05 / 05 / 2024

Konutlar hangi zamanlarda alınabilir

Konutlar hangi zamanlarda alınabilir

Ankara İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANİMDER) Başkanı Ömer Baki Yazıcı, seçim sürecinde piyasaların bekleme pozisyonu almasından dolayı, kısa vadeli bir satış durgunluğu yaşandığını belirtti.

Hangi yatırımcılar konutunu satıyor?

Milyonlarca konu sahibi çeşitli sebeplerden dolayı konutlarını satılığa çıkarıyor. Peki hangi yatırımcılar konutunu satıyor? Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci kimlerin konut sattığını 3 maddede açıkladı. 

Konutların satış süresi uzuyor! Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Son zamanlarda konut piyasasında dal kıpırdamıyor. Talebin olmadığı ama fiyatların gittikçe yükseldiği konut piyasasında konut satış ilanları artmaya devam ediyor. Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

TOKİ'nin Şanlıurfa ve Hatay'daki deprem konutlarında son dakika! 1.614 konutluk projeleri hangi firmalar inşa edecek? 

Deprem bölgesinde konutların yeniden inşaları için ihaleler sürerken, Hatay’da 856 adet konut ihalesini Siyahkalem Mühendislik İnşaat şirketi alırken, Şanlıurfa’da 758 adet konut ihalesini MAY İnşaat Taahhüt Müşavirlik ve Aşan Mühendislik İnşaat Şirketi iş ortaklığı kazandı.

Almanya Merkez Bankası açıkladı: Almanya'da konutlar hala aşırı değerli!

Almanya Merkez Bankası (Bundesbank) yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen ipotek maliyetlerinin artmasıyla geçen sene fiyatların düşmesine rağmen ülkede konutların hala aşırı değerli olduğunu kaydetti.

Milli Emlak'tan satılık kamu konutları!

Milli Emlak tarafından kamu konutlarının satışa çıkarıldığı duyuruldu. Yapılan açıklamada, kamu konutlarının hangi koşullarda satılacağı da belirlendi.

Hangi şirket kaç yıldır temettü ödemesi yapıyor? Kesintisiz ödeme yapan şirketler tek tek açıklandı!

Son zamanlarda popüler olan temettü yatırımı kapsamında, hangi şirketin ödeme yaptığı merak ediliyor. 16,2 takipçili Finansal Özgürlük Yolcusu isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından şirketlerin temettü serilerini açıkladı. İşte o paylaşım ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Dünyada en çok değer kazanan konutlar hangi kentlerde? Türkiye'den de 2 şehir listede!

Konut fiyatlarının geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 102,7 oranında arttığı başkent Ankara, dünyanın en çok değer  kazanan konutlarının yer aldığı iller listesinde zirveye yerleşti. İşte ayrıntılar...

Vista Mogan Konutları'nda 2+1'ler 3 milyon 800 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Vista Mogan Konutları'nda konut satışları devam ediyor. Peki Vista Mogan Konutları'nda hangi konut tipleri var? Taksitle ödeme yapılabiliyor mu? İşte Vista Mogan Konutları ile ilgili merak edilenler...

Konut sigortası neden önemlidir? Konut sigortası hangi riskleri kapsar?

Konut sigortası, birçok olumsuz durumda konutların korunmasına yönelik birçok hak tanıyan bir sigorta türüdür. Yangın, deprem, hırsızlık ve su baskını gibi durumlarda işe yarayan bu sigorta türü zorunlu olmasa da yaptırılabilir. Peki konut sigortası neden önemlidir, hangi riskleri kapsar?

Sadıkoğlu Konutları'nda yüzde 60 peşin 12 ay vade fırsatı!

Sadıkoğlu Holding tarafından Çengelköy’ün merkezine yükselen Sadıkoğlu Konutları'nda yüzde 60 peşin 12 ay vade fırsatı ile satışlar devam ediyor. Peki Sadıkoğlu Konutları ne kadar? Sadıkoğlu Konutları'nda hangi konut tipleri yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Deprem konutları teslim tarihi belli oldu mu? Afet konutları hangi ay teslim edilecek?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki deprem konutlarının teslim tarihlerine ilişkin açıklama yaptı. Peki, Deprem konutları teslim tarihi belli oldu mu? Afet konutları hangi ay teslim edilecek? İşte detaylar...

Sosyal destek alanlar dikkat! 65 yaş, engelli aylığı, evde bakım maaşına zam var mı? Hangi destek kaç lira? 

Hükümet tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara ödenen sosyal destekler son zamanlarda sık sık araştırılıyor. Peki 65 yaş, engelli aylığı, evde bakım maaşına yeni zam geldi mi? Hangi destek kaç lira? 

Deprem bölgesindeki konutlar için ihaleler tam gaz: Müteahhitlere 21 milyar liralık ödeme yapılacak!

Deprem bölgesindeki konutlar için ihaleler tam gaz devam ediyor. Peki hangi illerde konut ihaleleri gerçekleştirildi?

Konutlar hangi zamanlarda alınabilir Haberi

Konutlar hangi zamanlarda alınabilir

Ankara İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANİMDER) Başkanı Ömer Baki Yazıcı, seçim sürecinde piyasaların bekleme pozisyonu almasından dolayı, kısa vadeli bir satış durgunluğu yaşandığını belirterek, firmalar bu daralmayı aşmak için, konut satışında kampanyalara başladığını ve şu zamanlar, konut almak için, fırsat dönemi olduğunu söyledi. 




ANKARA İnşaat Müteahhitleri Demeği İJjL (ANİMDER) Başkanı Ömer Baki Yazıcı, kalite ve fiyat açısından çok uygun konutların yapılmaya başlandığım ifade ederek, satışların durgun olduğu dönemlerde konut almanın kârlı bir yatırım olacağım belirtti. 



Ankara'da konut yatırımlarının, yaşam projeleri ile birlikte, artarak sürdüğüne dikkati çeken Yazıa, yeni yapılan konut projelerinin, adeta bir yaşam merkezi haline geldiğini söyledi. Konut almak isteyen vatandaşlara da çağrı yapan Yazıcı, seçim dönemleri konut almak için, fırsat zamanlan olduğunu hatırlattı. 



FİYATLAR MAKUL 

Yazıcı, Ankara'da konut fiyatlarının yapılan kampanyalar ile...