06 / 05 / 2024

Konya 42.Cadde satış ihalesi

Konya 42.Cadde satış ihalesi

Konya 42.Cadde için son başvuru tarihi 12 Mayıs olarak belirlendi. 14 Mayıs'ta ihalesi yapılacak olan 42.Cadde'de dükkan fiyatları 160 bin TL'den başlıyor...

Türkiye'nin ilk yaşam alanı projesi Konya Koru İnventum satışta! Yeni proje!

Aydın Yatırım Grup, Türkiye’de ilk olacak yaşam alanı projesini Konya'da hayata geçiriyor. Toplamda 200 bin metrekare üzerine inşa edilecek Anadolu’nun en büyük karma konut projesi Koru İnventum, satışa çıktı.

Konya'da ev satıp Finlandiya'dan müstakil ev ve araba alınır mı? 12 kat şişirilen ev balonu bir patlarsa, tam patlayacak

Türkiye'deki konut fiyatları ile yurt dışındaki konut fiyatları son günlerde sık sık karşılaştırılıyor. Konya'da ev satıp Finlandiya'dan müstakil ev ve araba alınır mı? İşte sosyal medyada gündem olan o video ve gelen yorumlar...

Relax Cadde satışta! Yeni konut projesi!

SF Yıldız Gayrimenkul & İnşaat tarafından inşa edillen Relax Cadde konut projesi satışa çıktı. Proje 'de toplam 643 adet konut yer alacak. İşte projede yer alan dairelerin fiyat listesi... 

Prime Sierra Cadde satışta! Yeni Proje

Dema Konut ve Kargın İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen proje satışa çıktı. Proje 13.028 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

11 Nisan 2023 altın bugün ne kadar? Bugün ons gram, tam altın kaç TL? Güncel altın kuru fiyatları!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.242,42 liradan satılıyor. 11 Nisan 2023 yani haftanın ikinci işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 11 Nisan altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 5 Ocak 2023 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.106,42 liradan satılıyor. 5 Ocak 2023 yani bu yılın dördüncü işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 5 Ocak altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 15 Aralık 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların yanıtları araştırılıyor. Gram altın 1.067,42 liradan satılıyor. 15 Aralık 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın dördüncü gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 15 Aralık altın fiyatları!

O ilde 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla 42 arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Kırıkkale İl Özel İdaresi, Kırıkkale ili Bahşili ilçesi, Karaahmetli Köyü, Merkez Doğanayköyü, Merkez Kurtuluş-2 mahallesi, Balışeyh İlçesi  Koçubaba köyü, Balışeyh İlçesi Kulaksız köyü, Sulakyurt Hamzalı köyü, Keskin Köprü  köyü, Yahşihan Irmak Köyü, Kılıçlar Köyündeki 42 arsayı satıyor.

Meram Belediyesi Konya'da gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Meram Gödene Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Konya Meram'da satılık arsa arayanlar dikkat! Bu fırsat kaçmaz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya  ili, Meram ilçesi Alakova Mahallesi'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 26 Ağustos'ta yapılacak.

Karapınar Belediyesi Konya'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Karapınar Belediye Başkanlığı, Konya Karapınar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 1 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Konya Karatay'da 42.3 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 2 arsayı 42 milyon 300 bin TL bedelle satışa sundu.

Konya Çeltik'te satılık 76 dükkan!

Çeltik Belediye Başkanlığı, Konya Çeltik'te yer alan 76 adet dükkanı satışa çıkardı.

Konya 42.Cadde satış ihalesi Haberi

Konya 42.Cadde satış ihalesi


Emlak Konut güvencesini taşıyan Temaşehir Konya projesinin ticaret alanı 42.Cadde, 20 bin metrekare alanda inşa ediliyor. 42.Cadde Konya projesinde 163 dükkan bulunuyor.


Torkam İnşaat tarafından hayata geçirilen 42.Cadde Konya projesine başvurular 12 Mayıs 2017 Cuma günü saat 17:00'a kadar yapılıyor. 42.Cadde ihalesi 14 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.


42.Cadde'de dükkanların fiyatları 160 bin TL'den başlıyor. 42.Cadde Konya'da dükkan büyüklükleri 5 metrekare ile 400 metrekare arasında değişiyor.



İhale için başvurular aşağıdaki adımlar takip edilerek yapılacaktır:


1 - Konya Meram’daki Temaşehir Konya satış ofisi veya İstanbul Ataşehir’deki Emlak Konut GYO A.Ş. Genel Müdürlüğü’nde görevli danışmanlarımızdan İhale Başvuru Kitapçığı temin edilecektir.


2 - Kitapçıkta, satışa sunulacak olan ticari bağımsız bölümler listesinde belirtilen Geçici Teminat tutarı, Emlak Konut GYO A.Ş.’nin T.C. Vakıfbank T.A.O. nezdindeki kurum hesabına yatırılacaktır.


3 - İstekliler,...