29 / 04 / 2024

konutta seferberlik

konutta seferberlik

Konutta kampanya hamlesi işe yaradı. KONUTDER ve Emlak Konut GYO 2 ayda toplamda 5 bin 22 konutun satışını gerçekleştirdi.

Emlak Konut seferberliğinde 1 günde 300 konut satıldı!

Emlak Konut’un ikinci seferberlik hamlesine güvenen vatandaşlar kampanyaya tam destek verdi. Emlak Konut seferberliğinde 1 günde 300 konut satıldı.

Konutta 3. seferberlik kampanyası ile satışlar artacak!

Ekonomiye katkı sunmak ve konut satışlarını canlandırmak amacıyla konutta üçüncü kampanya seferberliği başladı. Kampanya tüketiciye yüzde 25’e varan getiri sağlayacak.

Konutta 3. seferberlik kampanyasına Babacan Holding de katıldı!

Konutta üçüncü seferberlik kampanyasına Babacan Holding’de katıldı Şirket, taksit ertelemeli kampanyaya ‘Babacan Premium’ ve ‘Babacan Port Royal’ projeleriyle dahil oldu.

Ev satışları 3’e katlandı!

1 Şubat’ta başlayıp 2 ay süren konutta seferberlik kampanyası ile Emlak Konut 2017'nin ilk çeyreğinde satışlarını 3'e katladı.

İşte 240 ay vadeli konut kredisi veren bankalar!

Konutta seferberlik kapsamında gündeme getirilen 20 yıl vadeli konut kredisi ev sahibi olmak isteyenlerin ilgisini çekti. Ankara, İstanbul ve Bursa gibi illerde vakit kaybetmeden başlanan kampanya ile 240 ay vadeli konut sahibi olmanın yolu açılıyor. İşte 240 ay vadeli konut kredisi veren bankalar.

Yedi Mavi'de 20 yıl vade kampanyası sürüyor!

Konutta seferberlik kapsamında, Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen 20 yıl vade kampanyasına Yedi Mavi'de katıldı.

Konutta seferberlik büyüyor!

Emlak Konut GYO’nun başlattığı konut kampanyasına özel sektörden de destek geldi.Kampanyaya destek veren KONUTDER ve GYODER'den sonra başka gayrimenkul şirketleri de katıldı ve seferberlik büyüdü.

Konutta 20 yıl vade kampanyası hangi projelerde geçerli?

15 Temmuz darbe girişimi sonrası konutta seferberlik ilan eden ve kampanya yapan gayrimenkul sektörü ikinci kez seferberlik için düğmeye bastı.

Konutta seferberlik tam gaz sürüyor!

Ayda 1.556 lira taksitle lüks konut sahibi olma fırsatı sunan konutta seferberlik kampanyasına en çok talep 2+1 konuta geldi.

Konutta ikinci seferberlik harekâtı bugün başlıyor!

Emlak Konut GYO önderliğinde konutta ikinci seferberlik harekâtı bugün başlıyor. 9 bankanın destek verdiği kampanya 2 ay sürecek.

Konutta yükseklik ne kadar önemli?

Sakarya’nın tüm bölgelerinin 2,5 milyon nüfusa hitap edecek şekilde planlandığını belirten SBB Başkanı Toçoğlu, “Artık kimse konutta yükseklik beklememeli. Bu şehir efsanelerini bırakmalıyız” dedi.

Batman Üniversitesi yolu üzerindeki 1472 konutta eksiler gideriliyor!

Batman Üniversitesi Batı Raman kampüs yolu üzerinde yapımı tamamlanan 1472 konutta eksikler gideriliyor.Geçen yıl kuraları çekilen konutların Mayıs’ın sonuna kadar hak sahiplerine verileceğini belirten Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen şöyle dedi;

Konutta KDV oranı 2016!

Gayrimenkullerin elden çıkarılması halinde doğan vergisel sorumluluklar arasında KDV de yer alıyor. Peki, konutta KDV oranı 2016 nedir? Hangi konut için hangi oranda KDV ödenir?

Erişilebilir konutta doyum noktası yok!

Ali Sesli, inşaat sektörünün bahar ayı ile birlikte en hareketli dönemine girdiğini vurgulayarak, konutta doyum noktası olmadığını her zaman için toplam nüfusun yarısı kadar konuta ihtiyaç olduğunu söyledi.

konutta seferberlik Haberi

konutta seferberlik

Vatandaşın ucuz ve lüks konuta sahip olması için gayrimenkul sektöründe başlatılan konut seferberliği rekor kırdı. Ülkenin geleceğine güvenen vatandaş kampanya hamlesine adeta hücum ederek, ilk kampanyanın satış rakamlarının çok üzerine çıktı. Emlak Konut öncülüğünde başlatılan ve daha sonra KONUTDER üyelerinin de katıldığı kampanya seferberliğiyle 2 ayda toplam 5 bin 22 konut satıldı. KONUTDER üyeleri kampanya kapsamında 2.1 milyar değerinde 2 bin 300 ev sattı.


İLK ÇEYREKTE REKOR

İlk çeyrekte Emlak Konut GYO 2 milyar 878 milyon TL değerinde, 2 bin 833 adet bağımsız bölüm satarak rekor kırdı. 2016'nın ilk 3 ayında bin 200 ev satılırken, bu yılın aynı döneminde kampanya etkisi ile satışlar artış gösterdi. 1 Şubat'ta başlayıp 2 ay süren kampanya kapsamında 2 milyar 801 milyon TL değerinde 394 bin...