02 / 05 / 2024

konya altyapı yenileme çalışmaları

konya altyapı yenileme çalışmaları

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, KOSKİ Genel Müdürlüğü’nün Kulu’ya bağlı 4 mahallede toplam 80 bin metre kanalizasyon şebeke çalışması gerçekleştirdiğini belirtti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı açıkladı! Ankara-Konya hattında YHT seferleri artırıldı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Hz. Mevlana'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri dolayısı ile Ankara-Konya ve Konya-Ankara hattında ek yüksek hızlı tren (YHT) seferleri düzenledini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Konya'da yenileme alanı kararı!

Konya İli, Selçuklu ilçesi Şile Mahallesi'ni kapsayan bazı alanlar Yenileme Alanı olarak belirlendi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Konya Sarayönü Millet Bahçesi ihalesi 22 Nisan'da!

Konya İli Sarayönü İlçesi Yenicekaya Köyü Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Nisan 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Konya Karapınar Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Konya İli Karapınar ilçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Konya Kulu Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Konya İli Kulu İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15.00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Hüyük 142 konut ihalesi yarın!

Konya İli Hüyük İlçesi 142 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Konya 142 konut ihalesi 24 Mart'ta!

Konya İli Hüyük İlçesi 142 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Mart Salı günü yapılacak.

TOKİ Konya Karapınar Hükümet Konağı ihalesi 1 Nisan'da!

Konya İli Karapınar ilçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Nisan 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Konya Akören 219 konut ihalesi yarın!

Konya İli, Akören İlçesi, 3. Etap 219 Adet Konut ve 1 adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ile 1 adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Konya Kulu Hükümet Konağı ihalesi 25 Mart'ta!

Konya İli Kulu İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Mart tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Konya Hüyük 142 konut ihalesi 24 Mart'ta!

Konya İli Hüyük İlçesi 142 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Mart 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Akören 219 konut ihalesi 12 Mart'ta!

Konya Akören 3. Etap 219 Adet Konut ve 1 adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ile 1 adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ihalesi 12 Mart 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Konya İli, Seydişehir İlçesi Millet Bahçesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

konya altyapı yenileme çalışmaları Haberi

konya altyapı yenileme çalışmaları


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, KOSKİ Genel Müdürlüğü’nün Kulu’ya bağlı 4 mahallede toplam 80 bin metre kanalizasyon şebeke çalışması gerçekleştirdiğini belirterek, şehir merkezlerinde var olan çevre kalitesini yeni bağlanan yerleşim merkezlerinde de aynı şekilde sağlayacaklarını dile getirdi. Kulu’da yürütülen kanalizasyon şebekesi çalışmaları yaklaşık 12 bin nüfusa hitap edecek.


Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Kulu ilçesine bağlı Zincirlikuyu, Alparslan ve Kozanlı mahallelerindeki toplam uzunluğu 35 bin 596 metre olan kanalizasyon şebeke çalışmalarını tamamlarken Ömeranlı Mahallesi’ndeki 44 bin metre uzunluğundaki kanalizasyon şebeke çalışmalarında ise sona geldi.


ZİNCİRLİKUYU, KOZANLI VE ALPARSLAN MAHALLELERİ KANALİZASYONA KAVUŞTU


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Kozanlı, Zincirlikuyu ve Alparslan mahallelerine kazandırılan kanalizasyon şebekesinin önemine işaret ederek, hizmet kalitesi ve sürdürülebilirliği artırmaya yönelik çalışmaları devam ettirdiklerini belirtti. Başkan Akyürek,...