04 / 10 / 2024

konya alanya arası kaç saat

konya alanya arası kaç saat

Eyiste Deresinde yapımına başlanan Eyiste Viyadüğü'nde çalışmalar devam ediyor. Viyadük tamamlandığında Alanya-Konya arası 2 saate inecek.

Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı yarın açılıyor!

Heyecanla beklenen Konya ile Karaman Hızlı Tren Hattı yarın açılıyor. Hızlı tren hattı ile Konya, Karaman arasındaki seyahat süresini 40 dakikaya düşecek.

Konya-Antalya arası 2 saat 15 dakikaya düşecek!

Eğiste Viyadüğü'nde köprü üst yapı imalatının yüzde 22'si tamamlandı. Yeni proje ile Konya-Antalya arası 2 saat 15 dakikaya düşecek.

Konya Karaman arası 40 dakika düşecek!

Konya'da düzenlenen mitinge katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, metro başta olmak üzere şehrin geleceği için kritik öneme sahip tüm yatırımların yerine getirilmesini takip edeceğini söyledi.

Konya-Alanya arası 2 saate iniyor!

Eyiste Deresinde yapımına başlanan Eyiste Viyadüğü'nde çalışmalar devam ediyor. Viyadük tamamlandığında Alanya-Konya arası 2 saate inecek.

Konya-Karaman arası YHT ile 40 dakikaya düşecek!

Konya-Karaman-Mersin hızlı tren hattının ilk etabı olan, Konya-Karaman bölümündeki çalışmalarda sona gelindi. Konya-Karaman arası 40 dakikaya düşecek...

Karaman-Konya arası 40 dakika olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, hızlı tren ile Konya-Karaman arasının 40 dakikaya düşürüleceğini açıkladı. 

Konya-Alanya arası 2 saate düşecek!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Konya'da düzenlenen Geleneksel Çiftepınar-Hadim Yazlık Yaylası şenliklerine katıldı. Şenlikte konuşan Elvan, Konya'dan Alanya-Mahmutlar'a ulaşımı 7-8 saatten 2 saate indireceklerini belirtti.

Dünyanın en yüksek ikinci viyadüğü Hadim'e yapılıyor!

Konya-Alanya arasını 2 saate düşürecek olan Eğişte viyadüğü inşaatı için şantiye kurulumu tamamlandı. Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu "Eğişte Viyadüğü Projesi dünyada en yüksek ikinci viyadük olma özelliğini taşıyor" dedi.

Konya Eğiste viyadüğünde ilk kazma Nisan'da!

Konya-Alanya'yı 2 saate düşürecek projede flaş gelişme Konya-Alanya arası yolculuğu 2 saate düşürecek olan Eğiste viyadüğünde ilk kazma Nisan ayında vurulacak.

Konya-Karaman hattı yolcu trenlerine açılacak!

Demiryollarında, Ulukışla-Mersin-Adana-Osmaniye - Gaziantep-Şanlıurfa-Mardin-Nusaybin güzergahına uzayacak koridorun ilk halkası olan Konya-Karaman arasında çalışmalar sürerken, hat 2016'nın ilk aylarında yolcu trenlerinin kullanımına açılacak.

Alanya-Konya arası 2 saate inecek!

ADALET ve Kalkınma Partisi'nin (AKP) 13 yıllık tek başına iktidarı döneminde Alanya'ya kazandıracağı en önemli yatırımlarından biri olan Kuşyuvası-Konya arasındaki viyadükler ve tüneller bitme aşamasına geldi.

Konya Alaaddin Camisi'nde restorasyon çalışmaları ne durumda?

Kitabesi bulunan en eski Selçuklu eserleri arasında gösterilen ve bahçesinde Selçuklu sultanlarının mezarı bulunan Konya'daki Alaaddin Camisi'nde, Vakıflar Genel Müdürlüğünce yürütülen restorasyon çalışmasının 2016 sonunda tamamlanması planlanıyor.

Konya Alaaddin Camii'nin restorasyonu ne zaman bitecek?

Kitabesi bulunan en eski Selçuklu eserleri arasında gösterilen ve bahçesinde Selçuklu sultanlarının mezarı bulunan Konya'daki Alaaddin Camisi'nde, yürütülen restorasyon çalışmasının 2016 sonunda tamamlanması planlanıyor.

konya alanya arası kaç saat Haberi

konya alanya arası kaç saat

Konya’nın Hadim ilçesi Toros Dağları üzerinde yer alan Eyiste Deresinde yapımına başlanan Eyiste Viyadüğü çalışmaları sürüyor. İç Anadolu Bölgesi ile Akdeniz Bölgesini birbirine bağlayacak viyadükte çalışmalar tamamlandığında Alanya-Konya arası 2 saate inecek.

Habertürk gazetesinde yer alan habere göre, dünyanın en büyük viyadükleri arasında ikinci, Türkiye’nin de ilk yüksek ayaklı viyadüğü olacak olan Eyiste Viyadüğünün toplam uzunluğu ise bin 372 metre. Dengeli konsol yapım metoduna göre yükseklikleri 42 metre ve 165 metre arasında farklılık gösteren 8 adet orta ayak ve 2 adet kenar ayak üzerinde projelendirilen Eyiste Viyadüğü bu özelliği ile Türkiye'nin en yüksek ayak yüksekliğine sahip karayolu köprüsü konumuna gelmiş olacak.

Eyiste Viyadüğü 12,50 metre gabarili çift yol platformuna göre aynı temele oturan iki farklı köprü olarak projelendirildi. Gidiş-geliş güzergahında...