09 / 05 / 2024

konutta yılsonu kampanyaları

konutta yılsonu kampanyaları

Konutta fırsat kampanyaları başladı. 36 ay sıfır faiz, yüzde 12 indirim, peşinatsız, ödemelerin teslimde olduğu, kredilerin ötelendiği, yılbaşına özel fırsat kampanyalarını başlatan inşaat firmaları kampanyayı 31 Aralık'a kadar devam ettiriyor.

Konutta yıllık getirisi en yüksek ilçeler peş peşe sıralandı! Şampiyon Ankara'dan!

Endeksa, konutta yıllık getiri oranı en fazla olan ilçeleri peş peşe sıraladı. Araştırmada Türkiye’nin en kalabalık il ve ilçeleri mercek altına alındı. Konutta en yüksek getiri ise Ankara'dan oldu. 

Konutta yüksek fiyat dönemi sona mı eriyor?

Konutta yüksek fiyat döneminin ne zaman sona ereceği merakla araştırılıyor. İşte dünyada ve Türkiye’de yükselen enflasyonla birlikte konut sektöründeki yüksek fiyatların geleceğine dair detaylar!

Ev alacaklar dikkat! Konutta yüksek fiyat dönemi sona mı eriyor? 

Bir süredir "Konutta balon mu oluştu? Alınan yüksek fiyatlı evler yeni sahipleri için fırsat mı, tuzak mı?" soruları akıllarda yer tutuyor. Peki konutta yüksek fiyat dönemi sona mı eriyor? Ev fiyatları düşüyor mu? İşte ayrıntılar...

Doğalgaza yeni zam! Konutta yüzde 98, sanayide yüzde 552! 

BOTAŞ tarafından yapılan son zam ile sanayiye sağlanan doğalgazda senelik fiyat yükselişi yüzde 552’ye; konutta ise yüzde 98'e ulaştı.

2021'de konutta büyüme hedefi yüzde 3.40!

2021 bütçesi çerçevesinde kamu yatırım büyümesinde konutta yüzde 3.40, özel sektör yatırımı kapsamında da konutta yüzde 3.16 büyüme hedefleniyor.

Halk GYO Ataşehir Finans Kule 2020 yılsonu değerleme raporu!

Halk GYO, portföyünde yer alan İstanbul merkezli "Ataşehir Finans Kule" binasına ait 2020 yılsonu değerleme raporunu yayınladı. 

Halk GYO Nişantaşı binası yılsonu değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Nişantaşı binasının 2020 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. Rapor Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

İnşaat patronlarından 'konutta yüzde 90 kredi' yorumu!

Ekonomik İstikrar Kalkanı paketi kapsamında konutta kredilendirilebilir miktarın 80’den yüzde 90’a çıkartılması sektör tarafından büyük memnuniyetle karşılandı. İnşaat sektörü temsilcileri sektörün daha da güçleneceğini düşünüyor.

Perakende fiyatlar Eylül 2018'de konutta yüzde 1,17 arttı!

Perakende fiyatlar, Eylül ayında bir önceki aya kıyasla konutta yüzde 1,17 oranında artış gösterdi...

Doğalgaza konutta yüzde 9 zam!

BOTAŞ doğalgaza bugünden itibaren geçerli olmak üzere konutta yüzde 9 oranında zam yaptı...

Konutta yüzde 10 indirim kampanyası 2018!

Konutta yüzde 10 indirim kampanyası 2018 yarın başlayacak ve 31 Ekim'e kadar devam edecek. Kampanya kapsamında bankasız ve kefilsiz konut sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Konutta yüzde 20 indirimle 174 milyonluk satış!

Konutta yüzde 20 indirim kampanyası ile 253 adet konut ve ofis sattıklarını belirten Teknik Yapı Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, “Gençler yoğun ilgi gösterdi. Satışlardan 174 milyon TL ciro yaptık” dedi...

Konutta yüzde 20 indirim kampanyasında son durum!

Gayrimenkul evlerinin bir araya gelerek başlattığı konutta yüzde 20 indirim kampanyasında 12 gün geride kaldı...

konutta yılsonu kampanyaları Haberi

konutta yılsonu kampanyaları

36 ay sıfır faiz

İZMİR'de hayata geçirilen Soyak Siesta Blue'da satışta olan sınırlı sayıdaki hemen teslim 2+1 daireler 36 ay sıfır faiz ve tek fiyat imkanı ile satışa sunuluyor. Projedeki 2+1 dairelere 249 bin 500 liraya sahip olmak için son tarih 24 Aralık 2014. Doğal unsurları ön plana taşıyan peyzaj tasarımı, enerji tasarrufu sağlayan uygulamaların yer aldığı projede, spor alanları, yüzme havuzu, oyun alanları, sosyal tesisler ile açık ve kapalı otoparklar bulunuyor. 


Yüzde 12 indirim 

YEŞİLYURT İnşaat tarafından Kurtköy'de hayata geçirilen Stili İstanbul Diamond projesinde 5 Ocak tarihine kadar tüm konut tiplerinin peşin ödemelerinde yüzde 12 indirim yapılıyor. Fiyatların 209 bin liradan başladığı projede, minimum yüzde 5 peşinatla 24 ay sıfır faiz planı da geçerliliğini koruyor. 64 milyon TL yatırım değeriyle hayata...