15 / 05 / 2024

Konutder konutta geniş platform

Konutder konutta geniş platform

KONUT Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği ( KONUTDER ), tüm Türkiye'deki üreticilere ulaşmak için harekete geçti. İstanbul ağırlıklı 20 üyesi bulunuyor.

Konutta stok azaldı, talep arttı!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Altan Elmas, konutta stokların azaldığını ve yeni konut talebinin arttığını söyledi.

Altan Elmas: Konutta stoklar eriyor, arz eksikliği geliyor!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas yaptığı açıklamada konutta stokların eridiğini söyledi.

Konutta geniş alanlara talep arttı!

Göktekin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Göktekin, "Yeni projelerimizle tüketicilerin taleplerine yanıt vereceğiz" diyerek, konutlarda geniş alanlara özlem duyulduğuna dikkat çekti...

Altan Elmas: Konutta ertelenen talep satışa dönecek!

KONUTDER Başkanı ve SUR YAPI Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, konutta ertelenen taleplerin satışa döneceğini ve tüketicilerin kazançlı çıkacağını söyledi.

Konutta yeni kampanyanın detayları belli oluyor!

Konutta yeni kampanya başlıyor. Kampanya hakkında bilgi veren KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Elmas, "Böyle kampanyalar genelde 1 ay sürer, talep olursa uzatabiliriz. Diğer detaylar henüz netleşmedi üzerine çalışıyoruz" dedi.

Konutta yüzde 20 indirim kampanyasına dahil projeler!

GYODER, İNDER ve KONUTDER'in ortak başlattığı yüzde 20 indirim kampanyası 15 Haziran'da sona erecek. İşte konutta yüzde 20 indirim kampanyasına dahil projeler..

GYODER İNDER KONUTDER 20 indirim kampanyası!

GYODER İNDER KONUTDER, konutta 20 indirim kampanyası başlattı. Konutta yüzde 20 indirim kampanyasına katılan 41 firma katıldı..

Konutta yüzde 20 indirim kampanyasından kimler yararlanabilir?

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) ve Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği'nin (KONUTDER) konutta yüzde 20 indirim kampanyası başlattı. Peki, konutta yüzde 20 indirim kampanyasından kimler yararlanabilir?

Konutta yüzde 20 indirim kampanyası 2018!

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) ve Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) yüzde 20 indirim kampanyası başlattı. İşte konutta yüzde 20 indirim kampanyası 2018 detayları..

11 soruda konutta yüzde 20 indirim kampanyası!

GYODER, İNDER ve KONUTDER güç birliği yaparak konutta yüzde 20 indirim kampanyasını başlattı. Peki, konutta yüzde 20 indirim kampanyası ne zamana kadar devam edecek? Kampanyaya hangi firmalar dahil oldu?

Konutta yüzde 20 indirim kampanyası tarihleri!

GYODER, İNDER ve KONUTDER yüzde 20 indirim kampanyası başlattı. İşte konutta yüzde 20 indirim kampanyası tarihleri..

Konutta yüzde 20 indirim kampanyası son günü!

GYODER, İNDER ve KONUTDER bugün düzenlediği ortak basın toplantısında yüzde 20 indirim kampanyası başlattıklarını açıkladı. Peki, konutta yüzde 20 indirim kampanyası son günü ne zaman?

KONUTDER tüm konut üreticilerini bir araya toplayacak!

Şu anda İstanbul ağırlıklı 20’ye yakın üyesi bulunan KONUTDER, Türkiye genelinde yılda 150’den fazla konut üreten firmalara ulaşarak, konut sektörüyle ilgili geniş bir platform oluşturmaya hazırlanıyor.

Konutder konutta geniş platform Haberi

Konutder konutta geniş platform

Şu anda İstanbul ağırlıklı 20'ye yakın üyesi bulunan KONUTDER, Türkiye genelinde yılda 150'den fazla konut üreten firmalara ulaşarak, konut sektörüyle ilgili geniş bir platform oluşturmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda 300'ü aşkın firmaya davet yazısı gönderiliyor. 



Geniş platform 


KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik, sektörün gidişatıyla ilgili daha sağlıklı veriler oluşturmak ve daha geniş kapsamlı görüş bildirmek amacıyla tüm konut üreticilerine ulaşmak istediklerini belirtti. Ömer Faruk Çelik, "Şu anda KONUTDER ekipleri firmaları belirlemek için çalışıyor. Türkiye genelinde yılda 200 konuttan fazla üreten yaklaşık 300 firma olduğunu tahmin ediyoruz. Bu firmalara bir yazı göndererek KONUTDER'e davet edeceğiz. Üye olma şartı getirmiyoruz. Amacımız tüm sektörün temas halinde olması" diye konuştu. 



Sektördeki iletişimi artırmak amacıyla bu çağrıya yanıt veren firmalarla yılda birkaç kez bir araya gelmeyi hedeflediklerini ifade...