05 / 05 / 2024

Konya Altınekin acele kamulaştırma kararı

Konya Altınekin acele kamulaştırma kararı

Konya ili Altınekin ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Migros'ta ayçiçek yağı fiyatları dip yaptı! Bu indirim sadece 2 gün geçerli!

Perakende devi Migros'ta ayçiçek yağı fiyatları resmen dip yaptı. Sadece 2 gün geçerli olarak bu indirimle Torku Altınekin 5 litre ayçiçek yağı fiyatı 219,90 TL'den 179,90 TL'ye indi.

Konya'da yüzde 25 peşinat ve yüzde 20 indirimle satılık 8 arsa! 

Altınekin Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Konya Altınekin'de yer alan sekiz adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların yüz ölçümleri 684,25 metrekare ile 11 bin 859 metrekare arasında değişiyor. 

Konya'da 116 adet arsa ile arazi satışa sunuldu! İhalesi 4 Aralık'ta! 

Konya Altınekin Kaymakamlığı, Konya ili, Altınekin ilçesinde yer alan 116 adet arsa ile araziyi satıyor. Peki Konya Altınekin'de yer alan Hazine taşınmazlarının fiyatları ne kadar? 

Konya Altın Mavi Konutları 36 aya varan vade fırsatıyla 2 gün sonra satışta! Yeni proje!

Konya'nın en gözde merkezlerinden biri olan Gazze Caddesi'nde yükselen Altın Mavi Konutları 36 aya varan vade fırsatıyla 2 gün sonra satışa çıkıyor. İşte ayrıntılar...

Acele eden kaybeder! Altında büyük atak geliyor: İslam Memiş açıkladı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Aralık ayına işaret ederek yatırımcıları risk değerlendirmesine karşı tavsiyede bulundu. Altında yeni rekorları işaret eden Memiş, acele edenin de kaybedebileceğini ifade etti.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Altın almak isteyenler hemen acele etsin! 22 Mart 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları bugün Fed faiz kararı öncesi düşüşe geçti. Altın fiyatlarında rekordan sonra rüzgar tersine döndü. Altın almak isteyen yatırımcılar hemen acele etsin. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 22 Mart 2023 altın fiyatları.

Gram altın net 2.000 TL olacak! Altının piri İslam Memiş o tarihi açıkladı! Bakan bir daha bakıyor! Acele edin

Altının piri İsam Memiş, gram altın için net 2.000 TL olacak dedi ve o tarihi açıkladı. Bakan bir daha bakıyor! Acele edin...

Altın fiyatlarında Fed dalgası! Rüzgar tersine döndü! Altın almak isteyenler acele edin! 13 Aralık 2022 altın fiyatları

13 Aralık 2022 altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Fed faiz kararı öncesinde altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Altın almak isteyenler acele edin! 13 Aralık 2022 altın fiyatları.

Altın Kahini İslam Memiş gümüşte ''acele edin'' diyerek rekor rakamı açıkladı!

Son dakika gümüş fiyatları milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatlarının yükselişe geçmesi ile birlikte Altın Kahini İslam Memiş yatırımcılar için, gümüşte ''acele edin'' diyerek rekor rakamı açıkladı.

Gram altın yarın bu kadar olacak! Analistler şimdi açıkladı! Acele edin!

Altın fiyatlarında son günlerde oldukça dikkat çekici gelişmeler yaşanıyor. İşte Gram altın yarın bu kadar olacak! Analistler şimdi açıkladı! Acele edin! Peki altın fiyatlarında neler olacak? İşte ayrıntılar...

''Gram altın 2000 TL, dolar 40 TL olacak'' diyen Selçuk Geçer tarihi açıkladı! Acele edin

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer ''Gram altın 2000 lira, dolar 40 lira olacak'' dedi ve tarihi açıkladı. Dolar ve altın yatırımcılarını acele edin diyerek uyarıda bulundu...

TOKİ Konya Akören alt gelir grubu başvuruları 14 Mart'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Akören alt gelir grubunda yer alan 15 adet konut için başvurular 14 Mart tarihi itibariyle başlıyor.

Konya Altınekin TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Altınekin projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Konya Altınekin acele kamulaştırma kararı Haberi

Konya Altınekin acele kamulaştırma kararı

Konya ili Altınekin ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların Dedeler Özel KÖK Çıkışı Enerji Nakil Hattı'nın yapımı amacıyla Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi. Konya ili Altınekin ilçesi için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31585 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Karar Sayısı: 4429
Konya ili Altınekin ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların Dedeler Özel KÖK Çıkışı Enerji Nakil Hattı'nın yapımı amacıyla Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı için