03 / 05 / 2024

konutta lansman fırsatları

konutta lansman fırsatları

Ekonomideki yavaşlamaya rağmen gayrimenkul sektörü yoluna tam gaz devam ediyor. 15 Eylül'den bu yana tanıtımı yapılan ve toplam 10 bin yeni konutu barındıran projelerin yatırım değeri 9 milyar lirayı buldu.

Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya'da lansman fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile inşa edilen Park Yaşam Antalya'da lansman fırsatları sunuluyor. Park Yaşam Antalya'nın teslimlerinin 18 ay sonra yapılması planlanıyor. 

Elite Life FSM'de lansman fırsatları başladı! Yeni proje!

Elite Life FSM projesinde toplam 96 adet konut yer alıyor. Lansmana özel fırsatların sunulduğu projenin teslimlerinin 18 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Casa Vita Mogan’da lansman fırsatı! Yeni proje!

Casa Vita Mogan’da lansman fırsatları devam ediyor. Başkent Ankara'da hayata geçirilen Casa Vita Mogan’da 21 villa bulunuyor.

Kendo Orman'da lansman öncesi fırsatlar! Yeni proje!

İnşaat çalışmalarının önümüzdeki hafta başlayacağı Kendo Orman projesinde lansman öncesi fırsatlar sunuluyor. Kendo Orman projesinin teslimlerinin 18 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Ferce Bağlıca'da lansman fırsatları! Yeni proje!

Ankara'da hayata geçirilen Ferce Bağlıca projesinde yer alan konutlar için lansman fırsatları sunuluyor. İşte Ferce Bağlıca projesi ile ilgili detaylar...

Luxense Bahçelievler'de lansman fiyatları ile son fırsatlar! Yeni proje!

İzmir'de hayata geçirilen Luxense Bahçelievler'de lansman fiyatları ile son fırsatlar sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Valeron Adabükü lansman fırsatlarıyla satışa çıktı! Yeni Proje!

Neva Pretij Yapı tarafından hayata geçirilen Valeron Adabükü lansman fırsatlarıyla satışa çıktı. Peki Valeron Adabükü villa fiyatları ne kadar? Valeron Adabükü villa fiyatları kaç lira? İşte Valeron Adabükü projesi ile ilgili ayrıntılar...

Alya Konutları Merkezefendi ön lansman fırsatlarıyla satışta! 467 konutluk yeni proje!

Alya Konutları Merkezefendi ön lansman fırsatlarıyla satışa çıktı. Projede 467 adet konut ve 15 adet dükkan yer alıyor.

Kartal Crown Rezidans lansman fırsatlarıyla satışta! Kartal'a sismik izolatörlü yeni konutlar geliyor!

Kartal Crown Rezidans lansman fırsatlarıyla satışa sunuldu. Karagülle İnşaat imzasıyla yükselen projede konut teslimleri Ağustos 2024'te yapılacak. İşte ayrıntılar...

Topkapı 29'da lansmana özel fırsatlar şimdi başladı! Yeni projede 24 ay vade farksız ödeme fırsatı!

8 milyar TL'lik yatırımla hayata geçirilen Topkapı 29 projesinde lansmana özel fırsatlar şimdi başladı. İşte Topkapı 29 detayları ve lansman fırsatları...

Mesa Panorama lansman fırsatlarıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa Panorama projesinde 3 blokta toplam 317 konut yer alıyor. Projedeki konutlar lansman fırsatlarıyla satışa çıktı.

Çeşme Chios 360'ta lansman öncesi fırsatlar! Yeni proje

Tekke Group tarafından hayata geçirilen Chios 360 projesi İzmir'in Çeşme ilçesinde hayata geçiriliyor. Projede lansman öncesi fırsatlar ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor.

Konutta 2019 fırsatları! Elinizi çabuk tutun!

2020 yılına girmemize sayılı günler kaldı. Konutta 2019'da tanınan hayatı kolaylaştıracak birçok fırsat da 2020'nin başlamasıyla sona erecek. Vatandaşların elini çabuk tutması gerekiyor.

konutta lansman fırsatları Haberi

konutta lansman fırsatları


Ekonomideki yavaşlamaya rağmen gayrimenkul sektörü yoluna tam gaz devam ediyor. 15 Eylül'den bu yana tanıtımı yapılan ve toplam 10 bin yeni konutu barındıran projelerin yatırım değeri 9 milyar lirayı buldu.





1-)Fikirtepe’ye 450 milyonluk yatırım


Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm alanı Fikirtepe’de Obaköy Gayrimenkul ve Haldız İnşaat işbirliğiyle hayata geçirilen Transform Fikirtepe görücüye çıktı.

22 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek dört blokta bin 80 konut ve 12 adet ticari birimden oluşan proje 450 milyon liralık yatırımla inşa edilecek. Fiyatların 331 bin liradan başladığı projede, büyüklükleri 43 ile 276 metrekare arasında değişen 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 tipinde daireler yer alıyor. Vakıfbank, İş Bankası, Vakıf Katılım Bankası’yla projeye özel yapılan anlaşmalar kapsamında 120 aya kadar vade ve yüzde 0,80‘den başlayan faiz oranlarıyla satışa...