19 / 05 / 2024

Konya-Afyonkasarhisar karayolu kar

Konya-Afyonkasarhisar karayolu kar

KONYA'da önceki gün gece saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle Konya - Afyonkarahisar karayolu ulaşıma kapandı. Yolun Ilgın kesiminde yaklaşık 7 kilometre araç kuyııığıı oluştu..

Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale ediyor. Söz konusu ihale 6 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Konya Çumra Belediyesi 20.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Konya İli Çumra Belediye Başkanlığı, Konya Çumra Çaybaşu ve Meydan mahallelerinde kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Konya'da 198.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi halesi!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da 198.1 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Konya'da 207.2 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da 207 milyon 231 bin 379 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Konya Meram'da 77.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Konya Meram Belediye Başkanlığı, Turgutreis Mahallesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında 77 milyon 898 bin 48 TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor.

Konya Olimpik Yüzme Havuzu inşaatı ihalesini Has-Kar 31.2 milyon TL ile aldı!

Konya Olimpik Yüzme Havuzu İnşaatı Yapım İşi ihalesi yapıldı. En düşük teklifi 31.2 milyon TL ile Has-Kar Harita Kadastro Mühendislik Taahhüt ve Limited Şirketi veriyor. 26 Ağustos'ta sözleşme de imzalandı, Has-Kar 22 Haziran 2021'e kadar işi bitirme taahhütü verdi...

Konya Büyükşehir Belediyesi, Özel Büyükşehir Hastanesi'ni satışa çıkarıyor!

1 milyarın üzerinde borcu olduğu iddia edilen Konya Büyükşehir Belediyesi, Özel Büyükşehir Hastanesi'ni satışa çıkarıyor.

Konya Belediyesi'nden 19.4 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Konya Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından toplam 19 milyon 439 bin 999 TL bedel ile arsa karşılığı inşaat ihalesi düzenleniyor.

Konya Milli Emlak Müdürlüğü'nden 12 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Milli Emlak Müdürlüğü; Konya ili Altınekin, Karatay ve Ereğli ilçelerinde 11 milyon 945 bin TL bedel ile arsa karşılığı inşaat ihalesi düzenliyor.

TOKİ Konya Ereğli orta gelir grubu başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Ereğli Orhaniye orta gelir gubu projesinde yer alan 114 adet konutu satışa çıkarıyor.

Konya Karatay'da 13.6 milyon TL'ye icradan satılık çiftlik!

Konya İli, Karatay İlçesi, Erler Mahallesi'nde yer alan çiftlik vasıflı gayrimenkul 13 milyon 611 bin 799 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Konya'da 9.5 milyon TL'lik yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Selçuklu İlçesi'ne bağlı Hocacihan Mahallesi'nde 6 bin 123,92 metrekare büyüklüğündeki alanda 9.5 milyon TL'lik yapım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor...

Konya Ereğli'de 6.6 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

Konya İli Ereğli İlçesi, Kutören Mahallesi'nde yer alan 4 adet gayrimenkul toplamda 6 milyon 658 bin TL bedelle icradan satışa çıkarıldı. 

Konya-Afyonkasarhisar karayolu kar Haberi

Konya-Afyonkasarhisar karayolu kar

KONYA'da önceki gün gece saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle Konya - Afyonkarahisar arayolu ulaşıma kapandı. Yolun Ilgın kesiminde yaklaşık 7 kilometre araç kuyruğu oluştu, çok sayıda sürücü ve vatandaş mahsur kaldı. Konya-Alyonkarahisar karayolunun 35. kilometresindeki Gelemiş mevkiinde etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle yolda yaklaşık 7 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Sürücülerden alınan bilgiye Gelemiş mevkiinde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan 3 TIR'ın çarpışması sonucu yol trafiğe kapandı. Sürücüler, Karayolları ekiplerinin yolu trafiğe kapatması nedeniyle saatlerdir yolda İneklemek zorunda kaldıklarını belirtti.Mehmet Aydın, 6 TIR sürücüsünün gece yansından beri yolda teklediğini ve çalışmaların bir an önce bitirilerek yolun trafiğe açılmasını istedi. Karayolları ekipleri, yolun trafiğe açılması için yapılan çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti. 


KONYA'DA 16 FABRİKANIN...