02 / 05 / 2024

konutder organizasyon

konutder organizasyon

Türk inşaat şirketleri eylül başında Cityscape emlak fuarı için Dubai’ye gitmişti, şimdi sıra Dubaili yatırımcılarda. KONUTDER Körfezli yatırımcıları İstanbul’a davet etti. Çalıştay, 12-14 Ekim 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek...

Gold Kulüp Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Kulüp Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Nedim Karaduman, Veysi Çelik tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta Beyoğlu, Kuloğlu Mahallesi, İstiklal Caddesi'nde kuruldu.

BTS Organizasyon Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BTS Organizasyon Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Baha Besli, Samet Koç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Mayıs 2015 tarihinde kuruldu.

Uzman Dekorasyon Organizasyon Danışmanlık Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzman Dekorasyon Organizasyon Danışmanlık Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Erdoğdu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Nisan'da Esenler Oruçreis Mahallesi'nde kuruldu.

Ad Organizasyon Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ad Organizasyon Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi, Alaattin Dalar tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Nisan'da Şişli, İnönü Mahallesi'nde kuruldu.

Yumak Yapı Organizasyon İnşaat Turizm Otomotiv Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yumak Yapı Organizasyon İnşaat Turizm Otomotiv Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Veli Yumak tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta Bahçelievler, Şirinevler'de kuruldu.

Aydın Yapım İnşaat Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Yapım İnşaat Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurettin Kaban tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta Fatih, Yavuz Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Estora Gayrimenkul ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Estora Gayrimenkul ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi 16 Mart 2015 'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy 'de, Oral Bozyiğit Müdürlüğü 'nde kuruldu.

FTH Yapı İnşaat Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FTH Yapı İnşaat Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Gaziosmanpaşa'da, 13 Mart 2015'te Fatih Fehim Babuşçu Müdürlüğü'nde kuruldu.

Oktay Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oktay Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Kağıthane'de Salim Oktay, Salih Oktay ortaklığında kuruldu.

Joylife Turizm Seyahat ve Organizasyon Limited Şirketi Taksim Şubesi açıldı!

Joylife Turizm Seyahat ve Organizasyon Limited Şirketi Taksim Şubesi 6 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda Dursun Ali Odabaş Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

2US Turizm Organizasyon ve Seyahat Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2US Turizm Organizasyon ve Seyahat Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi 4 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta, Ferdi Aslan, Murat Tuğrul Üstün ortaklığında kuruldu.

Fons Gayrimenkul Organizasyon Müşavirlik Turizm İnşaat Eğitim Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fons Gayrimenkul Organizasyon Müşavirlik Turizm İnşaat Eğitim Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 2 Mart 2015'te, 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zincirlikuyu'da, Atalay Erenay Müdür temsil ve ilzama yetkililiğinde kuruldu.

Kargılı Turizm Konaklama ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kargılı Turizm Konaklama ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi 26 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, İlteriş Kargılı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

konutder organizasyon Haberi

konutder organizasyon


Gayrimenkul sektörü temsilcileri Körfez’e odaklandı. 8-10 Eylül’de Dubai’de gerçekleşen emlak fuarı Cityscape Global 2015’e katılan Türk İnşaat şirketler hedef büyüttü. Türk şirketler konut satışının yanında ortak iş geliştirme peşinde. Sektöre önderlik yapan Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) bu amaçla bir organizasyon yapmaya karar verdi. 12-14 Ekim’de Körfezli yatırımcılar, ticaret ataşeleri ve broker’lar İstanbul’da Türk gayrimenkul sektörü temsilcileri ile buluşacak. Amaçlarının konut satışı olmadığını söyleyen KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Cityscape fuarını organize eden ekip ile çalıştık. Planımız bir kişinin çıkıp saatlerce konuşacağı bir toplantı değil. Türk katılımcı sayısını 20 ile sınırladık. Çünkü özel odalarda Körfez yatırımcısıyla birebir görüşecekler” dedi. 


6 AYDA BİR YAPILACAK

3 gün sürecek toplantı için davetler yapıldı. Dubai fuarına katılan KONUTDER temsilcileri broşürlerle etkinliği duyurdu. Organizasyonun başarılı...