09 / 05 / 2024

konutta pazarlama semineri

konutta pazarlama semineri

Emlakkulisi.com tarafından gerçekleştirilen Konut sektörünün satış ve pazarlama buluşmalarının beşincisi 24 Nisan'da yapılacak. Bu ay Satış Kadrolarının Seçimi, Eğitimi, Moral ve Motivasyonu hakkında sektör temsilcileri fikir alışverişinde bulunacak.

GYODER Dijital Pazarlama Farkındalık Semineri yarın!

GYODER Akademi tarafından gerçekleştirilecek olan Dijital Pazarlama Farkındalık Semineri yarın saat 14:00 ile 16:00 saatleri arasında yapılacak. Seminerde, değişen trendler, dijital platformlar ve gayrimenkul sektörü ele alınacak. 

Konutta yeni trend sağlıklı evler!

DAP Yapı Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Kayhan Çavuşoğlu konutta yeni trendin sağlıklı evler olduğunu söyledi.

Ankaralı konut üreticilerinden ‘Dijital pazarlama’ seminerine yoğun ilgi!

Teknolojinin hızlı gelişmesi ile akıllı cihaz kullanımının yaygınlaşması günümüz iş dünyasında dijital pazarlamanın önemini artırdı. Hürriyet Emlak Projeland, Ankara’da inşaat şirketleri profesyonellerine yönelik dijital pazarlama semineri düzenledi. 

Ankara'daki konut üreticilerine dijital pazarlama semineri 9 Ocak'ta!

Hürriyet Emlak Projeland, inşaat şirketi profesyonelleri ve pazarlamacılarına yönelik ücretsiz olarak düzenlediği eğitim seminerlerine İstanbul ve Bursa’dan sonra Ankara’da devam ediyor....

İleri Düzey Satış Pazarlama ve Gayrimenkul Değerleme Semineri 12 Aralık'ta!

GDR Gayrimenkul Danışmanlık İleri Düzey Satış Pazarlama ve Gayrimenkul Değerleme Semineri düzenliyor. İleri Düzey Satış Pazarlama ve Gayrimenkul Değerleme Semineri 12 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

Konutta etkin dijital pazarlama yapan şirketler rekabette öne geçer!

Doğan Grubu bünyesindeki Hürriyet Emlak ve uluslararası gayrimenkul teknoloji firması Homsters işbirliğiyle faaliyet gösteren Hürriyet Emlak Projeland, inşaat şirketi profesyonellerine yönelik ‘konutta dijital pazarlama eğitimi’ yaptı. 

Hürriyet Emlak Projeland 'Dijital Pazarlama Eğitim Semineri' 20 Eylül'de!

Hürriyet Emlak Projeland 'Dijital Pazarlama Eğitim Semineri' 20 Eylül tarihinde 10:00-14:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Konutta yeni kampanya alıcı ve satıcı tarafında nasıl etki yaratacak?

Uluslararası birçok şirkette Satış&Pazarlama Müdürü ve Genel Müdür koltuğuna oturan Ayşe Fügen Arda, konutta başlatılan yeni kampanyayı değerlendirdi...

Gayrimenkulde Dijital Pazarlama semineri 23 Ocak'ta!

GYODER Gayrimenkulde Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi eğitim semineri 23 Ocak Salı günü gerçekleşecek. 

Gayrimenkulde Dijital Pazarlama semineri 2 Şubat'ta!

GYODER Gayrimenkulde Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi eğitim semineri 2 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Gayrimenkulde Dijital Pazarlama Süreci Semineri 16 Haziran'da!

GYODER Gayrimenkulde Dijital Pazarlama Süreci Eğitim Semineri düzenliyor. Gayrimenkul sektörünün iletişim, pazarlama ve satış departmanlarında çalışanların katılabileceği eğitim semineri 16 Haziran'da gerçekleşecek.

GYODER Gayrimenkulde Dijital Pazarlama Süreci Semineri 9 Haziran'da!

GYODER Gayrimenkulde Dijital Pazarlama Süreci Eğitim Semineri düzenliyor. Gayrimenkul sektörünün iletişim, pazarlama ve satış departmanlarında çalışan tüm profesyonellerin katılabileceği eğitim semineri 9 Haziran'da gerçekleşecek.

Gayrimenkul'de Dijital Pazarlama Eğitim Semineri 9 Haziran'da!

Gayrimenkul sektöründeki eğitim ile digital pazarlama yöntemleri ve kampanyaların etkin planlaması konularında bilgilenme fırsatı sunan ''Gayimenkul'de Digital Pazarlama ve Etkin Planlama Süreci'' eğitim semineri 9 Haziran'da.

konutta pazarlama semineri Haberi

konutta pazarlama semineri

Konut sektörünün satış ve pazarlama buluşmalarının beşincisi gerçekleşiyor. Emlakkulisi.com’un ev sahipliğinde yapılacak büyük     buluşmada "Konutta Satış " konusu irdelenerek Satış Kadrolarının Seçimi, Eğitimi, Moral ve Motivasyonu hakkında sektör temsilcileri fikir alışverişinde bulunacak.

Sektörün önde gelen şirketlerinin katılacağı toplantıda sizi de aramızda görmekten mutluluk duyacağız…