08 / 05 / 2024

Konya Akören Kültür Merkezi açılış

Konya Akören Kültür Merkezi açılış

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akören ilçesinde inşa edilen kültür merkezi hizmete açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, açılış töreninde konuştu.

Kültür Üniversitesi, Başakşehir'de 4 arsa satıyor! İstanbul'da taksitle arsa sahibi olma fırsatı! 

İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlüğü, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başahşehir 2. Kısım'da yer alan 4 adet arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

Kültür Üniversitesi Bahçeşehir'de 2 arsa satıyor! 176.6 milyon TL'ye! 

Kültür Üniversitesi, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı toplam 176 milyon 613 bin 224 TL'ye satıyor. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 ildeki 15 taşınmazı yatırıma açıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı mülkiyeti Hazine'ye ait olmak üzere Artvin, Bursa, Antalya, Kars, Kayseri, Kütahya, Mersin, Ordu, Uşak ve Balıkesir şehirlerinde 15 kamu taşınmazınında turizm yatırımı yapılması amacıyla 49 seneliğine yerli ve yabancı yatırımcılara tahsis ediyor. 

Son 18 yılda 5 bin 61 kültür varlığı restore edildi!

AK Parti dönemi boyunca 5 bin 61 kültür varlığının restorasyonu tamamlandı. 1992-2002 yıllarında ise bu rakamın 46 olduğu bildirildi. 

Afyonkarahisar Bolvadin'de spor tesisleri ve kültür evi projesi tamamlanıyor!

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Bolvadin'i ziyaret etti. Vali Yardımcısı Kaya, Kaymakam Öztürk'ten yapımı süren spor tesisleri ve kadın kültür evi çalışmalarla ilgili brifing aldı.

Yeni açılan Kağıthane Kültür Merkezi'nde 2.2 milyon TL'lik güçlendirme!

Kağıthane Belediyesi, 2019'da açılır açılmaz statik sorunlar yaşanan kültür merkezini acilen güçlendirdi. 42.6 milyon TL harcanarak yapılan yeni kültür merkezi için 2.2 milyon TL'lik güçlendirme çalışması yapılmasının kamu zararı yarattığını ileri süren Kağıthane Belediye Meclisi’nin İYİ Parti’li üy

Konya Konevi Kültür Merkezi yıkılıyor!

Konya'nın Meram ilçesinde 5 bin metrekarelik alana inşa edilen ve 3 milyona mal edilen Konevi Kültür Merkezi yıkılarak yerine yeni bir tesis inşa edilecek.

Antalya Serik Kültür Merkezi inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı süren Serik Kongre ve Kültür Merkezi Projesi yükseliyor.

Antalya Serik Kültür Merkezi inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren Serik Kongre ve Kültür Merkezi Projesi'nin inşaatı devam ediyor.

TOKİ Konya Akören projesi 25 Kasım'da satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Akören projesini 25 Kasım'da satışa çıkıyor.

Bingöl Kültür Mahellesi'nde kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Bingöl Merkez’de yer alan Kültür Mahallesi’nde yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tamamlanmaması ile ilgili Bingöl CHP İl Başkanı Ahmet Bazencir, “Kentsel dönüşüm projesinin akıbetinin biran önce sonuçlandırılması ve hak sahiplerinin mağduriyetlerinin giderilmesi gerekmektedir.” dedi…

Edirne Atatürk Kültür Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, inşaatı süren Atatürk Kültür Merkezi'nin inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini kaydetti.

Kağıthane Kültür ve Sanat Kompleksi tamamlanıyor!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, inşaatı süren Kağıthane Merkez Mahallesi'ndeki Kültür ve Sanat Kompleksi'ni ziyaret ederek çalışmaları yerinde denetledi.

Konya Akören Kültür Merkezi açılış Haberi

Konya Akören Kültür Merkezi açılış

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen İlçe Buluşmaları kapsamında Akören ilçesi ile Ahırlı ilçesi Akkise Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Akören Kültür Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.


İlçe Buluşmaları programlarıyla Konya’nın bütün ilçelerine ziyaretlerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Akören ilçesi ile Ahırlı ilçesinin Akisse Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Dün gerçekleştirdiği Ahırlı ve Yalıhüyük programlarının ardından ilk olarak Akkise Mahallesi’ne geçen ve kalabalık bir topluluğa hitap eden Başkan Akyürek, daha sonra Akören’de ilçe sakinleri ile buluştu.


“Milletin gücü darbecileri alt etmeye yetti”

15 Temmuz’da yaşanan ihanete atıfta bulunarak halkın birlik ve beraberliği sayesinde cuntayı nasıl alt ettiğine dikkat çeken Başkan Akyürek, “Artık Türkiye’de darbeler olmaz, vesayet söz konusu olmaz diye düşünüyorduk. Ama maalesef 15 Temmuz’da hiç ummadığımız yerden ihanete uğradık....