23 / 07 / 2024

konya alt yapı

konya alt yapı

SASK , 120 kilometrelik Kocaali kanalizasyon hattının 82 kilometresini tamamladı. Rüstem Keleş, "43 milyonluk yatırımla Kocaeli'yi sağlam ve entegre altyapıyla buluşturuyoruz" dedi.

Adil Karaismailoğlu: Ulaştırma ve alt yapı yatırımları her yönüyle çok önemli!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Ulaştırma ve alt yapı yatırımları her yönüyle çok önemli" dedi...

TOKİ Konya Altınekin 2. Etap kura sonucu 8 Temmuz 2020 kazananlar listesi!

TOKİ Konya Altınekin 2. Etap kura sonucu 8 Temmuz 2020 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Konya Altınekin 2. Etap kura sonucu 8 Temmuz 2020 kazananlar listesi ve TOKİ Altınekin kura sonucu öğrenme detayları...

TOKİ Konya Altınekin 2. Etap kura çekimi bugün!

TOKİ Konya Altınekin 2. Etap projesinde yer alan 204 adet konutun hak sahipleri bugün belli olacak.

TOKİ 100 bin yeni konut Konya Altınekin 2. Etap başvuru detayları!

TOKİ 100 bin yeni konut Konya Altınekin 2. Etap başvuru detayları haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ 100 bin yeni konut Konya Altınekin 2. Etap başvuru tarihleri ne zaman, TOKİ 100 bin yeni konut Konya Altınekin 2. Etap fiyatları ne kadar? İşte yanıtları...

Şanlıurfa Küçük Sanayi Sitesi Alt Yapı Protokolü imzalandı!

Küçük Sanayi Sitesindeki çeşitli esnaf kooperatiflerinin alt yapı ihtiyacını gidermek amacıyla ŞUŞKİ Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan protokol Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün katılımıyla imzalandı.

Üniversal Alt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üniversal Alt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Dönmez, Cemal Baba ve Seval Gür ortaklığında kuruldu. 

Altı Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altı Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Caner Altıparmak, Mehmet Salih Şenel ve Yusuf Delibaş ortaklığında 375 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Terme'ye 15 milyon liralık alt yapı yatırımı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Terme ilçesinin alt yapısına neşter vurduklarını ve 3,5 yıl içinde 15 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

Ödemiş OSB'de alt yapı çalışmaları tamamlanıyor!

Ödemiş ve bölge ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan Organize Sanayi Bölgesinin alt yapı çalışmaları tamamlanıyor.

TOKİ Konya Altınekin başvuruları!

TOKİ Konya Altınekin başvuruları bugünden itibaren başlıyor. Toplamda 5 adet dairenin yer aldığı projede satışlar açık satış yöntemi ile gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Altınekin son başvuru!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Konya Altınekin Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 47 adet konutun son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Konya Altınekin son başvuru ne zaman?

TOKİ tarafından hayata geçirilen Konya Altınekin projesindeki 47 konut açık satışta. Peki, TOKİ Konya Altınekin son başvuru ne zaman?

TOKİ Konya Altınekin son başvuru!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Konya Altınekin Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 47 konut açık satışta. Peki, TOKİ Konya Altınekin son başvuru ne zaman?

konya alt yapı Haberi

konya alt yapı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon daresi tarafından Kocaali'de başlatılan altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 120 kilometrelik hattın önemli bir kısmının tamamlandığını belirten SASK Genel Müdürü Rüstem Keleş, "SASK olarak şehrimizi sağlam altyapıyla buluşturma adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda Kocaali ilçemizde yaklaşık 43 milyonluk altyapı yatırımını hayata geçiriyoruz. Projelendirdiğimiz 120 kilometrelik kanalizasyon hattı üzerinde çalışmalarımız sürüyor. 6 farklı bölgede, büyük bir azimle çalışan ekiplerimiz toplam 81 bin 500 metrelik hattın döşeme işlemini tamamladı. İnşallah kalan 40 kilometrelik hattı da kısa süre içerisinde tamamlayacağız" dedi. 


ORTAK TESİS 

Çalışmalar kapsamında şehrin kuzeyine atıksu arıtma tesisinin de kazandırılacağını belirten Rüstem Keleş, "Kocaali sağlam ve entegre bir altyapı sistemine kavuşuyor. Çalışmalarımız kapsamında bölgeye atıksu arıtma tesisi de kazandırıyoruz. Tamamlanacak kanalizasyon hatları ile Kocaali'nin...