18 / 05 / 2024

Konya-Afyonkasarhisar karayolu

Konya-Afyonkasarhisar karayolu

KONYA'da önceki gün gece saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle Konya - Afyonkarahisar karayolu ulaşıma kapandı. Yolun Ilgın kesiminde yaklaşık 7 kilometre araç kuyııığıı oluştu..

Konya Beyşehir'de ikinci tünel yapımı başladı!

Yeni Konya-Antalya Karayolu yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında yapımı tamamlanan Demirkapı Tüneli'nden sonra ikinci tünel yapım çalışmaları da başladı.

Konya Beyşehir'in çehresi Karayolu ve YHT ile değişecek!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, merkez mahalle muhtarları ile yemekte bir araya geldi.

Konya Altınapa Viyadüğü'nde yol çalışmaları tamamlandı!

Bölünmüş yol çalışmaları devam eden Konya-Beyşehir Karayolu’nun Altınapa Barajı mevkisindeki viyadük bağlantı yolu yapım çalışmalarının tamamlandığı belirtildi.

Demirkapı Tüneli ne zaman açılacak?

İç Anadolu'yu Akdeniz'e en kısa güzergahtan bağlayacak olan Gembos güzergahlı Yeni Konya-Antalya Karayolu'nda yol yapım ve 5 kilometre uzunluğundaki Demirkapı Tüneli çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Kesikbeli-Demirkapı Tüneli 2016'da tamamlanacak!

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, seçim çalışmaları için gittiği İbradı ilçesinde Gembos güzergahlı Yeni Konya-Antalya Karayolu'nun Kesikbeli-Demirkapı Tüneli şantiyesini ziyaret etti.

Konya-Afyonkasarhisar karayolu ulaşıma kapandı!

KONYA'da önceki gün gece saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle Konya - Afyonkarahisar karayolu ulaşıma kapandı. Yolun Ilgın kesiminde yaklaşık 7 kilometre araç kuyııığıı oluştu..

Antalya-Konya karayolu ulaşıma açıldı!

Antalya'nın Akseki ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan Akseki-Seydişehir karayolu, ulaşıma açıldı.Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolunda ulaşım yeniden sağlanmaya başladı

Akseki-Seydişehir karayolu ulaşıma kapandı!

Antalya-Konya karayolu ulaşıma kapandı. İlçede dünden bu yana etkili olan kar yağışı, hayatı olumsuz etkiliyor. Antalya'yı Konya'ya bağlayan 1825 rakımlı Akseki-Seydişehir karayolunda, yoğun tipi nedeniyle ulaşım sağlanamıyor.

Konya-Antalya karayolu ulaşıma kapatıldı!

Karayolu üzerinde denetimlerini sürdüren bölge trafik ekipleri, zincir takmayan ve kar lastiği olmayan araçların geçişine izin vermiyor. Alacebel mevkisinde kar kalınlığı 80, Seydişehir ilçe merkezinde ise 20 santimetreyi aştı.

Antalya-Konya karayolu yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı!

Sabah erken saatlerden itibaren başlayan ve merkezde 30 santimetreyi geçen kar yağışı, ilçede hayatı olumsuz etkiledi. Kar nedeniyle Antalya'yı Konya'ya bağlayan bin 50 rakımlı Akseki-Seydişehir karayolu ile Akseki-İbradı karayolu ulaşıma kapandı.

Yoğun kar yağışı nedeniyle trafiğe kapanan Konya-Antalya karayolu ulaşıma açıldı!

Yoğun kar yağışı nedeniyle yaklaşık 3 saat trafiğe kapanan Konya-Antalya karayolu, yeniden ulaşıma açıldı. Karayolları ekiplerinin karla mücadele çalışmalarını tamamlaması ve kar yağışı ve tipinin durmasının ardından yol, yeniden trafiğe açıldı...

Çanakkale, Konya ve Ş. Urfada kiralık taşınmaz!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Çanakkale, Şanlı Urfa ve Konya’daki üç taşınmazı için yapım karşılığı kira lama ihalesi düzenledi. İhaleleri alanlar taşınmazları 20 ile 32 yıl arasında kullanabilecek

Konya'da icradan 6 milyon 952 bin TL'ye satılık fabrika!

Konya 1. İcra Dairesi, Konya İli, Karatay İlçesi, Fevziçakmak Mahallesi, 2486 ada 8 parselde yer alan Kargas Bisküvi Fabrikasını satışa sunuyor

Konya-Afyonkasarhisar karayolu Haberi

Konya-Afyonkasarhisar karayolu

KONYA'da önceki gün gece saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle Konya - Afyonkarahisar arayolu ulaşıma kapandı. Yolun Ilgın kesiminde yaklaşık 7 kilometre araç kuyruğu oluştu, çok sayıda sürücü ve vatandaş mahsur kaldı. Konya-Alyonkarahisar karayolunun 35. kilometresindeki Gelemiş mevkiinde etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle yolda yaklaşık 7 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Sürücülerden alınan bilgiye Gelemiş mevkiinde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan 3 TIR'ın çarpışması sonucu yol trafiğe kapandı. Sürücüler, Karayolları ekiplerinin yolu trafiğe kapatması nedeniyle saatlerdir yolda İneklemek zorunda kaldıklarını belirtti.Mehmet Aydın, 6 TIR sürücüsünün gece yansından beri yolda teklediğini ve çalışmaların bir an önce bitirilerek yolun trafiğe açılmasını istedi. Karayolları ekipleri, yolun trafiğe açılması için yapılan çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti. 


KONYA'DA 16 FABRİKANIN...