05 / 05 / 2024

Konya-Afyonkasarhisar karayolu ulaşıma kapandı!

Konya-Afyonkasarhisar karayolu ulaşıma kapandı!

KONYA'da önceki gün gece saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle Konya - Afyonkarahisar karayolu ulaşıma kapandı. Yolun Ilgın kesiminde yaklaşık 7 kilometre araç kuyııığıı oluştu..



KONYA'da önceki gün gece saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle Konya - Afyonkarahisar arayolu ulaşıma kapandı. Yolun Ilgın kesiminde yaklaşık 7 kilometre araç kuyruğu oluştu, çok sayıda sürücü ve vatandaş mahsur kaldı. Konya-Alyonkarahisar karayolunun 35. kilometresindeki Gelemiş mevkiinde etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle yolda yaklaşık 7 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Sürücülerden alınan bilgiye Gelemiş mevkiinde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan 3 TIR'ın çarpışması sonucu yol trafiğe kapandı. Sürücüler, Karayolları ekiplerinin yolu trafiğe kapatması nedeniyle saatlerdir yolda İneklemek zorunda kaldıklarını belirtti.Mehmet Aydın, 6 TIR sürücüsünün gece yansından beri yolda teklediğini ve çalışmaların bir an önce bitirilerek yolun trafiğe açılmasını istedi. Karayolları ekipleri, yolun trafiğe açılması için yapılan çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti. 


KONYA'DA 16 FABRİKANIN ÇATISI KARDAN ÇÖKTÜ 

Konya ela önceki sabah başlayan kar yağışı çok sayıda fabrikanın çatısının çökmesine neden oldu. Konsan Sanayi Sitesinde bulunan yaklaşık 15 fabrikanın çatısı dün yağan karın ve fırtınanın etkisiyle gece saatlerinde çöktü. Sabah fabrikalarına gelen iş yeri sahipleri gördükleri manzara karşısında büyük şok yaşadı. Bazı iş yeri sahipleri ise çatıların çökme nedeninin hatalı inşaat olduğunu ileri sürdü. 


Ortadoğu


Geri Dön