07 / 05 / 2024

konya aladağ yolu

konya aladağ yolu

Konya’nın Kış Spor Merkezi olması için çalışma yürütülen Derbent ilçesindeki Aladağ’a ulaşımı sağlamak ve kış mevsiminde Konyalılar’ın kayak yapabilmesine imkan tanımak için yol yapım çalışmaları sürüyor....

Konya'nın en büyük AVM'si olacaktı! Çürümeye terk edildi! İşte nedeni...

2016 yılında Yeni İstanbul Yolu Caddesi üzerinde “Konya'nın en büyüğü olacak” iddiasıyla temeli atılan ve hemen çalışmalara başlanılan AVM projesinde 7 yıldır dal kıpırdamıyor. 

Konya Çevre Yolu'nun birinci kısmı açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Konya Şehir Hastanesi açılışında ulaştırma ve altyapı çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Konya Yolu Projesi inşaatında sona yaklaşılıyor!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Konya Yolu inşaat çalışması alanını inceledi. Şimşek, projenin inşaatında sona yaklaşıldığını söyledi.

Dünyada bisiklet yolu en uzun ikinci kent Konya!

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı,yaptığı açıklamada Konya'nın, 550 kilometrelik bisiklet yoluyla New York'tan sonra dünyanın en uzun bisiklet yoluna sahip ikinci kenti olduğunu söyledi.

Konya Yolu'nda inşaat tamamlanıyor!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Konya yolu inşaat çalışmalarıyla ilgili yetkilerden bilgi aldı. Şimşek, ''İnşaat çalışmaları oldukça hızlı bir şekilde ilerliyor. Çalışmalar bu şekilde ilerlerse yol, yıl sonuna kadar kullanıma açılacak'' dedi.

Konya Yolu yıl sonunda tamamlanacak! 

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek yapımı süren Konya Yolu inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Şimşek, "Yol, yıl sonuna kadar kullanıma açılacak" dedi...

Nadir Avcan 14. Şubesi'nin temelini attı!

Nadir Avcan Şirketler Gurubu, Konya Afyon Yolu üzerinde 14. akaryakıt istasyonun temelini attı. Firma kaliteyi ve en iyi hizmet anlayışını ön planda tutuyor.

Konya Hadim'e 3.6 milyonluk yatırım!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Hadim'deki 3 ana caddeyi altyapısı, kaldırımı, refüjü, bisiklet yolu ve kaliteli asfaltıyla örnek hale getirdi.

Konya Çevre Yolu'nun ihalesi yapıldı!

Konya açısından büyük öneme sahip Konya Çevre Yolu'nun ihalesi yapıldı.Sanayi, Ticaret ve Enerji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız, mali tekliflerin Mart ayı içerisinde alınacağını belirtti.

Konya Emirgazi’ye 8,1 milyon liralık yol yatırımı!

Konya genelinde mahalleri birbirine bağlayan yollarda asfalt çalışmaları yapan Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası Emirgazi İlçesi’ne 8,1 milyon liralık mahalle yolu yatırımı gerçekleştirdi.

Derbent Aladağ kayak merkezine kavuşuyor!

Konya Valisi Yakup Canbolat ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek Derbent Aladağ’da kurulması planlanan kayak tesisleri alanında incelemelerde bulundu.

Ankara Konya Yolu Mevlana Kapı Kent Girişi imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı ilçesi Karaoğlan Mahallesi Konya Yolu Mevlana Kapı Kent Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanına ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Konya Ereğli'ye 8 milyonluk 5 prestij cadde!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ereğli’ye değeri 8 milyon lirayı geçen prestij caddeler kazandırdıklarını söyledi. Alt yapısı tamamlanan caddeler kaldırımı, refüjü, bisiklet yolu ve kaliteli asfaltı ile örnek hale geldi.

konya aladağ yolu Haberi

konya aladağ yolu


Konya’nın Kış Spor Merkezi olması için çalışma yürütülen Derbent ilçesindeki Aladağ’a ulaşımı sağlamak ve kış mevsiminde Konyalılar’ın kayak yapabilmesine imkan tanımak için yol yapım çalışmaları sürüyor.


Konya İl Özel İdaresi Altyapı ve Ulaşım Daire Başkanı Ramazan Şevik, yol yapım çalışmalarını yerinde inceledikten sonra yaptığı açıklamada, yapımı planlanan Aladağ Kayak Merkezi’ne ulaşımı sağlayacak 8 kilometrelik yolun en kısa sürede bitirilmesini planladıklarını söyledi. Şevik, “Şu anda ekiplerimiz burada yolun tesviye işlemlerini yapıyor. Yani yolun ortaya çıkarılmasıyla ilgili çalışmaları yürütüyorlar. Mevsim şartları itibariyle çok uygun bir sezonu yaşıyoruz. İnşallah en kısa zamanda bu yolu köy yolu standartlarında yapıp vatandaşlarımızın kullanımına açacağız” dedi.


Şevik, bundan sonraki süreçte ile yolun güçlendirilmesi ve stabilizesi ile ilgili çalışmaların yapılacağını aktararak, “Asfalt çalışması yapıldığında artık standart bir yol olmuş...