12 / 05 / 2024

konut ve turizm imarlı arsalar

konut ve turizm imarlı arsalar

Büyükçekmece Belediyesi, konut ve turizm imarlı 3 arsayı 78 milyon 276 bin 602 TL'den satışa çıkardı...

Antalya'daki tarım alanları, konut ve turizm alanlarına dönüştürülecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Meclisi'nde Aksu’da ve Kaş’ta tarım alanlarının dönüşümüne ilişkin teklifler oybirliği onaylandı. Böylece tarım alanları konut ve turizm alanlarına dönüştürülebilecek.

İzmir Karaburun'da konut ve turizm imarlı 2 arsa satılıyor! İhalesi Eylül'de! 

İzmir Karaburun Belediyesi, İzmir ili, Karaburun ilçesi, İskele Mahallesi'nde yer alan 2 adet konut ve turizm imarlı arsayı satıyor. Peki Karaburun'daki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Arsaların satış fiyatları ne kadar? 

Mersin'de ticari, konut ve turizm imarlı arsa satılacak!

Mersin İli Mezitli Belediye Başkanlığı, Mersin Mezitli'de yer alan ticari, konut ve  turizm imarlı arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 10 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Aydın Özcan Konut Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Özcan Konut Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Karakuş ve Aydın Özcan ortaklığında kuruldu.

Belediye ticari, konut ve turizm imarlı arsa satacak!

Mersin İli Mezitli Belediye Başkanlığı, Mersin Mezitli Tece Mahallesi'nde yer alan ticari+konut+turizm alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Arvas Konut Yapım Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arvas Konut Yapım Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da İsmail Arvas tarafından kuruldu.

Borsa Konut İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Borsa Konut İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Naciye Erer tarafından kuruldu.

Konut ve turizmde büyük adımlar atılacak!

Türk ekonomisinin lokomotif iki sektörü gayrimenkul ve turizm, yeni bakanların sevincini yaşıyor. Konut ve turizm sektörlerinde büyük adımların atılacağı yeni bir dönem yaşanacak.

Tarım arazileri konut ve turizm amaçlı kullanılıyor!

Türkiye’de 2006 yılından bu yana 2,1 milyon hektarlık tarım alanı azaldı. Tarım arazileri, konut ve karayolu yapımı, sanayi ve turizm amaçlı kullanılıyor.

Albatros Parkı yerine konut ve turizm tesisi yapılacak!

İstanbul Büyükçekmece’deki Albatros Parkı 'nın satışı büyük tartışma yarattı. Albatros Parkı yerine konut ve turizm tesisi yapılacak.

Petkim Aliağa lojmanları arazisi konut ve ticari alana dönüşecek!

PETKİM; lojman alanı olarak kullanılan Aliağa'daki 1.18 milyon metrekarelik arazide konut, ticaret ve turizm alanları olacak şekilde imar planı değişikliği için başvuruda bulundu.

Petkim Lojmanları arazisi konut ve ticari alana dönüşecek!

Petkim; lojman alanı olarak kullanılan Aliağa'daki 1.18 milyon metrekarelik arazide konut, ticaret ve turizm alanları olacak şekilde imar planı değişikliği için başvuruda bulundu..

Akfa Konut Danışmanlık ve Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akfa Konut Danışmanlık ve Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Abdülkadir Akkuş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta eyoğlu, Firuzağa Mahallesi, Kadirler Yokuşu'nda kuruldu.

konut ve turizm imarlı arsalar Haberi

konut ve turizm imarlı arsalar
Büyükçekmece'de yer alan turizm konut alanındaki 3 arsa belediye tarafından satışa çıkıyor. Arsaların toplam değeri 78 milyon 276 bin 602 TL olarak belirlendi. Arsaların ihalesi 8 Ocak Salı günü saat 10.30'da başlayacak. 3 arsa için yarım saat arayla ihaleler gerçekleştirilecek. 


İlanı görüntülemek için