19 / 05 / 2024

Konya-Afyonkasarhisar karayolu son hali

Konya-Afyonkasarhisar karayolu son hali

KONYA'da önceki gün gece saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle Konya - Afyonkarahisar karayolu ulaşıma kapandı. Yolun Ilgın kesiminde yaklaşık 7 kilometre araç kuyııığıı oluştu..

Son dakika! Konya'da 4,8 büyüklüğünde deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) resmi internet sitesinde yer alan son dakika bilgilerine Konya'da 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.

TOKİ Konya projesinde son dakika müjdesi! 444 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesinin ihale tarihini açıkladı. Konyalılar bu tarihi sakın kaçırmayın...

Son 5 yılda Milli Emlak tarafından belediyelere devredilen gayrimenkuller TBMM'de!

Son 5 yılda Milli Emlak Genel Müdürlüğünce büyükşehir belediyelerine yapılan tahsis ve devirlere ilişkin soru önergesi verildi. İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, konuyu TBMM gündemine taşıdı. 

Konya Meram Turgutreis Evleri'ne rekor başvuru!

Konya'ya bağlı Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen Turgutreis Evleri Konut Yapı Kooperatifi'nde başvuru süreci devam ediyor. Son başvuruların yarın yapılacağı projede başvurular rekor seviyeye ulaştı. 

Konya Ereğli millet bahçesinde son durum ne?

Konya'nın en büyük millet bahçesinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, millet bahçesindeki son durum hakkında bilgi verdi. 

TOKİ Konya Akşehir'de 4 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'nın Akşehir ilçesinde 4 yeni okul hayata geçirmek için start verdi.

Konya'daki ilk 5M Migros mağazası M1Konya AVM'de açıldı!

Son bir senede E-Bebek, Hummel, Siemens Ev Aletleri, Penti Young ve Starbucks gibi birçok global ve yerel markayı Konyalılarla buluşturan M1Konya AVM, şimdi de Konya'daki ilk 5M Migros mağazasını açtı.

Konya Şükran Mahallesi Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ramazan Bayramı namazını Konya'daki tarihi Kapu Camisi'nde kıldı. Kurum, Konya'da devam eden Şükran Mahallesi Dönüşüm Projesi ve Mevlana Meydanı Yenileme ve Dönüşüm Projesi ile ilgili konuştu.

TOKİ Konya Ahırlı'da 121 yeni konut inşa edecek!

Yeni konut üretim çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Ahırlı projesinin ihalesini 17 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Konya Büyükşehir, 2 yılda 5 milyar TL'lik arsa sattı iddiası!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından son iki senede yaklaşık 5 milyar TL'lik arsa satıldığı ileri sürüldü. Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, konuya ilişkin konuştu.

Konya Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Konya'ya kazandırılan millet bahçesinin inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile birlikte devam eden millet bahçesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Uğur İbrahim Altay: Türkiye'nin en güzel kentsel dönüşümü Konya'da!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kentte devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarının son durumu hakkında bilgi paylaştı. 

Konya-Afyonkasarhisar karayolu son hali Haberi

Konya-Afyonkasarhisar karayolu son hali

KONYA'da önceki gün gece saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle Konya - Afyonkarahisar arayolu ulaşıma kapandı. Yolun Ilgın kesiminde yaklaşık 7 kilometre araç kuyruğu oluştu, çok sayıda sürücü ve vatandaş mahsur kaldı. Konya-Alyonkarahisar karayolunun 35. kilometresindeki Gelemiş mevkiinde etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle yolda yaklaşık 7 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Sürücülerden alınan bilgiye Gelemiş mevkiinde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan 3 TIR'ın çarpışması sonucu yol trafiğe kapandı. Sürücüler, Karayolları ekiplerinin yolu trafiğe kapatması nedeniyle saatlerdir yolda İneklemek zorunda kaldıklarını belirtti.Mehmet Aydın, 6 TIR sürücüsünün gece yansından beri yolda teklediğini ve çalışmaların bir an önce bitirilerek yolun trafiğe açılmasını istedi. Karayolları ekipleri, yolun trafiğe açılması için yapılan çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti. 


KONYA'DA 16 FABRİKANIN...