17 / 05 / 2024

Konutta kooperatif desteği

Konutta kooperatif desteği

Perpa Başkanı Mithat Yümlü, kooperatiflerin yeniden canlandırılması durumunda maliyetlerin yüzde 50 azalacağını savunarak, dar gelirlilere konut desteği sağlanabileceğini söyledi.

İhsan Çulhalık: Kredi ve muafiyet desteği konutta doping etkisi yapar!

İnşaat maliyetlerindeki artışa değinen İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada "Kredi ve muafiyet desteği konutta doping etkisi yapar" dedi.

Kredi desteği ve kripto para düzenlemesi yabancıya konut satışını patlatır!

Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır, yabancıya konut satışıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Bahadır, “Bankaların kredi desteği ve kripto para düzenlemesi, konutta yabancı yatırımını patlatır” dedi.

Bankalardan kentsel dönüşüme kredi desteği!

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında birçok banka kentsel dönüşüm kapsamında kredi desteği veriyor. Kentsel dönüşüme tabii konutta 1 yıl üzerinde yaşayan kiracılar, uygun faizlerle kentsel dönüşüm kredisinden faydalanabiliyor.

Konutta Türkiye için kazanç vakti!

Gayrimenkul sektörü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın da desteği ile konutta yeni bir kampanya başlıyor. 

Konutta devlet desteği 20 bin liraya çıkıyor!  

Yeni Torba Yasa Tasarısı TBMM'ye sevk edildi. Yeni Torba Yasa Tasarısı içerisinde konut almak isteyene devlet desteği yüzde 25 oranla 20 bin liraya çıkıyor. 

Dar ve orta gelirliye ev üretiminde kamu desteği şart!

İstanbul'da dar ve orta gelirli için ev yapılamazken, lüks konutta stok birikiyor. İnşaat sektörü temsilcilerine göre sorunun çözümü için kamu desteği şart.

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasında yüzde 1 peşinatla!

Yüzde 1 peşinatla faiz desteği sağlanan Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli kabul ediliyor.

Pega Kartal projesinde aylık 4 bin 125 TL finans desteği sağlanıyor!

Egeyapı Group imzasıyla hayata geçirilen Pega Kartal projesinde toplam 200 daire yer alıyor. Proje kapsamında aylık 4 bin 125 TL finans desteği sağlanıyor.

Ağaoğlu İnşaat kampanyasında yüzde 35 faiz desteği! Yüzde 1 peşinatla!

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasına 13 Şubat'ta başlanıldı. Faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projelerinde geçerli.

Ağaoğlu İnşaat kampanyasında yüzde 1 peşinatla! Yüzde 35 faiz desteği!

Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri faiz desteği kampanyasına devam eden Ağaoğlu İnşaat kampanya dahilinde yüzde 35 faiz desteği sağlarken yüzde 1 peşinatlı ödeme seçenekleri sunuyor.

Ev sahibi olmak isteyenlere devlet desteği nasıl sağlanır?

Birçok alanda düzenleme yapılmasını öngören Torba Yasa'da konut sahibi olmak isteyenler için de devlet desteği çıkarılıyor. Peki, ev sahibi olmak isteyenlere devlet desteği nasıl sağlanır?

Ağaoğlu kampanyasında yüzde 35 faiz desteği! Hemen teslim daireler!

Andromeda Gold, My Towerland ve de My Home Maslak projeleri için geçerli sayılan Ağaoğlu faiz desteği kampanyası kapsamında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor.

Kentsel dönüşüm kredi desteği 2015 detayları!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Tapu Kadastro Çağrı Merkezi'nden aldığımız bilgilere göre faiz desteği verilen güçlendirme, konut ve iş yeri yapım kredilerinin arasına konut ve iş yeri edinme kredileri de eklendi...

Konutta kooperatif desteği Haberi

Konutta kooperatif desteği

Önümüzdeki hafta yapılacak seçimlerde başkanlığa tekrar aday olan Mithat Yümlü, Perpa çalışanları için 2 bin konutluk bir projeleri olduğunu dile getirdi.


Perpa’da 14 Haziran’da yapılacak seçim ve gelecek döneme ilişkin projelerini paylaştığı toplantıda konuşan Yümlü, “Perpa’nın açılışını 1986’da yaptık. Rahmetli Özal burayı dört kez ziyaret etti. 33 ay gibi kısa sürede inşaatı bitirdik. Kooperatifçiliğin yüz akı olduk. O dönemde inşaat sektörü kooperatifl er aracılığıyla lokomotif oldu, müteahhit şirketler yoluyla değil” dedi. Perpa’da şu anda 4 bin 500 firmada 25 bin çalışan olduğunu dile getiren Yümlü, “Bu tahmini bir rakam değil, bu kişiler güvenlikte adresi ve telefonu olan kişilerdir. Günlük 13 bin araç giriş-çıkışı var. Şu anda firmaların lojistik depoloma alanına ihtiyacı var” diye konuştu. 


‘Perpa çalışanlarına 2 bin konut yapmak istiyoruz’


İnşaat...