi olduğu gerçeğiyle tekrardan yüzleşti. Bu durum vatandaşların konut seçimlerini de etkiledi. Çelik evlerde yoğun talep dikkat çekiyor.

Dünyaca ünlü bankadan tir tir titreten dolar tahmini! “Seçimi kim kazanırsa kazansın, dolar bu seviyeye gelecek!”

Seçime sayılı günler kala tahminler de peş peşe geliyor. Bank Of Amerika, seçimde kim kazanırsa kazansın dolarda yüzde 15-25 seviyesinde bir yükseliş olacağını öne sürdü

İşte Bank of Amerika’dan dolar tahmini: Seçimi kim kazanırsa kazansın, dolar yüzde 15 ile 25 arasında artacak!

Seçim öncesi döviz piyasalarında hareketli saatler yaşanıyor. Dolar ve euroda sınırlı da olsa yükselişler gözlenirken, yatırımcılar seçim sonrası fiyatlamaları merak ediyor. Uzmanlara göre ise seçimi kim kazanırsa kazansın döviz kurlarında yükseliş kaçınılmaz.

Orta gelirliye konut kampanyasından kim, nasıl yararlanacak?

Dar gelirlilere sosyal konut projesinden sonra şimdi gözler orta gelir grubuna yönelik konut projesine çevrildi. Peki, Orta gelirliye konut kampanyasından kim, nasıl yararlanacak?

Konut seçerken dikkat edilmesi gereken 3 nokta!

Mimar Osman Dağ, konut alıcılarının dikkat etmesi gereken noktalara değindi. İşte konut seçerken dikkat edilmesi gereken 3 nokta...

Değerli Konut Vergisi'ni kim ne zaman ödeyecek?

Değerli Konut Vergisi'ni kim ne zaman ödeyecek sorusu merak ediliyor. Peki gelen rakama itiraz edilebilir mi?

Eğitim bölgeleri konut seçiminde etkili olacak!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, TEOG yerine getirilecek olan yeni eğitim sisteminin konut seçiminde etkili olacağını açıkladı. 

Kartal'da her bütçeye uygun konut seçeneği var!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında, Kartal'daki kentsel dönüşümden ve inşaat projelerinden bahsetti. Tümer, bölgede her seçeneğe uygun konut seçeneklerinin olduğunu açıkladı.

Doğru konut seçmenin püf noktaları!

Bugüne kadar Bodrum’da 1.800 konuta imza atan Areon Yapı, Dünya Konut Günü kapsamında doğru konut seçiminin önemine dikkat çekiyor.

Villalar konut seçiminde öne çıkan alternatif!

Şehir yaşamında toprağa değen özellikleriyle nefes aldıran villalar, konut seçiminde bir alternatif olmaya devam ediyor. "Villa kent" niteliği taşıyan İncek, Beytepe gibi yerleşim alanları ise yeni projelerle gelişmeyi sürdürüyor.

İMO Ankara seçimlerini Çağdaş İnşaat Mühendisleri kazandı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Ankara Şubesi’nin 22. Dönem Olağan Genel Kurulu 21 Şubat tarihinde TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Genel Kurul seçimlerini Çağdaş İnşaat Mühendisleri kazandı.

İMO İstanbul Şubesi'nin genel kurul seçimlerini Çağdaş Mühendisler Grubu kazandı!

İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi’nin 45. Olağan Genel Kurulu 20-21 Şubat tarihlerinde düzenlendi. Genel kurul seçimlerini Çağdaş Mühendisler Grubu kazandı.

İnşaat sektörü 1 Kasım seçimlerini değerlendirdi!

İnşaat sektörünün önde gelenleri 1 Kasım seçimlerini değerlendirdi. İşte o değerlendirmeler:

konut seçimlerini kim yapıyor Haberi

konut seçimlerini kim yapıyor

Yarın büyük gün. Aylardır bekleme butonunda asılı kalan ülkemin seçim günü. Sanki gerçekten seçmek istediğimiz şeyi/kişiyi/kurumu seçebilecekmişiz gibi sandıklara gideceğiz. Gönlümüzdekinden çok aklımızdakine oy vereceğiz. Bir seçim yapacağız. Hak ettiğimizi düşündüğümüz hayata, yönetime bir oy vereceğiz. Hayatın en kritik dönemlerindeki küçüklü büyüklü tüm seçimler erkeklerin hakimiyetindeymiş gibi görünür. Örneğin gayrimenkul sektöründe inşaatları erkekler yapar, satış ofisine ilk onlar gelir, ödemeleri erkekler yapar. Kadının varlığı sanki sadece ev dekore etmekte var gibidir. Hani her seçimde “Amerika getirdi, Amerika götürdü” ya da “Birkaç İngiliz- Amerikalı ailenin elinde her şey” gibi tezlerden bahsedilir. Aslına bir yarımızın hep inandığı tezlerdir onlar. İşte karar mekanizmalarında da kadın, o tezlerdeki “Amerika” ya da “İngiliz ve Amerikalı birkaç aile” gibidir. Bir yanınız hep bilir, inanır da....