06 / 05 / 2024

Konya Ali Ulvi Kurucu Caddesi yenilendi mi

Konya Ali Ulvi Kurucu Caddesi yenilendi mi

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ankara Caddesi’ni Mevlana Kültür Merkezi’ne bağlayan Ali Ulvi Kurucu Caddesi’nde asfalt çalışması yapıyor. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı caddede geceleri son kat asfalt serimi yapılırken; trafik gündüzleri kontrollü olarak sağlanıyor.

Yüksek Mühendis Mimar Ali Ulvi Serdaroğlu vefat etti!

İTÜ 1968 mezunu Yüksek Mühendis Mimar Ali Ulvi Serdaroğlu hayatını kaybetti. 

Peker GYO, Konya Kulesite AVM'yi almak için harekete geçti!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Konya Merkez'de yer alan Kulesite AVM'nin tüm bağımsız bölümlerinin satın alınması ile ilgili Adese Alişveriş Merkezleri Ticaret A.Ş. ile görüşmelere başladı...

Konya'da arsa dehşeti! Müteahhit Ali Akyol vuruldu!

Konya'da inşaat firmasına ateş açan müteahhit Ali Akyol'u (57) tabancayla sol kolundan vuran saldırgan daha sonra intihara kalkıştı.

KİRADER Başkanı Ali Ulvi'nin öldürülmesi hakkında basın açıklaması!

Yaşam ve Dayanışma Yolcuları Derneği, KİRADER Başkanı Ali Ulvi ve eşi Aysin Büyüknohutçu'nun öldürülmesine ilişkin basın açıklaması yaptı. Yaşam ve Dayanışma Yolcuları Derneği'nin temsilcisi İsmail Akyıldız, 9 temsilci adına konuştu.

KİRADER Başkanı Ali Ulvi Büyüknohutçu ve eşi öldürüldü!

Kiracılar Derneği (KİRADER) Genel Başkanı Ali Ulvi ve eşi Aysin Büyüknohutçu'nun ölümüne ilişkin soruşturma devam ediyor. Soruşturma ile ilgili şok bir gelişme yaşandı.

Konya Fahrünnisa Hatun Sosyal Tesisi'nin temeli bugün atılıyor!

Konya Meram Belediyesi tarafından Uluırmak Ali Hoca Mahallesi'nde inşa edilecek Fahrünnisa Hatun Sosyal Tesisi'nin temeli atılıyor. Temel atma töreni bugün gerçekleşecek.

Dilek Garden Konya tanıtıldı!

Ali Dilek İnşaat tarafından Konya'da inşa edilen 132 daire 18 iş yerinden oluşan Dilek Garden projesi tanıtıldı.

Ali Alpan: Konya'da mobilya üretimi yok!

Konya'da faaliyet gösteren Doğpa Mobilya İşletme Sahibi Bayram Ali Alpan, ''Mobilya konusunda üretim yok denecek kadar az. Fabrika anlamında Konya’da üretici yok'' diye konuştu.

Konya'da yeni hal için yer önerisi!

Konya’ya yapılması planlanan sebze meyve hali için yer arayışı başladı. KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, projenin Meram'a yapılması gerektiğini söyledi.

Konya Ali Ulvi Kurucu Caddesi yenileniyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ankara Caddesi’ni Mevlana Kültür Merkezi’ne bağlayan Ali Ulvi Kurucu Caddesi’nde asfalt çalışması yapıyor. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı caddede geceleri son kat asfalt serimi yapılırken; trafik gündüzleri kontrollü olarak sağlanıyor.

Konya Cemel Ali Dede Türbesi ve Mescidi açıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Cemel Ali Dede Türbesi ve Mescidi, Cuma namazı ile birlikte açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, şehrin hafızası olan eserleri ziyaret ederek, ibadet ederek yaşatmak gerektiğini vurguladı.

Ali Şevval Grup'tan Konya'ya Yaka Marina!

Yatırımlarına Yaka Marina'yı ekleyen Ali Şevval Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ali Yılmaz, yeni bir yüzle Konyalılara hizmet vereceklerini söyleyerek, Konya'da düğün salonu açığını önemli ölçüde kapattıklarını belirtti.

Konya Meram'da kentsel dönüşüm protesto edildi!

Konya tarihinin en büyük kentsel dönüşümünü Meram ilçe Belediyesi gerçekleştiriyor. Konya'nın Uluırmak Ali Hoca, Uluırmak Saka ve Fahrünnisa mahallelerindeki "Kentsel Dönüşüm" tepkilere neden oldu.

Konya Ali Ulvi Kurucu Caddesi yenilendi mi Haberi

Konya Ali Ulvi Kurucu Caddesi yenilendi mi


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 2016 yılını şehir merkezi ve ilçeler için asfalt yılı ilan ettiklerini, çalışmaların yoğun olarak devam ettiğini söyledi.

İlçe ve mahalle yollarının yanında şehir merkezindeki caddelerde de çalışma yaptıklarını belirten Başkan Akyürek, Ankara Caddesi’ni Mevlana Kültür Merkezi’ne bağlayan Ali Ulvi Kurucu Caddesi’nde asfaltlama çalışması yaptıklarını söyledi. Trafik akışının gündüz kontrollü olarak sağlandığı caddede çalışmaların gece yapıldığını dile getiren Başkan Akyürek, “2 bin 500 metre uzunluğundaki Ali Ulvi Kurucu Caddesinde altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla kaldırımlarda eksik kısımlar da bitirildi. Yağmur suyu hatları ıslah edildi ve asfalt altyapısı tamamlanarak son kat asfalt kaplamasına başlandı. Bölgenin trafiğini önemli ölçüde rahatlatan Ali Ulvi Kurucu Caddesi için 3 bin 500 ton asfalt kullanılacak. Altyapı çalışmaları ile birlikte yaklaşık 1 milyon liraya...