02 / 05 / 2024

Konutta 2019 fırsatları

Konutta 2019 fırsatları

Gayrimenkul sektörü yeni yıla müjdeler ile girdi. Konutta dörtlü fırsat 2019'da da devam edecek. Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği imar barışı, 0.98 faiz indirimi, tapu harcı indirimi ve KDV indiriminin devam edeceğinin açıklanması sektörü heyecanlandırdı. 

Konutta 2019 fırsatları! Elinizi çabuk tutun!

2020 yılına girmemize sayılı günler kaldı. Konutta 2019'da tanınan hayatı kolaylaştıracak birçok fırsat da 2020'nin başlamasıyla sona erecek. Vatandaşların elini çabuk tutması gerekiyor.

ALTSO’dan Emlak Sektöründe Dijital Fırsatlar semineri !

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 17 Ekim 2019 Perşembe günü “Emlak Sektöründe Dijital Fırsatlar” semineri yapılacak. Seminere Google, Google Partners ve Digital Exchange gibi bu alanda ünlü kurumların temsilcileri konuşmacı olarak katılacak…

Konutta 2019 fırsatları!

Gayrimenkul sektörü yeni yıla müjdeler ile girdi. Konutta dörtlü fırsat 2019'da da devam edecek. Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği imar barışı, 0.98 faiz indirimi, tapu harcı indirimi ve KDV indiriminin devam edeceğinin açıklanması sektörü heyecanlandırdı. 

Konutta fırsatlar dönemi için son ay!

Konutta fırsatlar dönemi için son aya giriliyor. Aralık ayının son günü sona erecek olan imar barışı, konutta kdv indirimi ve tapu harcı indirimi için elinizi çabuk tutun....

Konutta dev fırsatlar için son günler!

Konutta devam eden 3 büyük kampanya Ekim sonu itibari ile son buluyor. Konut sektörünün uyguladığı yüzde 0.98 faiz ve indirimli konut fırsatı, tapuda uygulanan harç ve  KDV indirimi, ve imar affı fırsatları için ise son tarih 31 Ekim. 

Konutta fırsatlar dönemi!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Direktörü Soner Keleş, bu yıl yapılan tüm kampanyaların ve teşviklerin konut alıcıları için tarihi fırsatlar içerdiğini söyledi.

Konutta yılın son fırsatları başladı!

Markalı konut üreticileri ev almak isteyenlere 2016 biterken cazip fırsatlar sunuyor. Düşük peşinatlı, vade farksız ödeme seçenekleri hazırlayan inşaat firmaları peşin ödemelerde yüzde 20'ye varan indirim yapıyor...

Mirage Residence: Bu tarz fırsatlar kaçırılmaz!

Toplam 342 adet dairenin yer aldığı Mirage Rezidans Güneşli'de lansmana özel indirimler uygulanıyor. Proje "Mirage Residence: Bu tarz fırsatlar kaçırılmaz" sloganıyla satışlarına devam ediyor.

Değişen havalara direnen fırsatlar Sur Yapı İlkbahar'da!

Teslimlerin 2017 yılı içerisinde yapılması planlanan Sur Yapı İlkbahar'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. Proje "Değişen havalara direnen fırsatlar Sur Yapı İlkbahar'da" sloganıyla tanıtılıyor.

Artvin'deki kentsel dönüşümde Denizbank fırsatları!

"Kentsel ve Köysel Dönüşüm'deki Yeni Fırsatlar Var" Deniz Bank Artvin Şube Müduru Akan Sancar bankanın kentsel ve köysel dönüşüm alanlarında sunduğu sektörde farklılık yaratan hizmetlerini gazetemize anlattı.

Dumankaya Adres Sancaktepe fırsatları için son gün 30 Haziran!

Yeni etabı satışa sunulan Dumankaya Adres Sancaktepe fırsatları için son gün 30 Haziran. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Beylikdüzü Kalekent'te Babalar Günü'ne özel indirim fırsatları!

Beylikdüzü Kalekent'te Babalar Günü'ne özel indirim fırsatları sunuluyor. Teslimlerin ilk etapta bu yıl aralık ayında gerçekleşeceği proje 100 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

İranlı işadamları Erzurum'da yatırım fırsatları arıyor!

İran'ın Erdebil şehrinden gelen bir grup işadamı, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik'i ziyaret etti. İşadamları, kendi ülkelerinin dışındaki yatırım fırsatlarını değerlendirmek istediklerini söyledi.

Konutta 2019 fırsatları Haberi

Konutta 2019 fırsatları

Ekonominin lokomotifi olan inşaat sektöründe, ard arda yapılan kampanyalar ve indirimler devreye alındı, ev almak da kolaylaştı. Konut sektörü 2019'a müjdeler ile girdi. Vatandaşın ilgi gösterdiği imar barışı resmen uzatıldı. Ayrıca, 0.98 faiz indirimi, tapu harcı indirimi ve KDV indiriminin uzatılması sektörde heyecan yarattı. 

1- İmar barışı 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürürlüğe konulan "İmar Barışı" düzenlemesinde başvuru süresi 15 Haziran 2019'a kadar uzatıldı. Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış ruhsatsız veya ruhsat ve eklerine aykırı yapılar için Yapı Kayıt Belgesi başvuru süresi 15 Haziran 2019'a kadar devam edecek. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca vatandaşların devletle ihtilaflı durumunun ortadan kaldırılması için başlatılan uygulama imara aykırı, ruhsatsız veya ruhsat eklerine aykırı yapıların kayıt altına alınmasını sağlayacak. 

2-) Konutta 0,98 faiz indirimi

Yılı...