28 / 04 / 2024

Prime Sierra Cadde satışta! Yeni Proje

Prime Sierra Cadde satışta! Yeni Proje

Firma: Dema Konut ve Kargın İnşaat

Proje: Prime Sierra Cadde

Dema Konut ve Kargın İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen proje satışa çıktı. Proje 13.028 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...



Ankara Etimesgut'ta hataya geçen proje  Dema Konut ve Kargın İnşaat  imzasıyla yükselecek. 2+1 , 3+1, 4+1, 4.5+1 ve 5+1 olmak üzere toplam 298 konuttan oluşan projede 13.028 metrekare ticari alan mevcut.

Prime Sierra şehrin ana eksenlerinden birinin üzerinde adres belirtmeden bulunabilecek kadar özel bir konumda ve yeni sayılabilecek bir yapılaşma ve yaşam alanının içerisinde yer alacak. Bu yönüyle bu hareketli ve önemli eksen ile kesiştiği bölümde ticari yani kamusal kullanımları, daha derinlerde ise konut yapılanmasını barındıran çok katmanlı ve hiyerarşik bir kütle düzenine sahip bir yapı bütünü olarak tasarlanacak.

Prime Sierra Cadde satışta! Yeni Proje

PRİME SİERRA SOSYAL ALANLAR

Projede 15 farklı konut tipi, 1000 metrekare sosyal tesis, 2560 metrekare avlu alanı, 7660 metrekare peyzaj alanı, 19705 metrekare arsa alanı, yüzme havuzu, kapalı otopark, sauna, buhar odası, Fitness salonu, çocuk oyun alanları, güneşlenme & dinlenme alanları, Pilates Stüdyosu, Business Lounge alanı yer alacak.

2025 Haziran ayında teslim edilmesi planlanan lükse ve konfora yürüme mesafesinde olan Prime Sierra, 13.028 metrekare alana kurulu 60 adet dükkandan oluşacak.

Prime Sierra, Ankara’nın en değerli lokasyonunda, ayrıcalıklı rezidans hayatıyla güvenilir yatırım fırsatı sağlayacak.

Prime Sierra Cadde satışta! Yeni Proje

PRİME SİERRA NEREDE?

Proje, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, Prime Sierra, Dumlupınar Blv. No: 379, 06790 Etimesgut/Ankara'da inşa edilecek.

Prime Sierra Cadde satışta! Yeni Proje

PRİME SİERRA FİYAT

Dema Konut ve Kargın İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen proje satışa çıktı. Kolay ödeme imkanı sağlanan projede fiyatlar 6 milyon 900 bin TL'den başlıyor.

Birbahçe Başakşehir2 projesi yüzde 50'si peşin, kalanı 12 ay taksitle satışta! Yeni proje! 

Dedeman Village yüzde 50 peşin vade farksız 12 ay taksit imkanıyla satışta!

Akfen GYO'dan Penguen Gıda'nın Bursa arazisine karma proje!


projeye sor



Geri Dön