29 / 04 / 2024

Konya-Akşehir Raybüs açılış

Konya-Akşehir Raybüs açılış

Konya-Akşehir arası Raybüs projesinde sona gelindi. AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Konya-Akşehir arası Raybüs seferlerinin önümüzdeki Çarşamba günü başlayacağını söyledi.

Akşehir Belediyesi'nden Konya'da satılık imarlı arsa!

Konya İli Akşehir Belediye Başkanlığı, Konya Akşehir'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 30 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Ebruli İnşaat Ebruli Başakşehir ödeme tablosu Eylül 2023!

Ebruli İnşaat Ebruli Başakşehir ödeme tablosu Eylül 2023 haberimizde yer alıyor. Peki Ebruli Başakşehir projesi nerede? Projedeki konutlar için vade yapılıyor mu? 

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılış için gün sayıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın açılışına günler kaldığını dile getirerek, söz konusu metro hattını İstanbulluların hizmetine sunmak için gün saydıklarını dile getirdi.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı kısa sürede tamamlandıklarını belirterek, hattın hizmete açılmasına sayılı günler kaldığını açıkladı.

TOKİ Konya Akşehir 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla!

11 soruda TOKİ Konya Akşehir sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Akşehir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Akşehir'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 11 soruda TOKİ Konya Akşehir sosyal konut projesi...

TOKİ Konya Akşehir'de 4 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'nın Akşehir ilçesinde 4 yeni okul hayata geçirmek için start verdi.

TOKİ'den Konya Akşehir'e 4 yeni okul!

Konya ili, Akşehir İlçesi, Adsız Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Çakıllar Mahallesi 4 Derslikli Eğitim Binası; Doğrugöz Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Doğrugöz Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Konya Akşehir Otogarı için geri sayım başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akşehir ilçesinde inşa edilen yeni otogarda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yeni otogarın kısa süre içerisinde ilçe ve Konya halkının hizmetine sunulması bekleniyor. 

Torunlar GYO Başakşehir parseli 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Başakşehir parseli 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Konya Dudu Kadın Çarşısı'nın ilk tapuları teslim edildi! 

Konya Akşehir'de inşa edilen Dudu Kadın Çarşısı'nın tapuları için teslimler başladı. 

Emlak Konut GYO Başakşehir parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli Başakşehir İlçesi Bahçeşehir 2. Kısım ve Hoşdere Mahalleleri'nde yer alan 8 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Konya Akşehir'de 12.3 milyon TL'ye satılık 3 iş yeri! 

Akşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Akşehir Belediyesine ait, Konya ili, Akşehir ilçesi, Meydan mahallesi 479 ada, 47 parselde yer alan 3 iş yerini 12 milyon 300 bin TL'ye satıyor. 

Konya Şehir Hastanesi açılıyor!

1250 yataklı Konya Şehir Hastanesi'nin açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşiyor....

Konya-Akşehir Raybüs açılış Haberi

Konya-Akşehir Raybüs açılış

Yüksek Hızlı Tren ile ulaşımda önemli bir konum elde eden Konya’ya ulaşım alanından bir müjde daha geldi. AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı Lütfi Elvan tarafından hazırlanan Konya-Akşehir Arası Raybüs Projesi’nde sona gelindiğini açıkladı. Baloğlu yaptığı açıklamamda, Konya-Akşehir arasında yolcu talebinin karşılanabilmesi için 12 Ağustos Çarşamba gününden itibaren Raybüs setinden oluşan tren teşkilatı ile karşılıklı 2 gidiş, 2 geliş olmak üzere toplam 4 tren işletilmesinin planladığını söyledi. Sefere konulan trenlerin Yüksek Hızlı Trenle seyahat etmek isteyen yolcular için de koordineli olarak planlandığını aktaran Baloğlu, “İşletilecek Raybüs trenini temin edecek set, 2 vagondan oluşuyor. Koltuk kapasitesi ise 132. Konya-Akşehir arasında yer alan Horozluhan, Pınarbaşı, Meydan, Sarayönü, Kadınhanı, Ilgın, Çavuşcugöl ve Argıthanı istasyonlarında duruş yapmak...