18 / 05 / 2024

konutta lokasyon ödemi

konutta lokasyon ödemi

Evet satış fiyatı, kredilendirme koşulları, cazip kampanyalar çok önemli ancak yeterli değil. Lokasyon, bir projeye başlamadan önce satış birim fiyatı ile ilgili oldukça önemli ip uçlarını verir. Ancak projenin satış grafiğini yükseltmek için yeter değil

Konutta 'lokasyon' kriteri!

Ev sahibi olmak, hemen hemen herkesin hayali. Peki ev alırken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta nedir? Lokasyon evin fiyatını ve değerini etkiler mi? İşte tüm merak edilenler...

Ödemiş'te belediyeden 18 bin TL kirayla 1 yıllık turizm amaçlı pansiyon!

Ödemiş Belediye Başkanlığı; turizm amaçlı pansiyonu 1 yıllığına 15 Ekim 2014 tarihinde kiraya veriyor. Söz konusu pansiyonun 1 yıllık kirası 18 bin TL olarak belirlendi.

Lüks konutta yeni lokasyon Demetevler!

Başkent'te bugüne kadar Oran, İncek, Çayyolu ya da Çukurambar'da yoğunlaşan lüks konut lokasyonu, Demetevler'e de uzandı. Projede spor tesisleri ve büyük yüzme havuzu dikkat çekiyor.

Konutta cayma hakkı!

Tüketici Hakları Kanunu kapsamında düzenlenen cayma hakkı, imzalanan bir sözleşmeden belli bir süre içerisinde vazgeçme hakkı olarak karşımıza çıkıyor. Peki, konutta cayma hakkı esasları nelerdir?

Cansel Turgut Yazıcı: Konutta genel vergi düzenlemesi şart!

Cansel Turgut Yazıcı; “ Artık sektörün önünü açmak adına konutta genel olarak vergi düzenlemesi yapmak gerekli, bu düzenlemelerin tüm tarafların faydasına olacak şekilde modellenmesi önemli” dedi.

Lokum Evler lokasyon

Yüzde 30'a varan peşin indirim avantajı sunulan Lokum Evler projesi, İstanbul Anadolu yakası Tuzla ilçesine bağlı Aydınlı bölgesinde hayata geçiriliyor. Projede lansman fırsatları 30 Eylül'de sona eriyor. İşte Lokum Evler lokasyon bilgileri...

Konutta İstanbul'un şampiyonları açıklandı!

Konutta İstanbul'un şampiyon ilçeleri belli oldu. hurriyetemlak.com Ağustos 2014 Emlak Endeksi'ne göre; Ağustos ayında İstanbul'da konut fiyatlarının en çok arttığı ilk üç ilçe ortaya çıktı.

Konutta ipotek nasıl kaldırılır?

Tapuda ipotek kaldırma işlemi, kredi borcu biten tüketicinin evi üzerine alabilmesi için gerekli bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Peki, konutta ipotek nasıl kaldırılır? İşte, konutta ipotek kaldırma işlemi..

Bakan Şimşek'ten flaş konutta KDV açıklaması!

Bakan Şimşek'ten flaş konutta KDV açıklaması geldi. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, konut sektöründe herhangi bir KDV ve de oranların üzerinden bir indirimin gündemlerinde olmadığını belirtti.

Konutta maceracılar gitti 1'e 3 verme dönemi bitti!

Konutta maceracılar gitti 1'e 3 verme dönemi bitti. Ömer Faruk Çelik, konut piyasasındaki durulmanın yanlış yorumlandığını belirterek, “Aksine sektör dengeye oturdu. Maceracıyla gerçek oyuncu ayrıldı” diye konuştu.

Konutta sonbahar kampanyası!

Gayrimenkul sektöründe 2014 yılı son dönemine girilirken proje geliştiren firmaların konutta sonbahar fırsatları dikkatleri çekiyor. Firmaların sonbahar kampanyaları, hangi projelerde sonbahar kampanyası var ? Kaçırılmayacak fırsatlar...

Konutta en çok kazandıran şehir hangisi?

Yatırımını İstanbul’un semtlerinden ya da başkent Ankara’dan yapmayı tercih edenler, 20 yılda geri kazanım sağlarken, Gaziantep’e yatırım yapan 11 yılda kazanım sağlıyor. Konutta en çok kazandıran şehir hangisi?

Konutta KDV oranı nedir?

Konutta KDV oranı uygulamaları hakkında; KDV'yi metrekare yerine, metrekare birim fiyatına göre alma kararı ile gayrimenkul sektöründe yeni bir dönem başlamıştı. Buna göre konutta KDV oranı nedir?

konutta lokasyon ödemi Haberi

konutta lokasyon ödemi


Proje sayısı arttıkça, kime neyi satacağınızın önemi de artıyor. Evet satış fiyatı, kredilendirme koşulları, cazip kampanyalar çok önemli ancak yeterli değil. Lokasyon, bir projeye başlamadan önce satış birim fiyatı ile ilgili oldukça önemli ip uçlarını verir. Ancak bu da projenin satış grafiğini yükseltmek için yeter değildir. Zincirilikuyu, Maslak hattında halen satılmayı bekleyen konut yığınları bunun en açık örneğidir. Yapım süreci içinde tünel kalıp veya geleneksel sistemler ile inşasına karar verilen binaların kaba inşaat maliyetleri fizibilite ile paralel gider. 


Ancak, kapı, pencere doğramalarındaki tercihler, zemin kaplamalarında seçilen doğal veya suni ahşap, ıslak zeminler için seçilen doğal taş veya seramik ürünler fiyat farklarını oluşturmaya başlayan ilk kalemler. Mekânik sistemler, asansörler ve özellikle mutfak ürünlerindeki skala da oldukça geniş. Dolayısı ile kaba inşaattan...