19 / 05 / 2024

konutta iç mimari

konutta iç mimari

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 7. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan ML Mimarlık Dekorasyon Yüksek Mimar Emel Balcı konuşmasında konut projelerini mimari açıdan ve dekorasyon açısından ele aldı....

Atlas Interior İç Mimari Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Interior İç Mimari Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Büyükkahraman ve Mahmut Burak Eslek ortaklığında kuruldu.

Konutta işler iyi gitmiyor! Satışlar 2022'nin Şubat ayına göre yüzde 18 azaldı!

Ekonomimcom köşe yazarı Alaattin Aktaş, bugünkü köşesinde konut sektörünü kaleme aldı. Konutta işler iyi gitmiyor! Satışlar 2022'nin Şubat ayına göre yüzde 18 azaldı!

Athena Kozmetik İç Mimari Tasarım İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Athena Kozmetik İç Mimari Tasarım İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Fatma Bilan tarafından kuruldu.

Zarifi Mustafa Paşa Yalısı'nın rekonstrüksiyon projesi tamamlandı!

Anadoluhisarı’nda bulunan Zarifi Mustafa Paşa Yalısı’nın rekonstrüksiyon ve iç mimari proje tasarımı ile uygulama çalışmalarını Beysun Mert Mimarlık üstlendi. Zarifi Mustafa Paşa Yalısı’nın rekonstrüksiyonunda 18. ve 19. yüzyıl sahilhane yapılarıyla doku bütünlüğünün korunması amaçlandı.

Bies Tanıtım Hizmetleri İç Mimari İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bies Tanıtım Hizmetleri İç Mimari İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi  Büyükçekmece’de  10  bin TL sermaye bedeli ile Süha Erata tarafından kuruldu.

Mesa Dzynzone İç Mimari Tasarım Yarışması'na sponsor oldu!

İnşaat sektöründeki 52 yıllık deneyimiyle dikkat çeken Mesa, Dzynzone İç Mimari Tasarım Yarışması'na sponsor oldu.

Mdc İç Mimari Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mdc İç Mimari Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Üstün tarafından kuruldu.

Almanya'daki Beef Grill Club Kadewe’de Designist İmzası!

İç Mimar Aslı Arıkan Dayıoğlu liderliğinde ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü iç mimari projeler hayata geçiren Designist, Berlin’de tasarladıkları Beef Grill Club zincirine bir yenisini daha ekledi. 

XL Mimarlık ve Mühendislik Nea Vourla Konut Sitesi’ni tasarladı!

Mimar Arda Işık’ın önderliğinde ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü mimari ve iç mimari projeler hayata geçiren XL Mimarlık + Mühendislik tasarımı Nea Vourla Konut Sitesi, bölgenin mimari özelliklerini yansıtan tasarımıyla ön planda tutuyor.

İrme Elektrik Headquarters’a XL Mimarlık ve Mühendislik imzası!

Mimar Arda Işık’ın önderliğinde ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü mimari ve iç mimari projeler hayata geçiren XL Mimarlık+Mühendislik tasarımına sahip İrme Elektrik Headquarters, çevreye, kente ve çalışanların hayatını değerlendirecek bir genel merkez olarak kurgulanacak.

San Deco Mimari Proje Yarışması için son başvuru tarihi 8 Haziran! 

Mimarlık ve İç Mimarlık öğrencileri için düzenlenen 'San Deco mimari Proje Yarışması: Duvarın Ötesinde' yarışması için son katılım tarihi 8 Haziran olarak belirlendi...

Verimliliği ve motivasyonu artırmak için mimari açıdan dikkat edilmesi gereken noktalar!

Ödüllü ofis ve konut projeleri ile uluslararası çapta başarılara imza atan Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, evlerden çalışılan bu günlerde verimliliği ve motivasyonu artırmak için mimari açıdan dikkat edilmesi gereken noktalara değindi.

URBANJOBS, Zula Zorlu'nun iç mekanını tasarladı!

İç mimar ve tasarımcı Murat Dede tarafından kurulan iç mimari ve ürün tasarımı üzerine projeler üretmekte olan URBANJOBS, özgün tasarımları ile diğerlerinden ayrılan Batard Bomonti ve Zula Kanyon gibi popüler mekanların ardından son olarak Zula Zorlu'nun iç mekan tasarımını gerçekleştirdi...

konutta iç mimari Haberi

konutta iç mimari
ML Mimarlık Dekorasyon Yüksek Mimar Emel Balcı'nın konuşması:


Sizin yaptığınız projelerin tasarım dekorasyon hizmeti veriyorum firmamda. Şunu görüyorum. Yabancı müşteriler neden gelmiyor... Merter'de lüks bir rezidansta iç mimari yapıyordum. Sadece dış konsepte o kadar önem veriliyor. Projeler satışa çıkıyor. Amerikan İngiliz Alman mimarlarla çalışıyorlar artık yerli mimarları da bıraktılar. İç dekorasyonda aynı şeyi söyleyemeyeceğim. 2 milyon dolarlık da 200 bin liralık evde alsanız aynı mutfağı görmekten sıkıldık. Ben lüks konutlarda Merter'deki rezidansta baştan sonra yıkıp tekrar yaptığımı biliyorum. 2 milyon dolara bir yer alıyor ve kaliteli bir şey görmek istiyor. Markaları kınadığımdan değil ama farklı kapılar farklı seramik görmek istiyor. Müşterim oteller zinciri olan paralı bir adamdı etrafına o firmayı tavsiye etmedi. 4 arkadaşı başka projeden daire satın aldı. Hepsi...