28 / 07 / 2024

konutlardaki doğalgaz bağlantısı

konutlardaki doğalgaz bağlantısı

Doğalgazda korkutan sonuç ortaya çıktı. Başkentgaz ve Makine Mühendisleri Odası'nın oluşturduğu ortak teknik ekip, güvenli doğalgaz kullanımının daha da önem kazandığı soğuk kış günlerinde denetim için sokağa çıktı

Doğal gaz haziran ayında ücretsiz olacak mı? Ücretsiz doğalgaz kampanyası ne zaman bitecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filyos'ta bulunan Gaz İşleme Tesisi Karadeniz Doğalgazı'nın Devreye Alma Töreni'nde  1 ay boyunca konutlardaki doğalgazın ücretsiz olacağını duyurmuştu.

Çekmeköy Kuzey Marmara Otoyolu Yan Yol Bağlantısı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Yan Yol Bağlantısı 1/5000 ölçekli İlave Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli İlave Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Huawei Nova 11 Ultra: Orta Sınıf Telefonlarda Uydu Bağlantısı Özelliği İle Dikkat Çekiyor!

Huawei Nova 11 Ultra, orta segmentte uydu bağlantısı desteği sunan ilk cihaz olacak. Ayrıca diğer özellikleri de oldukça etkileyici.

Doğalgaz faturası kabarık gelenlerin başına talih kuşu kondu! 31 Mayıs’a kadar vaktiniz var!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen doğalgaz faturalarına ilişkin gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Doğalgaz faturası ödeyen milyonlarca insanı ilgilendiren çok önemli gelişme açıklandı.

1800 - 5000 lira arasında doğalgaz desteği! Sırtınızdaki dev bir yükten kurtulacaksınız! Hemen başvurun!

Soğuk kış günlerinin gelmesi ile doğalgaz faturasının yükselmesi vatandaşları zor durumlara sokabiliyor. Bunun üzerine Aile Bakanlığı'ndan 1800 - 5000 lira arasında doğalgaz desteği sunuluyor.

Doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır? Doğalgaz yardımı ne kadar? (2022 e-Devlet doğalgaz yardımı başvuru ekranı)

Doğalgaz yardımı başvurusu, ısınma ihtiyacını karşılamakta zorlanan ihtiyaç sahibi vatandaşlar tarafından araştırılan konular arasında ön sıralarda yer alıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamalarla birlikte doğalgaz yardımı için ücretin arttığını duy

Yüklü doğalgaz faturaları ödemek zorunda değilsiniz! Faturaların yarısı boşa ödeniyor! İşte bilinmeyen detay!

Doğalgaz faturalarının yarısını ödeyebilirsiniz. Havaların soğuması ile artık petekler yanmaya başladı. Peki faturalarınızın yarısını ödeyebileceğinizi biliyor muydunuz? İşte detaylar!

Aksa Doğalgaz’dan gaz bağlantı bedeline 3 taksit fırsatı! 

Türkiye’nin dört bir bölgesine doğal gaz ulaştıran Aksa Doğalgaz, faaliyet gösterdiği 27 il merkezi, 248 ilçe ve beldede Ekim ayı, Kasım ve Aralık ayları boyunca bağlantı bedeline 3 taksit kampanyası başlattığını duyurdu.

Prefabrik eve doğalgaz bağlanır mı?

Prefabrik evlerin nasıl ısındığı merak ediliyor. Bu yüzden Prefabrik eve doğalgaz bağlanır mı? sorusu sık sık sorulmaktadır. İşte merak edilen detaylar!

Isı pompasıyla doğalgaz faturaları düşecek! İşte ısı pompaları Mart 2022 fiyat listesi!

Rusya ve Ukrayna savaşının ardından pek çok ülke Rus gazına olan bağımlılıklarını sorgulamaya ve doğalgaz yerine ne kullanabileceklerini araştırmaya başladı. Bu duruma alternatif ısı pompaları olabilir mi? Peki ısı pompası nedir, fiyatları ne kadar? İşte ısı pompaları Mart 2022 fiyat listesi...

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'dan 2021'in ilk yarısında 3.3 milyar TL'lik hasılat!

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO, 1 Ocak 2021 - 30 Haziran 2021 döneminde 3 milyar 268 milyon 373 bin 328 TL'lik hasılat elde etti. 

Başkent Doğalgaz GYO'nun sermayesi 750 milyon TL oldu!

Başkent Doğalgaz GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Başkent Doğalgaz GYO A.Ş Esas Sözleşmesi'ni yayınladı...

Kanal İstanbul için bağlantı yoluna kredi bulmak için Bakanlık kefil olacak iddiası!

CHP Genel Başkan Yardımcı Ahmet Akın, Kanal İstanbul ile yol bağlantısının yapılacağı Kuzey Marmara Otoyolu kapsamındaki Nakkaş-Başakşehir kesimi ihalesine dış kredi sağlanması için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın ilk kez kefil olacağını belirtti. 

konutlardaki doğalgaz bağlantısı Haberi

konutlardaki doğalgaz bağlantısı


Başkentgaz ve Makine Mühendisleri Odası Ankara Şubesi arasında imzalanan "denetimde işbirliği protokolü" hayata geçirildi. Başkentgaz ve Makine Mühendisleri Odası'nın oluşturduğu ortak teknik ekip, güvenli doğalgaz kullanımının daha da önem kazandığı soğuk kış günlerinde denetim için sokağa çıktı. Denetim ekibi ilk kontrolü Çankaya Akpmar Mahallesi'nde gerçekleştirdi. 

Cihaz ve doğalgaz tesisatları üzerinde gerçekleştirilen denetimlerde ziyaret edilen konutların yüzde 82'sinde doğalgaz bağlantılarının usule uygun olmadığı tespit edildi. Sağlıklı doğalgaz tesisatı ve cihazı olan konutların oranı ise yüzde 18'de kaldı. İlk denetimlere eşlik eden Başkentgaz Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yetik, "Doğalgazın güvenli kullanımı için konutların mutlaka cihaz, baca ve doğalgaz tesisatlarının periyodik kontrolünü yaptırması gerekmektedir. İlk denetimlerde ortaya çıkan sonuçlar bu konudaki duyarlılığın hala yeterince gelişmediğini göstermektedir. Ankaralılar'm soğuk kış günlerini güvenli geçirebilmelerini sağlamak...